Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

La multi ani, Razvan!!! sa cresti sanatos, mare si cuminte!!!!

BRANDUSA POATE INTRI SI NE POVESTETI CUM ATI PETRECUT SI CE MAI FACETI VOI? CUM MAI ESTI TU?

Ioana si eu la fel patesc cu edi al meu...are o perioada in care nu vrea sa manance mai nimic...nu mai tine niciu cu premiu de dupa, nici cu amenintarea ca nu ma mai culc cu el....nik-nik...

tu iti cauti de lucru si eu abia astept sa il fac pe bb 3 sa mai stau acasa cu copiii... doi ani stau!!!!offf...

cosmi f frumos wknd-ul...a fost si vremea frumoasa...si noi am fost la Muzeul Taranului Roman, am degustat una - alta, am mai luat branzeturi-consumam f multa branza... de capra veche/noua, de urda, cascaval afumat... bineinteles ca le-am luat copiilor kurtos si acadele -alvite de se facuse edi tot albastru-verde...si lasasem servetelele in masina ...

aseara am fost la deichman si le-am luat niste ghete pentru vremea asta...pana la zapada...cele din primavara au ramas mici...dar cum? alea a lui sebi nu-i mai vin nici lui edi...edi parca ar sari din 2 in 2 cu numerele la pantofi...

...si la cora unde ne-a innebunit sebi cu colectia de abtibilde si jetoane din madagascar de cautam numai produse din promotie sa isi completeze albumul....azi si-a facut planul - si-a luat dublele sa faca schimba cu "scolarii" de la after cu care e el prieten...da..sebi in loc sa fie prieten cu colegii lui, mai mult....e atasat si se joaca si sta pe langa scolari....intr-o zi mi-a zis educatoarea ca nu a vrut sa doarma si a stat cu ea sa faca lectiile cu scolarii...lui i-a dat cateva fise pentru varsta lor....

revin...

Mergi la inceput

saptamana trecuta edi la karate - nu prea asculta ce ii zicea profesorul - si l-a pus la colt sa faca genoflexiuni...a facut vreo 10, dupa care il vad ca se sterge la ochi...il mai las un pic si il vad ca se intoarce cu spatele la clasa si se sterge iar la ochi....intru, il scot afara...si se pune pe un plans cu lacrimi si sughituri....l-am impacat si mi-a zis ca nu vrea sa mai continue sedinta...i-am zis ca asa i se intampla daca nu e atent..etc...

azi-dimineata imi zice ca nu vrea sa mearga azi la karate...speculantul meu mic...la care eu il intreb - nu iti place sa faci karate sau pentru ce s-a intamplat data trecuta...mi-a zis pentru ca e suparat nicu pe mine...a-haaa - deci ii e rusine...pana la urma , l-am convins, dar ma gandeam acum cat de orgolios si cum isi impune si el personalitatea, birica cel mic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Bumbita, bb3??
Wow....ai planuri mari doamna!
Noi in weekend am cam "porcit" pe acasa.
Nu am facut nimic in mod deosebit cu care sa ne laudam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Eu sunt singurica acasa . Edi e prima zi la program lung. am sunat la gradi acum o ora si dormea...dupa ce a papat tot, a facut ceva mutrita suparata cand a vazut ca-l dezbraca, dar l-a luat educ cu altele si a uitat...a baut jumate din sticla de lapte si doarme.
Merg doar la ora 17 dupa el, caci are azi Marco inot si sa-i scot odata. sa speram ca rezista si nu plange cand vede cat sta acolo.
L-am tot pregatit de acasa, dar el tot cu mami ar vrea sa doarma .
Pe Marco am vrut sa-l inscriu la sah, tot la gradi...nu vrea nici in ruptul capului. si eu nu-l oblig.

Tare nasol e sa stau atatea ore singura acasa. Mi-am tot facut de lucru....dar pana nu-mi gasesc un job, cred ca o iau razna.

le-am dus costumele...la gradi atmosfera si decor de halloween...cica s-au distrat de minune...mi-a zis educ. cand am sunat acum la pranz.

