Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
G_I_O spune:
Cosmi pt. maine!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Distractie frumoasa la munte.
Voi merge si eu la inspectorat sa vedem ce si cum. M-am gandit si la asta...sunt niste banuti care intra pt. putine ore de munca. Numai sa gasesc in oras ceva...sau macar aproape de timisoara.
Azi vin finii din Alba. Va fii nebunie la noi cu 4 copii: Marco, Edi, Erci de 2 ani si 4 luni si Ingrid de 10 luni. Voi avea si eu fetita in casa pt cateva zile.
Fug la treaba.
pe toate, weekend frumos.
G_I_O spune:
ha-ha-ha...toti copii vorbesc despre corpul uman? e super daca urmaresc gradinitele programa.
Si ed lui Edi mi-a zis ca stie toate partile si le recunoaste si la alt copil.
toanca spune:
pai daca toti copii vorbesc despre corpul uman inseamna ca e prevazut in programa....
Deci o sa ai o fetita in casa
bumbita spune:
cosmi, LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE FAMILIA TA!!!! DISTRACTIE FRUMOASA MAINE LA MUNTE!!!!
Ioana . sa va simtiti bine in wknd!!! bine ai revenit!!! la gradi la copii nu ai vrea? ai fi mereu cu ei....
toanca veniti maine la drifting?
silvi_2005 spune:
Cosmina La multi ani !!!! si tot ce iti doresti alaturi de familia ta draga Sa va distrati frumos la munte.
Giovalinda ce mai faci cum mai esti ? Deci ai party in we super, imi si imaginez ce nebunie o sa fie cu atatia pitici in casa Ar f super sa gasesti ceva de prof cred ca t-ar placea mult chiar daca salarul nu ar fi foarte mare .
Maraki ce faci pe unde mai esti ?
Iuliana si Alain era inebunit cu corpul uman si cu diferentele dintre fetite si baieti daca mai zarea ceva la tele era fascinat . Daca va zic cum s-a lecuit muriti de ras, cand am fost in Canare faceau pe acolo topless fara limite ca ma si enervau, toate babele, mamele cu 3 copii si tinerele care aveau macar ce arata . A fost tare curios primele zile dupa care s-a potolit ca i-am explicat ca asa au fetitele sanii si ca la plaja stau dezbracate ca nu e nici o rusine ca toate lumea are sani ( in capul meu le smotoceam totusi pe toate dezaxatele care se expuneau acolo cu copii cu tot ) dar macar am scapat de curiozitate
Gata noi am gasit casuta pe care ne-o doream, am semnat deja contractul de inchiriere si am platit o caruta de bani cu chirie, garantie o luna si taxa agentie 600 euro dar avem casuta care ne placea, un pavilion nou de 2 ani cu o curte mica in fata si o curte inchisa in spate, pavilion fara etaj sa nu sara Alain ( cica zicea JP ) cu garaj si suficienta ca spatiu are salon mare de 30 mp si inca 4 camere, e destul pentru noi nici nu vroiam ceva mai mare ca avem ce incalzi in plus. Chiria e cam mare dar astea sunt preturile la noi in zona, oricum mici fata de orasele mari dar o sa dam dublu decat aici plus ca ne mai trebuie o masina ca suntem la 5 km de oras. Acum sa vedem cand ne mobilizam sa ne mutam ca de la 1 nov am putea deja sa o facem dar nu ne grabim f tare ca aici platim la aprtament oricum si nov si dec ca avem 2 luni de preaviz ; In rest ce sa va ami zic eu sunt tot cu programul meu, necajita putin ca Alain are vacanta si in loc sa stea acasa va merge in fiecare zi la Centru de activitati ca eu nu am vacanta ....tare mi-ar fi placut sa pot sa il las sa se odihneasca.
cosmi1975 spune:
neata gagici...multumesc de urari
am avut cea mai frumoasa aniversare,care atinut 2 zile...la munte a fost super,am nimerit o super vila iar pe propietara n am vazut o decat cand ne a dat cheia....vila mare,conditii de lux si vreme buna.S-au distrat copiii pe cinste iar noi si mai si...vineri am iesit la un restaurant unde unde am dansat,apoi am mers acasa si ne am culcat la 4.A doua zi am iesit prin Busteni sa ne dregem cu o ciorba acra iar pe la 4 am dat foc gratarului...amicii mei au venit cu tortul de la Bucuresti,l-au tinut o noapte in masinanoroc ca a fost rece.Seara am iesit la karaokesi ne am simtit foarte bine...la 3 ne am culcatieri am strans am dat o fuga la cabana Gura diham unde se mananaca cea mai buna ciorba de fasole in paine..am papat si gata spre casa cu noi.Am cazut rupti,noroc ca azi sunt libera.Mi a placut mult si i -am multumit sotuluipt zilele astea.
o sa pun poze
Silvii ma bucur ca ti-ai gasit casa visataacum ami greu cu mutatul
G I O si tu cu party...sper ca a fost super
Toanca sigur este in programa cunoasterea corpului omenesc
Bumbii cum a fost la drifting?
PS...cuscra mea cea mai cea....ANYMONIa fost cea care la 12 noaptea mi a dat un sms...tare m a bucurat,sa traiesti cuscra
unde faceti sarbatorile,ce le pregatiti puilor??
noi de revelion cred ca o sa mergem la rude...eu si sotuliar de Craciun,bineinteles la tara la casa frumoasa
toanca spune:
Cosmi, La Multi Ani cu intarziere!
Sa ai parte de tot ce e mai bun!
Silvi, felicitari pentru casa!
Am luat vineri de pe site reteta de mini cozonacei si au avut un succes teribil
cosmi1975 spune:
Toanca te ai pus pe facut dulciuriacum 2 ierni faceam si eu cate ceva bun in fiecare saptamana....dar m am dat batuta usor usor
de azi sunt la cura...trebuie ca nu se mai poate,macar 3 kg..
G_I_O spune:
Mira si Oana
Sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
am pus si eu in sf. pozele in drops din luna oct.:
de aici: http://www.dropshots.com/smecherasii_2011#date/2011-09-22/21:27:21 in jos.
sper sa mai revin azi.
pe toata lumea.
silvi_2005 spune:
va pun si eu poze din vacantele noastre si de la Salonul auto de la Frankfurt multumesc de ganduri . http://www.dropshots.com/psilviaro