Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

La multi ani! tuturor zmeuricilor. Sa cresteti mari,sanatoase si cuminti. Multumim si noi pentru urari tuturor fetelor, sunteti dragute ca de obicei.
In fiecare an in luna septembrie am intrat macar putin pe forum...Nostalgie...
Am vazut pozele luiCrisnemes si am admirat o curte foarte frumoasa care cred ca e casa voastra, nu? Sunteti o familie frumoasa. Din Cluj nu se putea altfel, nu?
Lexi felicitari pt burtica. O sa vezi ca totul e mai frumos(si mai complicat) in patru. Sarcina usoara!
Am mai vazut si cateva poze de Roxana.Imi amintesc ca mai citeam uneori mesajele tale din care reiesea mereu o dragoste enorma pentru copii.
Salutari tuturor mamicilor de zmeurici si sa citim aici mereu doar vesti bune.

Sofimic, mami de Sofi si Robi,minunile mele mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

LA MULTI ANI SANATOSI SI NOROCOSI pt Sofia Ana (Sofimic, multumim pt.urari si ne bucuram ca macar de ziua Bucuriilor mai treci pe aici, te asteptam mai des)
LA MULTI ANI si norei mele Ana-Maria, o dulce dulce si ma gandesc la ce petrecere i-o fi facut cuscra-mea .

io zac de 2 zile. iar am facut o super indigestie. am stat o zi intreaga in pat, azi mi=am mai revenit un pic, dar am avut niste dureri de cap groaznice.... uufff, trebuie sa-mi fac niste investigatii ca prea des mi se intampla asta

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

! Va salut pe toate dupa concediu. Am avut un concediu prelungit si cu muuulte peripetii.
Sambata, cu nici o zi inainte sa trebuiasca sa ne intoarcem spre casa, am avut un accident de masina in Bucuresti, si am ramas fara masina, caci e facuta zob. Din fericire nu am patit niciunul nimic grav (eram toti 3 in masina), eu m-am lovit cel mai rau, am dat cu fruntea de tetiera si mi-am facut ditamai cucuiul, m-am invinetit sub ochi, etc. Arat repede. Am reusit sa ne intoarcem acasa aseara, ne-au adus niste veri de-ai nostri ca nici bilete de avion n-am gasit de pe o zi pe alta. Am fost azi la control la gineco, e totul ok cu bebe, are 530 gr si e cumintica.
Dupa ginecolog am fost si la medicul de familie care, cand m-a vazut asa vanata, mi-a dat medical pana vineri. Asa ca stau acasica incercand sa-mi revin dupa soc, spaima si suparare. De la suparare si sperietura am slabit 1 kg. Am tinut enorm la masina aia, mergeam cu ea la serviciu zi de zi cate 100 de km minim, si aveam impresia ca parca a fost construita special pentru mine. Asa ca am plans mult dupa ea si inca nu m-am obisnuit cu ideea ca n-o mai am. Dar, vorba tuturor, bine ca nu am patit noi nimic grav. Acum speram sa obtinem ceva despagubiri de la soferul vinovat, ca sa-mi poat lua alta cat mai repede caci fara masina mi-e foarte greu sa ajung la serviciu, legaturile sunt foarte proaste din cartierul unde stam pana la autobuzul care ma duce la birou.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, si nici sa felicit Bucuriile de ziua lor, insa promit sa o fac cat de curand, pe indelete.
Data viitoare o sa va povestesc si despre ce-am facut in concediu.
toate mamicile si Bucuriile.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 24+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La Multi Ani! Tudor! sa cresti mare si sanatos si sa ai parte de multe bucurii in viata.

UsorLili - te asteptam cu vesti despre petercerea lui Tudor.

Sofimic- ma bucur ca ai trecut pe la noi cu vesti despre voi. Te mai asteptam. Multumesc de aprecieri.

Ancuta-

Lilino - oare ce-ai mancat de ai facut indigestie? Insanatosire grabnica si ca sa-mi dau si eu cu parerea incearca ceva cereale ca alea au firle mai multe si ajuta. Un pipic mare de la mine.

Lexi- vai doamne ce rau imi pare. Important este ca sunteti bine toti 4. M-am tot gandit la tine ca in ultimul timp de cate ori ati venit in Rom tot cu peripetii urate v-ati ales.
Maria cum este, ea cum a reactionat cand a vazut masina lovita? multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Doamne, Lexi, dar voi cam de fiecare data cand plecati din Romania patiti tot felul de chestii... Bine ca sunteti voi bine, da-o-ncolo de masina.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani! Gabriel si Dora! Multa sanatate si multe bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tare evribadi!