Iuliana ai facut praji? cum ti-a iesit?
Ana acum imi amintesc....musai sa fac si eu un blat dintr-asta...intr-o zi cu soare.
Dia si eu astept pozele, caci de emotii ca ramane Edi sa doarma acolo si la ce nebunie era ...am uitat sa-i pozez.
Silvia mersi, dar nu e chiar asa.
Marco a fost pirat, Edi spiderman...am avut costumele cumparate de anul trecut....nu am mai inchiriat nimic acum.
Spor sa aveti in amenajarea casei, tare frumos trebuie sa fie...cine va bea cafeluta pe terasa la vara???
mersi de reteta. am vazut pe Fb ca ai pus o reteta de tarat genoveva...e cam la fel, nu?
Cosmi unde plecati?
sper sa nu aiba nimic Bianca si sa-si revina repede dupa tratament.
bafta la gasit prof de chitara.
Bumbi tot mai vrei bb3? lucrati la el?
eu nu cred ca vei sta 2 ani acasa cu ei, la cum te cunosc.
daca ai fi stat si tu cat am stat eu acasa, cred ca iti doreai un job acum....
ce simpatic Edi...si Marco nu a mai vrut la tenis, cred ca dupa ce l-a certat profu....dar nici eu nu am mai insistat.

ieri m-am intalnit in centru cu Ingrid si Diana. doamne ce domnisoara este...mai inalta decat Marco, asa frumoasa, sensibila si cuminte...fata de turbatii mei care alergau non stop pe langa noi.

fug sa termin treaba...acum ca m-am mai linistit si eu putin.

Mergi la inceput

GIO, am facut vineri seara prajitura cu mere si sambata deja nu mai aveam
Asa ca ieri am facut prajitura cu visine
Deci Edi doarme la gradi...
Matei avea lunea dupa-amiaza un curs optional; saptamana trecuta mi-a spus ca vrea sa se "descrie" de la curs. asa ca daca baiatul a vrut sa die "descris" am tinut cont de opinia lui si m-am conformat.
Nu poti sa il dai sau sa il duci undeva peste vointa lui.

Mergi la inceput

da, si eu am observat ca eftele sunt cu totul altfel...mult mai dezvoltate ( si fizic si psihic ) ca baieteii si mai emancipate...

si nu am vazut pe una -doua fetite , ci mi s-a confirmat asta cu cate fetite am intrat in contact...sunt mai curioase, mai politicoase...sa-ti arate ce stiu, ce pot...

dani zice sa facem 4...sa formam doua gasti...gasca 2 sa fie apropiata de varsta...

de lucrat , lucram, da ....

aaa, ce nu v-am zis....ramasesera cele doua costume de vampit pe care le luasem de aiic din centru...seara, m-am dus la mall la bam boo sa caut un dovleac...si am zis sa trec si la h& m sa vad ce reduceri mai au...si sebi a vazut acolo un costum de schelet..cu totul..alb-negru...asa ca la ptercere edi a fost vampir si sebi schelet...poate reusesc cumva sa pun si eu poze sau daca le posteaza pe site-ul gradinitei, le vedeti acolo...

ai mei au continuat petrecerea vineri acasa...s-au imbracat in costume, edi a dat drumul la muzica, dansa, alerga prin casa....ma tot chema de la bucatarie sa dansez exact ca el...nebunie curata!!!

Mergi la inceput

ioana, cati copii raman la somn cu edi? sunt sigura ca va fi bine... e barbatel deja! cum este fata de ceilalti copiii...si-a facut prieteni, iti povesteste ceva?

la noi e moda mare cu checul ( din 4 oua )...facem cel putin o data pe saptamana...spun facem, pentru ca eu doar le dau ingredientele si baietii mei fac totul...si ii monitorizez la mixer , clar....

