Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata...eu tot cu noaptea n capacuim fac niotica curatenie ca vin neamurile

Anadragul de el 10 copci=???offf...felicitari pt micul muzician pupp pe toti
Bumbii la consfatuiri ne au zis cam...exemplu...copii care au facut 7 ani vor merge la clasa 1 ceilalti la clasa 0...daca 4 invatatoare vor imparti copiii pe nivele si se va merge in parale cu ambele clase...ca cine va lua clsa 0 sau 1 asta tine de fiecare scoalaeu cred ca vor renunta la aceasta idee pt ca au primit multe ecouri negative

G I O dragul de el Edisigur e un virus care provoaca aceasta vomae ok ca nu te panichezi

Toanca se practica fondul clasei pt ca tb luate diferite materiale didactice...ei fac acum dupa cartile de la aramis care nu s ieftine deloc

pupp ca am treaba... vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Neatza!
Edi e mult mai bine, ieri a papat, a baut laptele, azi e la gradi.

toanca exista vreo analiza care se face xand varsa copilul? Eu nu cunosc, daca avea scaunul miale il duceam la laborator, dar asa cum sa cada ce virus este? E ceva si nu stiu eu?
Clar e un virus, ca mai multi copii au carsat, de la o fetita a inceput....
Stiu ce sa ii dau in caz de entero si de aceea nu am mai mers ka dr. Saca voma mai multe zile, mergeam la urgente cu el. Dar cum a vomat doar intr-o noapte, nu am considerat.
bumbi suna frumis cum descri scoala. Dar si scorul e pe masura.
azi e prima zi la privat? Cum au reactionat piticii?
Cosmi spor la treaba.
Mai legea e promulgata, asa ca mare lucru nu se poate face. Poate la anul se renunta, dar ai nostri n-au scapare.

Ieri au fost la noi BRD Nastase-Tiriac trophy. I-a dus si pe gr lui marco sa-i vada. De stiam ca e si nadia, hagi, mergeam si eu.

Gata, fug la curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

G I O asa este cu legea dar se poate da o hotarare si picaanul viitor va fi un experiment asta e clar.Si Stefan acum vreo 2 sapt a vomat de vreo 4 ori intr o noapte iar a 2 a zi era in formaasa ca naiba stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

N-am citit legea romaneasca, dar mie mi se pare ca va semana cu ce avem aici.
Gradinita-écoles maternelles :
La première année- petite section de maternelle (PS).
La seconde année-moyenne section de maternelle (MS).
La troisième année - grande section de maternelle (GS)
Alex e acum in GS, adica Grupa mare si apoi se duce la scoala primara, unde sunt impartiti in:
-cours préparatoire (CP).
-cours élémentaire 1re année (CE1)
- cours élémentaire 2e année (CE2)
-cours moyen 1re année (CM1)
-cours moyen 2e année (CM2)
Adica vor face 5 ani la scoala primara si ce ziceti voi cu clasa 0 sau grupa pregatitoare parerea mea e ca corespunde la cours préparatoire (CP) de aici si ca iarasi romanii au copiat sistemul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

'neata!

daa...copiem sistemul...ca multe altele, dar nu suntem deloc pregatiti...si pentru asta mai mult se incurca lucrurile, decat sa se rezolve.

ioana bine ca e bine edi...urmeaza wknd-ul si il pui bine pe picioare.

ai mei s-au dus la circ...chiar azi dimineata, in prima zi...stateau lipti unul de altul...zicea miss ca ii mai lasa putin, dupa care ii ia sa se imprieteneasca fiecare cu copii de varsta lor...

pe la 12 sun sa vad cum sunt...noi aseara am fost la inot si prin parc...deja am trecut la geci seara si dimineata, asa racoare s-a facut

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Ana copiem, copiem de peste tot, dar la noi e as aun ghiveci...nimeni nu e pregatit pt. schimbarea asta...in scoli nu e spatiu, invatatoarele fug de clasa 0.....
La anul vine un alt guvern la putere si cu siguranta va modifica legea asta. asa ca bietii nostri copilasi sunt un experiment.
Bumbi super ca au mers la circ. Dragii de ei...macar se au unul pe altul...ma gandesc ce e in sufletul lor...i-ai rupt di mediul familial in care erau obisnuiti.
Observ ca Sebi face fata cu brio acestor schimbari. tin minte ca el a fost prin mai multe gradi, Edi se acomodeaza mai greu, dar o va face.
Unde il sarbatoriti pe Edi?

seara si dim. e racoare...eu ma gandeam sa le scot hainele de toamna si numai niste tricoru sa mai las afara. de pantaloni scurti e numai in jurul pranzului, cand oricum, ei dorm.

merg sa-l bag pe Marco la somn si sa-mi termin curatenia.

Mergi la inceput

ioana, asa e, bine ai observat...am niste copii care se adapteaza f usor si repede schimbarilor....din fericire

oricum ei au incredere in noi, asat le-am si explicat ca vom face schimbarea asta pentru binele lor ( am avut miercuri seara sedinta de familie )

ieri dimineata, m-a intrebat edi " mami, la ce gradinita mergem azi ?"

partea buna este ca au luat partea frumoasa de peste tot..si ca si-au facut o gramada de prieteni...cu care ne mai intalnim prin parc.

referitor la scoala - si eu m-am gandit ca ai nostri sunt "cobai " in acest experiment cu clasa o.

Mergi la inceput

iuliana, imi poti spune si mie de unde ai comandat tu torturile pentru matei ( ai mai spus, dar am uitat )...

ioana, pai petrecem 3 zile si 3 nopti...ca in povesti... azi mergem sa ii luam cadoul...isi alege el ce vrea...in wknd la cv cu ai nostri...si luni la gradinita ( acum vreau sa ii fac comanda de un tort ...zicea ca vrea in forma de "mocicheta " ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Va invit la popcorniada Turnul Babel: Alex+ Alexandra+ Kosta...Distractia serii: fiecare zice ce-i trece prin cap in romana, poloneza sau sarba si ceilalti se chinuie sa traduca. Bineinteles ca nu le iese, asa ca la sfarsit printre hohote vine explicatia in franceza. Ca sa fie tambalaul complet se baga si Anastasia.. Iaca mondializarea

Giova- chiar e extraordinara lotiunea, dar are si o hiba: pute a petrol cand te dai cu ea, dar dupa spalare nu se mai simte nimic.

Bumbi- ca mi-am adus aminte...Chiar mai facut sa rad. Nu pe criterii de frumusete imi angajara barbatul la casa de moda ca doar nu el defileaza pe acolo cu toate ca la job-ul de la care si-a dat demisia a jucat si intr-un film. Unul publicitar (era Kenu Rivsu din Matrix), dar ce mai conteaza ca nu l-au platit cu nimic in +, dar au castigat Festivalul filmului de intreprindere si cu asta l-a dat gata pe nepotul nostru, care ne-a marturisit ca de vre'un an se chinuia sa afle cine-i cel mai tare din familie .Cum alt aftor nu mai egzista in neam,Cristi e supremu pentru el.
Gata cu aberatiile...ma ami duc la o tura de floricele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Bumbi, tortul l-am comandat la cofetaria Alice (inspre Piata Iancului langa circa de politie).
Deci ati avut sedinta de familie
Si la noi dupa lungi discutii cu Matei, a inceput sa se mai adapteze cu noua educatoare, mai ales ca il incanta foarte mult faptul ca fac de pe niste caiete speciale la gradi...
Cu scoala....naiba sa-i ia cu clasa 0 sau clasa 1

Mergi la inceput