Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

si noi avem petrecere de la Halloween la gradi, luni.
Ieri am fost sa vad ceva costume pt Edi dar nu mi-au placut. asa ca ajustam cele pe care le avem:
- spiderman ii e mic lui Marco si marisor lui Edi. Marco a mai fost cu el, asa ca il ajustez pt. Edi. macar stiu ca-i place personajul asta si va sta imbracat cu el, e si lejer.
am cautat costum de dovleac si nu mi-au placut....
- mai am costum de indian care ii e numai bun lui Marco si de pirat, care ii e putin mare. El ar vrea piratul....sa vedem cum il conving sa-l ia pe cel care i bun. astalalat il va purta la anul, daca va mai avea ocazia.
Dovleci si alte nebunii nu ducem, pune totul la dispozitie gradinita....le face placinta cu dovleac, sau dovleac copt, fac felinare, ii picteaza si alte act. specifice Halloweenului.

Acum despre noi....Edi e acasa de miercuri....face febra seara si azi noapte. Tuseste, ii curge nasul ca apa de la robinet...peste zi e vesel, n-are nimic...dupa ora 18 creste febra si e marait.
il mai tin si maine si mergem si la dr. sa-l vada. sper sa fie ok, sa nu mai faca febra ca nu am chef de antibiotic.

Cosmi doamne ajuta sa fie ok Bianca.
Iuliana eu am facut miercuri prajitura asta cu mere, simpla si rapid de facut si tare gustoasa:
http://savalaura.blogspot.com/2010/08/prajitura-turnata-cu-mere.html
daca ai fi vazut cum arata plita de la aragaz mureai...si eu am vazut-o numai dimineata....asa ca s-a impregnat bine uleiul ala in gratarul de fonta.
Bumbi spor la cautat costume, eu am fost la firme de inchiriat, dar chiar nu m-a atras nimic. vroiam pt edi ceva ca in strainatate...ceva plusat si frumos pt pitici....dar numai tampenii erau.
Vitamine nu le-am dat...un ulei de peste si acum ceva naturist pt imunitate...inca nu am luat nimic...si uite edi a picat.
ce franciza sa iau? cand noi nu mai avem un leu pus deoparte? tot ce ne-a ramas am dat la gradi la copii...le-am platit in avans pe 6 luni la amandoi program lung....iesim mult mai ieftin asa si oricum nu-mi ajungeau banii astia pt. nimic.
de acum tot ce punem deoparte se va duce spre casa....asa ca afacerea proprie mai asteapta cativa ani. Doar daca ne imbogatim peste noapte....dar nu prea vad cum.
Dia spor la gasit dovleci. daca fata nu a vrut sa fie costumata, bine ai facut ca nu ai obligat-o.
Nu stiu ce sa zic cu raceala asta....nu avea de unde altundeva...afara nu sunt temp asa joase.

si o zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata, am gasit si costume si am luat si ceva dulce pentru gradi - turta dulec in forme diferite si acadele- halvita...sunt mesteri populari la noi in centrul vechi pe lipscani.

costume- le-am luat de vampiri cu dinti si pelerina de la magazinul victoria...f bune la pret 60 lei/buc ...si in plus le-am luat si o palarie si masca frumoase...sunt f multumita de ce am gasit!!!!astept sa vad si reactiile copiilor....

azi avem innot...de la 19 00...abia astept sa vad ce mai fac.

o seara placuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gio- ma bucur ca esti in forma. tu esti stalpul societatii aici, asa ca n-ai cum sa dezertezi. Aluatul la praji pe care ai facut-o, l-am dat eu ca reteta aici, cand era Maraki f incantata de cum ii iesise. Eu am plecat de la reteta asta, pe care o facea bunica-mea, si am ajuns sa inlocuiesc 2 linguri de faina cu 2 de cacao sau nesquik si transform in blat de tort sau chec. Cu praji asta a invatat Alex sa numere.
Cosmi-sper ca e bine Bianca. Si eu am patit-o, cum zicea si Dia, dar nu stiu de la ce mi s-a tras ac eu mancam dim, dara ma vut mereu pb cu calciu

revin c aplange Anastasia, care-i racita@@

Am revenit...in sf, vroia ceva de mancare. De fapt, de baut ca mai slabut cu mancarea acum.

