Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

Dia felicitari mamicoDoamne ajuta!
Toanca asa ar vrea ..teatru,sincer cred ca ar fi super buna
Miha si eu tb s al dau pe papan la cevadar nu stiu la ce ,o sa incerc

fetelor scrieti si daca nu detineti noutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, daca ii place teatrul o sa faca cu pasiune ceea ce ii place!

Mergi la inceput

Toanca...e drum lung pana acolo...acum important este sa intre la un liceu bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si haideti la o ca eu sunt matinala ca am o zi lunga chiar daca e sambata. Noi suntem in cautare de casa in continuare, casa de langa prietenii nostri e draguta dar nu sa cad pe spate sunt o multime de lucruri care nu imi plac, ieri imi arata de la agentie un alt agent o casa tare draguta, cu un singur nivel nou nouta prea clasica ar zice unii dar mie imi place asa ca acum nu stim ce sa facem asta ne incurca ca e libera si ar trebui sa o inchiriem imediat am pierde si 2 luni de preaviz aici ...in fine azi merg sa mai vad 2 case si apoi ne decidem. Alain pune o suta de intrebari daca poate sa isi ia desenele ce fac jucariile lui ? e si simpatic ce intrebari is pune, azi si-a invitat un prieten la el la ora 11 asa ca se lasa cu facut de clatite si animatie .
Dia felicitari multe pentru sarcina, o sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc .
Bumbi tare simpatica ai fost tu cu slabitul, eu dupa experienta mea raman pe ideea ca numai o alimentatie sanatoasa saraca in grasimi animale si cu calculare de calorii si necesar caloric duce la o slabire frumoasa si care dureaza in timp. Daca ti-ai face asa un plan ai da jos cam 4-5 kg pe luna si fara efort si timpul trece repede . Eu de cand cu scoala asta nu am mai slabit un gram , astia gatesc cu unt peste tot si gust tot felul de meniuri de luni vreau sa atac o noua perioada de slabire sa mai dau jos cateva kg .
Cosmina deci a ta fata e cu teatru, f frumos si eu as incuraja o asemenea pasiune
Gio tu ce mai faci ? Ce planuri aveti de we ? Ai mai facut ceva shopping ? Ce fac baietii ?
Mie mi-a zis educatoarea lui Alain ( ca am intrebat-o eu ) ca Alain lucreaza foarte bine dar e cam lenes ca trage de el sa termine treaba si ca e cam timid anul asta, eu zic ca e obo in primul rand. Well imi venea sa ii zic ca nu are copilul cu cine semana harnic sa nu fim ipocriti, eu il cunosc f bine
Va las ca merg sa incep ceva treaba mai apar eu in zona in we asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Multumesc mult pt urari si gandurile frumoase!

Silvi, sa gasiti o casuta frumoasa!
Noi n-aveam de gand sa cautam una...dar proprietarii acsei in care stam divorteaza si o vand... ceea ce din pacate inseamna si pentru noi multa bataie de cap (cu agentia, diversi care vin sa faca certificate energetice si de altele necesare pt vanzare, vizite ...nashpa...chiar de-abia astept sa se termine balamucul). In plus sanse mari sa trebuiasca sa cautam si noi ceva (depinde cine o cumpara si in ce scop - daca vor sa o inchirieze, poate scapam de o problema); mai studiem si varianta de a o cumpara noi (alt timp pierdut, stuadiat piata imobiliara, discutat cu banci de o eventuala finantare ...chiar nu era momentul pentru asta).
Si-n plus tipul de la agentie e ceva de speriat...ieri eram pe puctul de a-l suna pe seful lui sa-i spun ca eu cu respectivul refuz sa mai vorbesc. E a doua oara cand ii amintesc de chestii care le-am discutat cu el cu o zi inainte si el habar n-are despre ce vorbesc, incat ajung sa intreb inca o data cine vorbesc la telefon de fapt; deja de vreo cateva ori eram la limita de a-i inchide telefonul in nas.

Dar cel putin e week-end

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Salutare si de la noi.
E un frig afara de crapa pietrele; asa nu imi place vremea asta....
ieri am stat toata ziua in scutece; nu am iesit deloc din casa.
Baietii mei in schimb au iesit pentru ca aveau chef de mancare nesanatoasa, asa ca au plecat in Mall. Eu am stat asa de bine la caldurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata,

ioana ce e cu tine?

noi am iesit doar sambata cand a fost mai ok vreme..am fost in parc cu bicicletele unde s-au imprietenit cu doi baieit si au facut curse , s-au jucat f frumos... ai mei merg amandoi pe doua roti, edi mai face niste smekerii ...ridica picioarele de pe pedale.

am inchiriat de la mall alte 3 filme si ne-am uitat in familie la ele- spre placerea copiilor...karate kid, transformers 1 si kung fu panda.

deci am avut un wknd exclusiv - karate, iar azi mergem la sala...

sebi a suparat vineri o fetita...am tot observat ca atunci cand ii place o fetita ca sa se faca remarcat, observat, bagat in seama, trebuie sa o sicaneze...sa iiz ica ceva, sa o traga de codite etc....ceea ce ii creaza numai neplaceri...ca sa nu mai fiu suparata pe el si sa fim din nou "prieteni", azi va trebui sa ii dea o bombonica fetitei si sa ii spuna ca ii pare rau...sunt curioasa daca va face asta...am rugat-o pe miss sa il urmareasca si sa imi zica..

altceva ce am observat la sebi - de cand merge la aceasta gradi - fara sa ii spunem noi, se duce la el in camera, la masuta si isi ia caietul de mate, isi scoate creionul din penar si se apuca sa lucreze singur - daca nu ii place , sterge- a facut cate o pagina - isi numara cate randuri mai are - de cifre, pana la 6....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Nu ma dati disparuta, suntem bine cu totii, doar ca trec eu printr-o pasa mai proasta si nu am chef de socializare.

Dia felicitari mami pt sarcina...de aici starea ta proasta. Sa dea DD sa ai o sarcina usoara, fara probleme si cu finalitate.

Va pe restul fetelor...ma scuzati, dar nu am dispozitie sa scriu.
De citit, o fac, dar nu asa de des.

Mergi la inceput

Salutare ...
Fetele din Bucuresti ati vazut ce vant bate afara si ce naspa e?????
GIO, sper sa iti treca repede pasa proasta
Se mai intampla.
Toate avem asemenea pase.
Bumbi, deci Sebi face singurel lectii? BRAVO!
Silvi, succes si sa hasesti exact casa ce ti-o doresti.

Mergi la inceput

neata.....

nu suport vremea asta...adiuca mai exact vantul asta

noi suntem ok...ocupati cu cele de zi cu zi...abia asteptam sf de sapt sa plecam la munte

vroiam sa le servesc pe colege cu cate ceva la munca...dar a murit tatal directoarei si cred ca nu se cade,ea fiind in doliu

I am pregatit Biancai cateva surprize ...i am comandat o chitara ce si o dorea de ff mult timp...azi vineabia astept sa vad cum reactioneza iar de saptamana viitoare va merge la cursuri de actorie...nici de asta nu stie

Papan...face si el teme singurel.am adunat din mai multe carti ce ma interesa si i am facut asa un caiet in care sa lucreze,si vad ca i place

G I O si pe mine ma apuca asa ...asa ca te inteleg,sper sa treaca starea asta repede
Toanca...e jale afara...si noi am bantuit duminica tot pe la mancare nesanatoasa
Diacum te simti???ce face frumoasa
Silviipe unde esti...azi facem la scoala gogosi dupa reteta ta
MARAKIhai si tu cu 2 vorbe...ce face mama?
Bumbiisunteti bicivlisti adevarati

pup si fugggg

Mergi la inceput