Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare

Bianca a lesinat azi la scse pare ca a fost o cadere de calciu plus faptul ca ea nu are CM regulat(nu are de 4 luni) asa ca tb facute investigatii

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, sanatate multa Biancai!
Neaparat mergi cu ea la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

am intrat rapid, ca am ramas datoare de ieri...si cum maine e sarbatoare....vreau sa dau azi cu aspiratorul si sa calc.

Silvia super pozele!
felicitari pt casuta, ma bucur ca ati gasit una pe placul vostru. spor la cautat masina!
Cosmi of saraca Bianca. fai niste analixze si vezi cauza exacta.
Ma bucur ca v-ati simtit bine la munte si ai avut o zi de nastere perfecta.
Iuliana cocaresti si tu? eu azi am facut o praji cu mere, mult laudata de fete de pe forum. a iesit buna....dar nici ca mai fac,nu ma pot abtine de la ea.
Bumbi nu as vrea la gradi la copii din mai multe motive: as fi cu ei acolo si nu mi-ar place, salariul nu e mare si in ultimul rand nu vreau sa amestec postura de client cu cea de angajat.

In weekend a fost frumos, dar tare nebunie cu 4 copii.
sambata am iesit cu finele la shopping, baietii au ramas acasa. ne-au asteptat cu tortilia si cu o tona de ulei varsat pe aragaj.
duminica iar ne-am plimbarit...a fost si vremea naspa, ca a tot plouat si nu prea am stat pe-afara.

Edi s-a racit...eu zic ca de la temp mare pe care am avut-o in casa cat au fost finii. Noi avem ziua 22 grade, noaptea 20-21....asa sunt invatati copiii. ei bine, finii inghetau la temp asta, asa ca am ridicat cu cateva grade si uite ca acum suportam consecinte: edi racit, Clau la fel....de la caldura, iesea pe balcon la o tigara si e aranjat si el.
In rest nimic nou...in aceeasi stare de kk sunt....nu am chef de nimic....astept sa treaca CM si ma duc la sala...abonament full ca sa ma bag la toate si sa merg zilnic...caci altfel tampesc acasa.
Din nov vor merge si copiii orar lung la gradi, asa ca nici nu vreau sa ma gandesc la ce voi face inchisa in casa.

fug la curatenie.

Mergi la inceput

Salutare si de la noi.
GIO, si noi suntem frigurosi (de fapt mai mult eu); la noi centrala este programata sa tina 24 de grade in casa.
La 20 -21 cred ca as ingheta de frig
Ti-a placut cu fetita in casa?
In loc sa apreciezi ca baietii v-au asteptat cu mancare, tu ai observat repede uleiul de pe aragaz
Ii lasi pana la urma pe baieti la program lung?
Eu vreau sa fac in weekend placinta cu mere
Cosmi, ai fost cu fata la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare

am fost la dr si suntem investigatii deocamdata asa ca ...asteptam

Mergi la inceput

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata,

hai deti la un ceai verde!!

cosmi imi pare rau de bianca.sigur a fost o cadere de calciu...si mie mi s-a intamplat in clasa a VIII a la scoala, pe fondul programului incarcat...meditatii, nopti nedormite pentru invatat...sunt sigura ca nu e ceva grav pentru care sa-ti faci probleme...

chiar vroiam sa va intreb - voi mai apelati pentru copii la vitamine suplimentare sau va bazati doar pe vitameniele preluate din alimentatie?

silvi sa va bucurati de casuta...f frumos pare din ce spui...cu curte si multe camere-aerisita.acum spor la mobilat si aranjat....

ioana cum mai este edi? nu stiu ce sa zi cu gradi...eu mereu mi-am dorit sa fiu educatoare/invatatoare...imi plac mult copiii.dar, pana la urma ai si tu dreptate , nu prea e bine sa amesteci lucrurile...ceva pe cont propriu, te-ai gandit...in servicii, ma gandesc, ca aici nu ai asa mult de investit...foto, o franchiza ..etc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Cosmi, sper sa fie totul bine!
Eu am avut ceva episoade de genul in liceu - toate analizele au iesit bine; in final a decretat dr ca din cauza ca nu mancam mic dejun aveam probabil hipoglicemie, si posibil combinat cu caderi de tensiune ...tratamentul a fost mic dejun obligatoriu (adevarul ca dupa ceea n-am mai avut probleme de genul).

Gio, insanatosire grabnica baietilor tai - sa stii ca nu m-am gandit a de la 2-3 grade in plus ajung oamenii sa raceasca - de regula sociezi racitul cu "prea frig". dar sper sa treaca repede.

Faceti ceva mai special de Halloween?
Adri are azi un fel de party, si pot merge costumati; ea nu prea intra in spiritul de Halloween, si a vrut neaparat rochita de Barbie; am lasat dupa ea, desi ma intreb daca a fost buna ideea...
Si trebuie sa gasesc un dovleac de ciopartit

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Neata.
Bumbi, eu am inceput sa ii dau lui Matei vestitul Polimod (ca il ia de vreo 3 ani si de atunci nu am mai avut probleme cu urechile) si in plus, pentru ca a fost un pic racit ii dau sirop de propolis cu vitamina C.
Dia_tm, nu stiu sa faca ceva la gradi de Halloween. nu ne-au anuntat nimic in acest sens. Acum, sincera sa fiu mi s-ar parea un pic cam ciudat sa se sarbatoreasca avand in vedere ca nu e o sarbatoare romaneasca.
Tare ma enerveaza chestiile astea cu imprumutatul sarbatorilor gen Valentines Day, Halloween, etc. Dar e o parere personala. Daca intrebi pe cineva cand e dragobetele nu stiu. De fapt, cred ca este mai mult o chestie comerciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

dia pe mine m-ai atins cu intrebarea asta...chiar acum caut costume de inchriat...maine au petrecerea la gradi...au 3 camere de pedepse - zicea sebi aseara - camera vrajitoarei, camera lipcioasa si camera vositului pe fata cu vopsea care face " bube" , cica...ei sunt f incatntati de astfel de petrecei si zic ca sunt binevenite orice motive de bucurie si distractie pentru copii...

cu costumele nu stiu cum oi face, acum....dovleacul de unde il iei?

Mergi la inceput