Bumbi-Super ca ai rezolvat cu costumele...Eu le-am luat doar niste palarii si un dovleac. Palariile sunt superbe, iar dovleacul e din plastic si ar trebui folosit la stransul bomboanelor...Cum dupa bomboane nu umblam, i-am gasit alta intrebuintare, asa ca l-am agatat sub un suport cu spoturi, pe care le-am orientat spre el si am obtinut o lumina filtrata oranj in sufragerie....Ieri seara am auzit un zgomot teribil: venise fantoma si a daramt dovleacul. Aiurea, de la suportul spoturilor, care s-a incalzit, s-a topit firul, de care era agatat dovleacul....
Iuliana-si eu am, in teorie, o pb cu sarbatorile imprumutate. Dar noi deja mai tr sa tinem cont si de alea frantuzesti ca vb copii la scoala, asa ca pana la urma sarbatorim tot ce se poate sarbatori si nu pot sa o las nici pe asta sa treaca total neobservata, mai ales ca al Disney, de unde a trebuit sa le luam palariile si dovleacul,era decorat peste tot (anul trecut a fost mai frumos, parerea mea)

iar maraie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Bumbi super ca ai gasit costume. eu vroaim sa inchiriez ca am destule cumparate....dar la 30 lei inchiriatul nu am gasit nimic deosebit...si ce vreau eu costa mult de nou....asa ca sunt bune si astea.
Marco nu vroia personaj specific de Halloween, oricum.

Ana nu mai tin minte. si faci blat de tort din aceeasi cantitate doar inlocuid 2 lg de faina cu cacao/nesquik? cu ce umplutura faci?
mie imi place reteta ca nu e cu gramaj...e super fain cu lingura sau cana.....asa facea si bunica prajituri.
Sanatate Anastasiei, bine ati venit in club! Nici Edi nu papa ca altadata, bea multa apa si lapte, in rest mai light cu mancarea.

de ieri ma tot tin sa urez si uit:
Razvan Dimitrie pui mic de Brandusa! sa cresti mare si sanatos si numai bucurii sa aduci parintilor!
Bee sa va traiasca mezinul si sa va bucurati de el si de fratiorii lui toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

GIO, multam de reteta.
Abia astept sa o fac samabata ca si mie mi-e tare pofta de placinta cu mere
Bumbi, bine ca ai rezolvat cu costumele...
Bee, sa-ti traiasca spiridusul!!!!
Ana, mi-ar placea si mie sa ajung asa de des ca voi la Disney!
Ati inceput deja sa va ganditi la cadouri de Mos Nicolae/Mos Craciun?
Eu sunt intr-o pasa totala de idei....nu am nici cea mai mica idee despre posibile cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Tortul cu branza de la ziua Anastasiei (parca m-ai intrebat si atunci de el) http://good-times.webshots.com/photo/2457946080059518639MrokKQ e facut cu blat din asta cu nesquik. Mie imi convine ca nu am albusuri de batut ca la pandispanul clasic...Cred ca facem saptamanal reteta asta pe post de praji cu ciocolata intr-o forma rotunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Toanca, nici la astia nu-i sarbatoare de-a lor, dar sarbatorile astea se mai si importa - anul trecut au facut un fel de party pe tema "culorile toamnei" in care copii trebuiau sa se imbrace in culori de toamna; acum, anul asta vad ca au schimbat ideea.

