Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
bumbita spune:
Buna!!!
ioana fruntea sus, mami!!!!! tu, mama de baieti de lasi doborata de o "astenie " de toamna?! te asteptam cu noutati despre blondinii nostri!!!
cosmi ffff frumoase surprizele ce i le-ai -pregatit biancai!!! tare curioasa sunt cum va reactiona? si unde va face cursurile dechitara? sau i-ai gasit un profesor? actorie, unde?
maraki tot pe FB?! eu habar nu am cum arata FB ....nu mai am timp si acasa de internet...iar la munca nu stiu cum sa fac mai repede treaba sa sparg usa la 17 00....cum mai este angelor/mama ta/ cum se inteleg cuscrele?
noi aseara ne-am uitat la garfield ( partea a doua )... o sa le iau toata colectia, asa le place de mult de garfield, insa pe mine ma cam enerveaza ca nu corespnd vocile de pe dvd-uri cu vocile din desenele de pe boomerang.
...si am facut cateva exercitii pentru grupa mijlocie...sebi nu se putea stapani si nu il lasa deloc pe edi, care se enerva ca vrea sa raspunda si el...si tot asa...trebuia sa ii linistesc - o data sebi, o data edi...
ieri la karate, pe edi l-a trecut maestrul in fata celorlalti copii sa faca sfoara...o face perfect...ma uitam la pitic ca se umflase tot in piept...nu mai putea de drag.
azi avem engleza si ceramica la PC.mare noroc avem cu masina pentru ca pe vremea asta, fara ea, nimic nu puteam face...mai revin.
cosmi1975 spune:
neata gagici.....
eu imi beau cafeaua si apoi tb sa duc puiul la gradii...puiul care aseara s-a pus pe plans ca vine vacanta,, iar vacanta?..nu vrea,eu vreau la gradii,,
fetelor ,m-am topit aseara toata de reactia Biancai...s-a bucurat si nuami contenea cu imbratisarile si multumirileaseara nu mai se culca de dragul chitarei
Bumbii o s-o inscriu la cursuri de chitara...caut sa vedem ce si cum.Si noi suntem fani Garfield...ce baieti constiinciosi aibravo asa
restul fetelor????strig catalogul
MIHA78 spune:
Nu e greva, nu e greva.
Cosmi super surpriza i-ai facut Biancai. Eu nu ma pot abtine niciodata sa nu-i spun lui Tudor ce-i iau. Ce baiat constiincios ai, Tudor merge cu drag la gradi, dar tot acasa e mai bine.
Gio asteptam sa-ti revii, se mai aduna la fiecare pb. Eu ce sa zic de cand renovam ne-am certat de vreo 2 ori de am zis ca divortez, ne pare rau la amandoi acum ca ne-am certat ca prostii dar faptul e consumat.
Silvia, asa e si Tudor, putin lenes, ca sa nu zic mai mult. Ai dreptate cu dieta, cred ca o stim toate, doar ca n-o punem in practica, mai ales eu. Am tinut si cea cu multa carne, vreo 6 sapt, am slabit bine, dar mi-am facut niste carente, ameteam, carcei etc. Plus ca am incheiat cu ea si kg se pun rapid la loc.
Noi suntem bine, eu de azi particip la recensamant, inca n-am terminat nici in casa tot.
G_I_O spune:
M-a distrat Iuliana si a trebuit sa intru .
Cosmi se referea la absenta multor fete de la subiect....e greva ca nu mai scrie nimeni aici. Dar tare simpatica ai fost .
Cosmi ma bucur ca s-a bucurat Bianca de surprize.
Dia eu nu am probl. cu sotul, doamne fereste.
am eu starea asta ca nu-mi gasesc job, ca am pierdut unul fain...asa la milimetru sa spunem, ca la joburile bune se angajeaza cu pile si relatii...offf...si nu vad luminita de la capatul tunelului. Tare greu e sa cauti, sa imprastii CV-uri in stanga si-n dreapta, of....
Imi va trece mie...probl. e ca trebuie sa-mi umplu timpul cu ceva, sa nu o iau razna.
Vroiam sa va mai zic, ca firma tesco livreaza si in Ro contra sumei de 10 lire. au hainute frumoase, ieftine si de calitate. noi luam de la unguri pt copii mai ales:
http://www.clothingattesco.com
toanca spune:
e...pai bine mai fetelor....vorbiti cu subinteles???
de unde sa stiu eu la ce greve va referiti
Deci am fost pacalita
Noi suntem ok....ca roboteii: servici, acasa, servici, acasa.
Nu prea avem noutati!
GIO, fruntea sus si fii barbata!
cosmi1975 spune:
salutare gagici...eu am inceput de ieri cu party asa ca am tratat fetele cu bunatati...mama si matusa sa traiasca ca s au intrecut pe sine...asa ca au pregatiti mancarica pt 30 persoane
azi plecam la munte si sper sa ne simtim cu totii foarte bine
G I O n ai vrea totusi pana iti gasesti ceva care sa te avantajeze sa intrii anul asta in invatamant?sunt asa multe posturi libere la toate inspectoratele ...de ce nu incerci?eu am ales sa raman pentru program care e foarte bun pentru familie
Iulianachiar ai fost simpatica...ma bucur ca sunteti ok
restul fetelor
toanca spune:
Neata.
Matei vorbeste la gradi despre corpul uman; asa ca aseara am ajuns sa imi tina al meu copil teorie despre efectele nocive ale fumatului
Cosmi, distractie placuta la munte si sa prindeti vreme frumoasa!
Cat stati?