Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Ancuta_eu spune:
La Multi Ani!
Roxana-Maria
Vlad Alexandru
La multi ani cu sanatate
Sa va dea Domnul Tot ce doriti
Zile senine si fericite
La multi ani sa traiti
Acum cateva vorbe despre excursia Ioanei: i-a plcut, s-a simtit bine, mi-a povestit incantata ca a vazut o cetate, o camera de printesa, un tron, doua biserici, au facut picnic, mi-a explicat ce e acela picnic (pui doua paturi pe iarba si mananci acolo ), a fost darnica le-a dat colegilor servetele umede pentru a se sterge pe maini, si-a consumat tot pachetul "mami mai vreau unul la fel, la fel cu acela" , una peste alta " a fost bine, dar era si mai bine daca veneai si tu"
Singura problema - aseara a inceput stranutul si avem nas curgator (aerul conditionat, bata-l vina)
Roxana si eu m-am gandit la acelasi lucru, inca inainte de a o trimite in excursie. Intradevar nu au centuri in autocare, din pacate. Si da, Ioana a fost si anul trecut la gradinita, dar inca e maraita. Eu am incercat sa-mi explic prin faptul ca a stat in aceasta vara la bunici, pe noi ne-a vazut doar din trei in trei saptamani, cu exceptia concediului, iar faptul ca sta pana la cinci la gradi' nu i-a placut niciodata. In plus parere personala, educatoarele pe care le are nu sunt cele mai potrivite pentru astfel de job. Nu stiu sa isi apropie copiii. Si ca iti dau un exemplu foarte mic si poate neinsemnat: multi dintre copii sunt strigati pe numele de familie, ceea ce mie nu mi se pare ok. Eu nu sunt multumita, si am vorbit cu Ioana daca vrea sa schimbam grupa, si mi-a spus ca vrea sa fie cu aceiasi colegi, nu vrea sa-i schimbe. Cam asta este ... deocamdata.
M-am dus la aceasta gradinita pentru ca e considerata foarte buna, insa sitit vorba aceea: la pomul laudata sa nu te duci cu carul , ei bine eu m-am dus cu caru'
Yoanna foarte frumoasa si cocheta mica ta printesa. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Cris vei manca numai peste de-acum inainte!
va las acu' ... ca am de facut neshte chestii ...
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.
Crisnemes spune:
La Multi Ani! Vlad si Roxana Sa cresteti mari si sa aveti parte de multe bucurii.
Yoanna- am vazut freza - si pot sa spun ca-mi place tare mult, dar mai mult imi place de Mitzu careia ii vine tare bine.
Azi am gasit si eu un DVD cu strumfii - mare noroc- este primul volum pe care-l avem. deseara urmeaza si la noi vizionare.
Ancuta - ma bucur ca Ioana a avut o excursie pe cinste.
Dupa cum v-am spus una din educatoarele lui Victor sa schimbat si acum este "doamna directoare" - educatoare. Nu stiu cum sa procedez si sa ii spun sa nu aibe pretentii de la copii sa-i spuna asa. La grupa este strict D-na educatoare sau sa-i spuna pe nume. Copii cred ca sunt un pic retinuti fata de "D-na directoare" ca vine la ei in grupa, ami ales ca din cate cred este si un pic mai severa cu ei. Ca urmare Victor azi nu a vrut sa mearga la gradi.
Si pentru ca in we nu stiu daca apuc sa intru urez de pe acum sarbatoritilor de duminica "La amulti ani! DARIUS si TUDOR" multe bucurii alaturi de cei dragi.
Roxana01 spune:
la multi ani, vladone!!!! si petrecere frumoasa, coolutzule!
Ioana, ce super e cu tunsoarea cea noua! si mi-a placut si salonul, cu roz, cu hannah montana pe pereti.... trebuie s-o fac si eu pe dari sa se mai tunda putin, ca e innebunita dupa par lung.