Gio, s-a costumat, cum sa nu! - in Barbie! ...si-apoi mi-a povestit ca mai o prietena de-a ei era zana, si mai una era vrajitore, dar buna, si ele trei se bateau cu celelalte vrajitoare, care erau rele ...ce-o fi fost pe-acolo...sper sa primim poze.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi, ajung si eu in zona dupa ce am servit un pranz tarziu cu Alain. Am facut niste paste cu legume bestiale, trebuie sa va dau reteta . Noi tot cu drumuri si program, am preluat in sf cheile de la casa, pe 7 e prevazuta mutare cu complicatii ca eu lipsesc de la un curs de acordare de prim ajutor de la care imi trebuie atestat asa ca va trebui sa il fac singura. In rest vechiul ritual dus copilul la scoala/centru de activitati, munca pe restaurant pana la 15-16 apoi shopping in drum spre casa daca e cazul, facut mancare si adunat de prin casa care arata de zici ca au bombardat-o careva cum ajung adesea baietii inaintea mea. NIci nu stiu cum o sa reusesc cu programul asta sa impachetez tot dar vad eu cum ma descurc.
Giova pana la urma ce costume ai luat? Ce vrea sa fie Marco ? tare bine aratai in poze doamna
Dia sunteti bine, ce ati rezolvat cu casa ? Cum merge sarcina ? sanatate iti doresc .
Iuliana nici nu m-am gandit inca la cadouri ..oricum nu imi bat capul ca Alain deja a inceput sa isi doreasca el o groaza de lucruri asa ca o sa primeasca din ce isi doresti iar pt noi adultii ..vad eu ceva simbolic ca spiritul Craciunului e mai important glumesc ca o sa fim cam cu punga goala dupa mutat la casa, chirie in doua parti, inceput rate la masina si cumparat de mobile in casa noua
Bumbi super costume ai luat abia astept sa vad poze cu piticii tai
Maraki pe unde esti ?
Va las ca trebuie sa mai aspir in casa si sa adun ultima parte din cumparaturile de azi , am fost cu Alain si trebuie sa va spun ca e un dulce discutam de acasa lista si imi aminteste in magazin daca am uitat ceva, ma ajuta sa pun lucrurile la casa pe banda si le pune la loc, la masina ma ajuta cu descarcatul si in casa cu aranjatul lor, avem jocul sa vedem daca stie unde trebuie pastrat fiecare lucru. Nu imi vine sa cred ce copil cuminte si mare am, eu care fugeam printre rafturi dupa el mereu ca il pierdeam din ochi o clipa si era dus...ce vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova am uitat sa iti zic ca la capitolul praji cu mere am facut o tarte Tatin dar cu foietaj nu cu foaie sfaramiciosa ( am tradus si eu poate suna ca naiba in romana ), cu merele taiate in 8 si caramelizate in unt si zahar cu scortisoare, caramelizarea facuta la capac nu in cuptor ca sa verifici mai bine temperatura si merele sa fie imbibate pe toate partile. A iesit o minunatie de tarta am dus-a la niste prieteni si s-a consumat toata in 5 min, o sa pun reteta si pozele ca stiu ca iti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....

noi am avut un sf de saptamana plin de activitati..sambata dupa ce am venit de la cursuri am fost la un targ de toamana unde am ,,gustat,, toate produsele si seara am iesit in oras cu prietenele ,iar duminica iar la cursurisi pe urma prin oras sa le luam copiilor de imbracat

Papan n a avut party la gradii in schimb au fost la circ de unde a venit super incantat
Bianca e mai bine,ia tratament ...miercuri mergem la un medic endocrinolog sa vedem de unde i pb....
Bianca e topita dupa chitara ei...nu gasesc un profesorstiti careva?

eu sunt cam,...bulversata dupa toate evenimentele,dar sper sa mi revin

ne am luat bilete de avion,plecam pe 28 decembrie...doar eu si sotul

TOANCA habar n am ce cadouri....ceva idei

va pup ca se termina bateria de la laptop

Mergi la inceput