si bineinteles, placerea maximqa, este dupa...mancatul checului cu lapte...si concursul de ghicitori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Iuliana aceeasi compozitie ai facut-o, dar cu visine?
si noi am lenevit in weekend...tv...plimbari pe afara si cam atat.
Nu-l oblig, desi as vrea sa faca mai multe act extra. De sah chiar parea entuziast, mai ales ca merg multi din gr lui. Nu stiu de ce s-a razgandit. eu inca mai sper.....maine ar avea prima ora si e gratuita. sa vedem, daca-l conving sa ramana.
Bumbi dar aveti planuri mari nu gluma. Eu nu mai am nervi de asa ceva....mi-s dragi bebeii...si finuta cand a fost la noi...m-a luat nostalgia cand vedeam cum suge la tzitzi....dar mi-a trecut repede cand o vedeam cu plange, cum nu putea fina-mea sa manance ca lumea, cand ii era mai bine se trezea pitica....ei bine...nu mai vreau.
sunt cam 10 copii in grupa, dar putini sunt care dorm acolo....cred ca in jur de 5.
Isi mai aduce aminte de ce fac la gradi si vine si-mi arata, sau canta....dar nu tot...noroc ca ma prind eu si mai repetam....
Imi arata cum fac gimnastica, cum stranuta educatoarea.
Acolo cica e foarte cuminte, ii plac povestile, s-a integrat foarte bine, cere ajutorul cand nu poate ceva....
are prieteni...mai ales ca 2 vin si la noi in parc...tot timpul ii cauta pe Joshi, pe Maria...in rest ii cunoaste pe toti cum ii cheama, chiar imi zicea educ. ca ii accepta pe toti, nu are preferinte, nu respinge niciun copil.
baga reteta de chec din 4 oua....cred ca si lui Marco i-ar placea sa-l faca el.

merg sa ma imbrac, sa le mai caut cate un rand de pijamalute pt. gradi si sa mai treaca timpul pana la ora 17 cand merg dupa ei.

Mergi la inceput

GIO, nu nu am facut din aceeasi compozitie, ci din 4 oua
4 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri ulei, zahar vanilat si un iaurt sau smantana.
Zaharul de amesteca cu galbenusurile, se adauga uleiul, si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma, se adauga peste galbenusuri, apoi faina si iaurtul.
Se unge o tava cu unt/faina si se toarna compozitia.
Dupa cateva minute se aseaza si visinele si se mai lasa la cuptor. (eu fac testul cu scobitoarea).
Iese super buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare din departare azi e zi libera la noi asa ca am lenevit toata ziua, eu am ieist numai la cumparaturi pana la Carrefour sa caut niste pungi de la Maggie pt friptura, era nebunie in magazin ca era deschis exceptional in zi libera . Sa va dau si reteta de tarte tatin, eu sunt indragostita de ea, am facut-o si azi ca suntem invitati la cina si ducem noi desertul si un vin tarte tatin
Razvan La multi ani si sa cresti mare si sanatos, cum ziceau si fetele poate ne povestesti Bee ce mai faceti voi.
Gio sa stii ca mie imi lipses adesea zilele de stat acas, eu nu ma plictiseam never .
Bumbi bravo din suflet pt palnurile vostre de bb3
Noi am fixat mutarea pt data de 7 deja a venit firma si ne-a lasat cartoane si folie cu bule de ambalat, nici nu vreau sa imi imaginez ce nebunie va fi , ne costa "numai" 1100 de euro mutarea dar sincer imi era frica ca e si mai mult la cate lucruri avem noi si cum se plateste aici pe m cub. Eu nu o sa am liber decat in 7 asa ca va trebui sa ambalez tot in we si dupa-mesele si acolo sa dezambalez in timp ce am si scoala pana la 17 dar asta e ne adaptam. In rest noutati nu prea am, Alain a fost happy ca am stat azi toti acasa si e incantat de mutare, au facut shopping cu tati ieri nu va zic ce m-am enervat pe ei ce au cheltuit... machetute sa isi faca biblioteca cu el si tampenii...are deja o lista cat casa pt Craciun si nu am nervi sa ma cert cu el i-am zis sa decupeze si sa lipeasca tot ce vrea si apoi selecteaza Mos Craciun ce poate sa aduca ca trebuie sa imparta jucariile la toti copiii. Nu a functionat metoda cu are voie numai o jucarie ca a zis ca a vazut in filme si desene ca are sacul plin si ca lasa multe pachete... asa ca

Mergi la inceput