Ancuta, ma bucur ca a fost o experienta placuta cea in excursie. eu nu stiu daca voi trece vreodata peste hopul lipsei centurilor de siguranta in autocare. cred ca mai degraba as merge eu cu masina in spatele autocarului cu copii decat sa ii las sa urce intr-o masina fara centuri... stiu, sunt eagerata, ca doar atatia copii merg asa in excursii... fetele care nu locuiesc in romania, la voi cum sunt autocarele pt copii? cu sau fara centuri?
eu voi fi cam ocupata weekendul asta, caci sambata seara mergem la 2 botezuri cu ursitoarele noastre si duminica dimineata merg la teatru (bine, la teatru ii iau si pe ai mei copii, normal). abia astept sa vad cum vor reactiona, caci este o piese pe care eu am vazut-o jucata la vreo 3 gradinite si le-a placut maxim copiilor.
puuuup
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Va las o si plec la treburi, maine avem musafiri; iar eu sunt foarte adormita...
La multi ani Vladone, pentru ziua de ieri! Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai parte doar de bucurii!
La multi ani Roxana Maria!
Cris, ma bucur ca ti-a placut nunta la Suceava.
Roxana, am vazut fotografiile de la ziua Dariei, ati avut o petrecere frumoasa!!
Ioana, vazut "bobetele"
Lilico, miercuri nu am facut nimic, nu mai am timp de stat in bucatarie, plec dimineata, vin acasa dupa ora 17, si atunci pic de somn. Dar recuperez azi, incerc un tort, hm, sa vad ce iese.
Ancuta, ma bucur ca Ioana s-a simtit bine in excursie.
Va doresc o zi frumoasa!!
lilina spune:
buna
multumim pentru urari
La multi ani pentru
Roxana-Maria (23 sept.) - Floricel79
Mario (Tasia), Darius-Stefan (Elenia), Tudor DUDU (Adriana mica) si
Antonio (Nicole2005)
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
Crisnemes spune:
La Multi Ani! Tudor si Antonio! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o viata plina de bucurii.
Yoanna- merci pentru aprecierea pozelor de pe FB. Sincer cand am intrat si am vazut 99 de comenturi m-am speriat.
Asa pe foarte mare graba - l-am sarbatorit pe Victor sambata. Trebuia sa organizam petrecerea sambata asta care vine dar pana la urma am organizat ceva repede sambata care tocmai a trecut. Victor a fost foarte fericit. Pacat ca nu am reusit sa filmez momentul in care ii cantau toti "La multi ani!" sa vedeti cata bucurie. Tortul l-a facut mama mea acasa si pentru ca-si dorea tare mult un tort cu Ben 10 am cumparat un monstru in care se transforma Ben si am pus-o pe tort. Pana la urma totul a fost asa cum si-a dorit el.
Am pus cateva poze pe FB o sa incerc sa le incarc si pe webshots daca nimeresc parola.
O saptamana frumoasa va doresc.
Crisnemes spune:
La Multi ani! Sofia sa cresti mare si sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor.
Sofimic te asteptam pe la noi sa ne mai spui cum sunteti si ce mai faceti.
Crisnemes spune:
Buna dimineata! Va invit la o cafea sau ceai dupa preferinte....
Pe unde umblati fetelor?
La Multi ani! Ana-Maria sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii alaturi de familia ta.
Itzi - nu ai mai intrat de mult pe la noi- dar iti ofer virtual un buchet mare de flori pentru o mamica minunata.
Ancuta_eu spune:
La Multi Ani!!!!Mario
Darius-Stefan
Tudor
Antonio
Sofia Ana
Ana-Maria
Sa cresteti mari, sanatosi, voinici, voiosi
Ma scuzati ca nu am mai prea dat pe-aici. Multa treaba la serviciu si acasa, mai greu cu netu'
Cris frumosi sunteti cu totii! V-am admirat fotografiile!
Roxana ma bucur pentru tine. Ai ajuns sa faci ceea ce-ti place. Este asa de important si bine. Daca am reusi cu totii ar fi minunat.
Yoanna ce mai faci? pe unde umbli? Nici o pauza de la Strumfi?
Xandrutza cum a iesit tortul? Stiu ca a fost grozav
O zi absolut superba va doresc!
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.