Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
dia_tm spune:
vreme superba la voi...aici ploua de numa si sunt 10 grade.
Dar n-o sa lasam atata lucru sa ne strice buna dispozitie...
Week-end placut la toata lumea!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
cosmi1975 spune:
neata....a venit toamna ,oficialploua si este frig
ne bem cafeaua si fugim sa facem piata,sa luam cauciucuri si multe altele
Miha te a prins vremea rea cu renovatulam patit o si noi acu 2 ani la casa de la taram,fara acoperis si ploua....
cu scoala ce sa ti zic...parerea mea ca se va da schimba modul asta de scolarizare pt ca scoala nu este inca pregatita sa faca asa schimbari in asa scurt timp..ma bucur ca ii place lui Tudor la noua gradinita
Stefan este la grupa mare dar va merge direct in clasa intai pt ca avem o doamna invatatoare f buna(fosta inv a Biancai)si ne dorium si pt el acelasi lucru....nu fac cu el nik in plus,poate la vara acum suntem centrati pe Bianca pt ca urmeaza un an greu si trebuie sa traga daca vrea sa intre la un liceu foarte bun...Doamne Ajuta,sunt sigura ca daca se mobilizeaza un pic va reusipt ca ea e un copil bun
fug sa mai fac cate ceva
silvi_2005 spune:
Salutare din departare la noi ploua si e urat de o spatamana, eu am avut scoala si laboratoare saptamana asta si e tare obositor incepand cu dimineata cand plac devreme sa prind loc de parcare ...dar nu suficient de devreme asa ca adesea sunt prinsa de blocaje si parchez la 300-400 m de scoala si o iau rapid pe jos. Alain e obo si el din ce il vad ajunge mereu pe la 17-18 acasa si am vrut sa il dau la karate dar nici vb ca e lat seara la 19 ,joi cand ar avea si sambata doarme dus asa ca va face cu noi patinaj si innot si gata ca alta solutie nu vad. Noi ne-am pus pe cautat de casa de inchiriat ca vrem sa ne mutam, am gasit ceva din decembrie o casa tare frumusica si linistita sa o vedem si in interior saptamana viitoare si mai avem una de vazut in ceva satuc de langa si apoi ne decidem, e tare scumpa chiria si taxele si vreau macar sa avem ceva frumos de banii aia.
Miha spor la treaba cu amenajarile.
Giova am vazut ca v-ati plimbat si distrat al meu sot are garzi sambata de sambata inca vreo 6 saptamani asa ca suntem imobilizati in we. Si aici e psiholog la scoala care ii urmareste pe copii si are o intalnire pe an cu parintii si daca e cazul si mai des, mie mi l-a laudat pe Alain ce dragostos si cuminte e acum si-a gasit o "iubita" si e tot cu ea in recreatii vb si stau pe banca
Bumbita tu debordezi de energie bravoooo tie doamna eu sunt cam lesinata.
Iuliana super program are piticul tau la gradi, imi place.
Maraki ce mai faci ?
Azi suntem invitati la masa la socrela si la cina fac eu mancare pulpe de rata pe varza la cuptor mor deja de pofta ca miroase toata casa ca le fac de pe acum sa le incalzesc numai deseara. M-am bucurat ca am ajuns la coafor sa ma tund si sa imi aranjez parul cumparaturi fac in drum spre casa si in rest totul de pe net mereu astept colete, am fost incantata in we ca mi-a venit o geaca neagra imitatie de piele cambrata pe talie care imi vine f bine, trebuie sa va pun poze sa ma vedeti cu ea ca e u look mai diferit de stilul meu In rest nu am mare lucru de povestiti ca sunt mereu pe graba, meru cu treburi neterminate nici de filme nu mai am chef si timp mi-e dor efectiv de vremurile de leneveala.....
bumbita spune:
Buna !!!!
nu mai are rost sa reiau si eu discutia cu vremea urata de afara...pentru ca trebuia sa vina si ea, toamna, nu? si mai ales ploile...nici nu mai tineam minte de cand nu a mai plouat...si apoi e asa frumos mirosul ploii de toamna....
noi in acest wknd am lenevit la greu am tras jaluzelele verticale si am stat cu totii la filme ( am inchiriat pentru copii aventuri la firul ierbii, o poveste incalcita, bolt, iar pentru noi marea mahmureala 1 ( pe 2 l-a, vazut la cine ), viata asa cum este ea si doi burlaci si o blonda !!!! )....am mancat paste, supa crema, floricele ( la greu )....si diminetile cereale cu lapte - deci nici nu prea m-am obosot prin bucatarie...pot sa zic ca am avut un wknd de vis !!!
daaaaar...de azi incepe iar maratonul...cu munca la servici..la gradi...activitatile de dupa si alergatura du-te - vino....
miha sanatate multa lui tudor!!! bine ca s-a acomodat la noua gradi....chiar conteaza atat pentru el, cat si pentru linistea ta sa il stii in siguranta si bine ingrijit!!!
mare curaj aveti voi fetele cu construitul caselor si mutatul la casa...mie mi se pare o munca titanica....si inainte si dupa...daca ar fi vreodata sa ma mut la casa, o voi face intr-o casa deja construita, aranjata cum imi place mie ( sa nu mai fac nimic )...si mai ales cu curticica...pentru ca pe aici prin bucuresti , nu prea gasesti si casa si curte...
silvi, sa stapanesti sanatoasa hainuta de piele!!! acum ca ai slabit, ai toate motivele sa iti tot cumperi...stiu cum e...si mie imi venea in fiecare zi sa imi iau cate ceva...acum iar am intrat intr-o pasa dintr-aia de nu-mi arde de nimic pentru mine...ma focalizeze mult prea mult ( zic eu ) pe copii...ma gandeam sa merg sa imi fac un abonament dintr-ala de impachetari la un salon...si sa le zic fetelor de acolo doar atat cand intru " SLABITI-MA !!!!" ce bine ar fi....
cosmi ai inceput ceva pregatiri cu bianca sau se descurca singurica...? cu cat ai gasit caucuiucuri de iarna si de unde ? noi/second?
marakina cum e cu mama acasa? ce mai face angelos cu fetita lui? si sebi mi-a zis vineri ca are un secret - o fetita i-a dat o bomboana....
cosmi1975 spune:
salutare...
Bumbii,Bianca face pregatiri si la mate si la romana....de anul asta am pus mediatatori ca sa fie totul bine...cauciucuri am luat noi din selgros...habar nu am cat a dat gabi
restul fetelor ce fac
dia_tm spune:
Salutari !!!
Dupa o perioada de stres revin mult mai bine dispusa.
Am fost ieri la o echo unde in sfarsit am primit vesti bune - dupa o sperietura serioasa din cauza unor imagini la echo care nu erau tocmai ok....despre care dr. spunea ca nu stie ce e, dar oricum sa nu spunem inca la nimeni de sarcina pana nu dezlegam misterul; acum to nu se stie prea clar ce a fost, dar se pare ca s-a retras aproape de tot si ultimele rezulotate sunt bune.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
MIHA78 spune:
DIA, felicitari, sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos. Ma bucur mult ptr. voi.
Eu la munca, e o vreme urata de tot in Cluj.
Silvia felicitari, sa pui poze sa te vedem cu geaca noua si silueta de vis. Cred ca esti obosita acum cu asa program incarcat. Alain e tare prins si el cu diferite activitati vad. Eu am incercat sa-l inscriu la karate dar n-am reusit la Palatul copiilor, acum mai caut ceva cluburi unde iau copilasi mai mici de 6 ani. Merge acum la innot si engela, asta in particular.
Va pup
toanca spune:
DIA, felicitari!
Sa dea Domnul sa fie totul ok si sa te bucuri de perioada asta frumoasa!
Cum te simti?
Noi nu prea avem noutati.
Noi la munca, Matei la gradi, vremea e cam naspa....
Cosmi, deci domnisoara ta vrea sa faca teatru?