Intai de toate, LA MULTI ANI, BUCURIILOR sarbatorite zilele trecute si astazi! Sanatate sa aveti si o viata linistita!

Lexi, bine ai revenit! Ufff... urata intamplare ... si, la fel ca si restul fetelor, pe masura ce citeam mesajul tau ma gandeam ca numai de lucruri neplacute aveti parte de cate ori veniti in Romania... Chiar nu mai stiu ce sa spun... Doar ca ma bucur ca sunteti bine toti patru si ca ati ajuns sanatosi acasa!
Cat despre masina...cred ca e greu... dar, la urma urmei, important e ca voi ati fost protejati!
Ca sa-ti indrept gandurile spre ceva mai relaxant... povesteste-ne cum a fost la taiatul motului...

Roxana, multumesc pentru aprecieri!
Ce weekend grozav trebuie sa fi avut! Grozava meserie!!! Cum a fost la teatru?!

Xandruta, multumesc!
In cele din urma... cred ca te-au trezit musafiri... Ce tort facusi?! Vazut-am pe blogul tau un tort... pe care vreau sa-l incerc... E cel cu crema de lapte condensat...

Ancuta, multumim pentru aprecieri si "strigatura"! Prezent!
Cum e Ioana? Multa sanatate! E super ca s-a simtit bine in excursie!

Cris, multumim! Vizionare placuta la "Strumfi"... Cum e cu Victorasu' la gradi'? Sincer... mi se pare... putin cam mult ca educatoarea sa aiba pretentii ca micutii sa-i spuna "doamna director"... Adica ... da frate! ai functia pe care o ai... dar pentru copii esti, in primul rand, EDUCATOARE!!!

Cat despre comment-urile de pe FB... 99 AU FOST?! Adica... stiu ca m-am uitat la o multime de poze si mi-au placut foarte tare... dar nu m-am gandit ca am comentat atat... E clar ... nici la poze "nu-mi tace gura..."......
Si ca veni vorba de poze... le-am vazut si pe cele adaugate recent... Minunate!!! Fain la scoala, in clasa I B... faina gradina, ispititoare mere , fain parcul pe care l-ati vizitat... de tortul facut de mama ta si fain sarbatoritul!!!

Princess, ! Sper ca esti bine!

Weekend placut sa avem!

Am editat mesajul... caci am vazut ca s-a sters o parte...

Perlutzele... www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Un pic de blog...

1. SOTUL PERFECT : "N-ar trebui sa fii la shopping cu prietenele?! "

2. SOTIA PERFECTA: Da!!! EXISTA ... dar nu-mi place SA VORBESC DESPRE MINE... Doar sunt modesta... pana mea!!!

Ioana, mami de fetita cu fundita

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi, Gabriel si Dora!
Eu continui seria de ghinioane: fii-mea a facut un inceput de bronsita si are 38,4 temperatura. Stiu ca, in mod normal, asta nu se considera temperatura, dar, avand in vedere faptul ca de cand o am pe Maria, e doar a 3-a oara cand face temperatura, sunt foarte ingrijorata. Am fost dimineata cu ea la pediatru si mi-a dat un sirop de tuse pe baza de iedera. Miercuri trebuie sa ma prezint din nou cu ea la el. Pana atunci stau ca pe ghimpi.
Recunosc ca sunt cu moralul la pamant...

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza... la 12... !

Lexi, offf !!! Multa sanatate Mariei!!! Si tie multa putere si rabdare!!! Ai grija si de tine si bobulet!!!

Referitor la febra... ai incercat varianta cu strugurii albi?! De la tine stiu... depre efectul acestora...

Weekend linistit sa avem...

Perlutzele... www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Un pic de blog...

1. SOTUL PERFECT : "N-ar trebui sa fii la shopping cu prietenele?! "

2. SOTIA PERFECTA: EXISTA!!! ... dar nu-mi place SA VORBESC DESPRE MINE... Doar sunt modesta... pana mea!!!

Ioana, mami de fetita cu fundita

Mergi la inceput

Yoanna, de data asta nu pot incerca strugurii albi, pentru ca, pe langa toata povestea cu febra, fii-mea are si scaune moi de cateva zile bune. Faza ciudata e ca are zile cu scaune normale, dupa care revin scaunele moi. Nu mai stiu ce sa mai fac...
Va doresc si eu un weekend placut!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput