Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sautare si de la noi.
Mai...eu nu mai inteleg nimic: cum e cu clasa 0 si cu clasa 1
Nu stiu cum si ce o sa facem la anul...
Matei s-a mai obisnuit cat de cat...dar nu e inca confortabil cu mersul la gradi.
L-a intrebat mama ieri daca s-a mai obisnuit la gradi si i-a raspuns: "Pai am de ales?" Dragul de el.
I-am facut si eu analizele si totul e ok.
GIO, sanatae lui EDI. Ai mers cu el la vreun control?
Cosmi, bafta la master! Se mai practica inca faza cu fondul clasei???
Bumbi, deci pana la urma spiridusii sunt la alta gradi? BRAVO!
Ana...of....ce patanie!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Ioana, offf, saracutul edi...anul asta o sa le cam ia pe toate de la gardi...sanatate multa!

pai le duc marti analizele de exudat si copro...avizul mi l-a dat dr de la banca pentru ei si actele de stare civila le-am facut copii.

iuliana, cand mai veniti la inot? noi am reluat cursurile . in plus, au si cursuri de karate - stil kyokushin - cu instructorul nicolae stoian - multiplu campion european( poti cauta pe net si aflii informatii despre el )...este super...le impune piticilor o disciplina, de nu credeam...si eu atat de perseverenti si atenti la miscari...in schimb, si caraghiosi cum tin mainile si cum fac miscarile...

in legatura cu scolile- stiu ca te intereseaza o scoala privata - stii de SCOALA -ARC?

Mergi la inceput

Bumbi, nu stiu cand mai ajung pe la inot ca nu am timpul necesar; e mult de munca si ajung destul de tarziu acasa.
La karate am vrut sa-l dau pe Matei dar nu a vrut el; nu ii place.
De scoala.....am vazut-o pe site si pe forum, dar este foarte departe de mine....

Mergi la inceput

iuliana, legat de scoala, stii ca din mai au o noua locatie ...pe bvd mihai bravu...in zona splaiul unirii/asmita gardens?

Mergi la inceput

Bumbi, da dar eu stau in Aparatorii Partiei (zona Big Berceni)
Mai exact pe unde e?
Ai idee?

Mergi la inceput

pai din cate stiu eu poti veni cu autobuzul 634 ( 2-3 statii )...este chiar in zona unde se face pasajul ( unde era inainte statia de tramvai 34).

Mergi la inceput

aha...stiu.
ce stii despre scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Toanca cu scoala a explicat biine Cosmi...asa este de la anul din toamna, dupa noua lege. Nu stiu insa la scolile private ce se intapmpla...ar trebui sa respecte si ele legislatia romaneasca.
Hai ca se va acomoda Matei, doar educatoarea e schimbata, restul sunt la fel.
Bumbi ce atatea acte pt. inscrierea la gradi?
Noua ne-a cerut doar exudat si copro pt copil, si sifilisul unuia dintre parinti si adev. de la med. de fam. cum ca nu are nicio boala contagioasa si ca e la zi cu vaccinurile.
Aha...deci tu ii duci fara analize....m-am prins.
Nu l-am dus pe Edi la dr. Pt. ce? ca a vomat de 4 ori? stiu ce sa-i dau, n-are rost sa mai merg la cabinet pt atata lucru.
eu de obicei nu ma panichez repede si nu fug la dr. nici daca are febra...astept si dau antitermice 3 zile si daca nu trece merg la consultatie.
Sa speram ca Edi nu va lua toti virusii de la gradi, caci el a fost in colectivitate de mic, prin intermediul lui Marco....

Mergi la inceput

iuliana, pai am fost sa o vizitez in vara...e la doua stradute de blocul meu. este o cladire noua, renovata, pe doua niveluri, f spatioasa, cu teren de spor, curte interioara. directoarea - d-na negoita -- f draguta, ne-a plimbat prin toate clasele, ne-a prezentat rezultatele scolare, concursurile la care participa ( copii au avut al treilea an consecutiv rezultate f bune la concursul sustinut de un vorbitor nativ de la Colegiul trinity din Londra )...au si after school, cu acealsi invatator de la clasa.

am inteles ca momentan functioneaza si sunt acreditati doar pentru I-IV, insa vor sa obtina acreditare si pentru V-VIII, avand in vedere noua locatie, pentru a pastra in continuare copiii ce sunt acum in clasa IV.

taxa este de 1800 lei/luna, sunt maxim 10 copii in clasa...cam asta, nu stiu ce sa-ti mai spun..

Mergi la inceput

Trebuie sa merg si eu sa ma interesez ca sa am mai multe detalii.
Ai idee daca contra cost se asigura si transportul?
Ti-a zis cam cand ar trebui sa ne agitam cu inscrierile?
GIO, pai macar sa vezi daca a luat vreun virus ceva....

Mergi la inceput