Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 3
yoannamarie spune:
neatza fetili'!
LA MULTI ANI,
cu multa sanatate si bucurii,
ANDREEA NARCISA!!!
LA MULTI ANI,
David Stefan
Matteo!!!
Sa cresteti sanatosi!
Ancuta, felicitari Ioanei pentru victorie! sa-i fie bine in continuare!
Cat despre par... da!!!!!!! cunosc faza!!!... cand nici nu prea ai ce prinde... dra nici daca-l lasi "liber"... nu sre forma... Rabdare, va doresc sa veti!
Toamna?! Ha!!! Nu-i pe gustul meu!!! Si eu vreau varaaaaaaaaaaaa inapoi!!!
Xandrutza, sa va traiasca printesa!!! Multa sanatate si multe bucurii!!!
Spor la treburi! Operatiunea "bunatat...uri " pentru iarna?!
... pentru ca sa vem o zi faina...
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
Un pic de blog...
Crisnemes spune:
Buna dimineata tuturor! Va invit dupa pofte la o cafea, un ceai sau un fresh de .... aici e la libera alegere.
Va multumesc mult pentru urarile de ziua lui Victor.
Narcisa, David, Matteo La Multi Ani! - multa sanatate si o viata plina de bucurii.
Yoana asteptam poza cu Mitzu tunsa - "bobete".
Fetelor vreau sa va spun ca am ramas surprinsa de Suceava, a fost o petrecere pe cinste.
lilina spune:
LA MULTI ANI BUCURIILOR SARBATORITE AZI
Andreea Narcisa - xandrinne, ce pregatesti azi ??????? deja
David-Stefan, oare ce mai face Mirabelac ???????????
Matteo - pe Sephora o mai vad pe FB
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
Roxana01 spune:
fetelor, intru pe repede-nainte!
deh, de cand cu zurli, mi-s foarte ocupata.
LA MULTI ANI BUCURIILOR!!!!!!! SCUZE CA NU-S PE FAZA, DAR DECAT SA NU TERMIN NICI MAILUL ASTA PREFER SA-I DAU BATAIE SI SA II PUN PE TOTI SARBATORITII INTR-O URARE ...
promist sa incerc sa recuperez.
dar sa va povestesc de noi: am avut cea mai frumoasa petrecere de ziua dariei. noi o sarbatorisem in parc, dar am zis sa-i facem si o petrecere, impreuna cu prietenul ei drag, care a implinit si el 5 ani (si este si nasul lui victor). si ne-am petrecut la discoteca pentru copii a zurli , la Mayateka. a iesit o petrecere de pomina! a venit zana buna care i-a pictat si a dansat putin cu ei, dupa care au venit sportacus si stefanie si distractia s-a-ncins. n-am mai vazut-o pe dariuta asa zburdalnica niciodata! au dansat, s-au jucat, au facut parada modei, au cantat, au facut sport. a fost super distractiv, fetele care mai sunt si pe facebook au vazut si poze. poate reusesc sa le pun si pe webshots cateva.
si, pentru ca ziua de sambata sa fie completa pentru daria, seara am insotit zanele ursitoare la 2 botezuri. imaginati-va, daria a mers in masina cu 3 zane!!!! fetele erau imbracate in zane, cu coifurile acela pe cap, cu baghete magice (pe care le-a tinut si daria), ce sa mai, a avut ce povesti daria luni la gradi! primul lucru pe care l-a spus la gradi cand si-a vazut colegele a fost: "eu am fost cu zanele!!!" ... a sot treaba de serviciu, caci cineva trebuie sa insoteasca zanele , sa vb cu parintii si sa ia banii, dar am imbinat jobul cu placerea si am luat-o pe daria cu mine
ne-am ales si cu o raceala dupa zane, caci erau saracele in rochiile alea mari si trebuia sa dam drumul la aer conditionat in masina, astfel incat eu si cu daria ne-am trezit duminica cu muci.
va mai spun ca victorasul este cel mai fericit ca-l ducem la gradi. nici nu are rabdare sa ii pun papucii, ma zoreste, abia asteapta sa intre in grupa. nu va mai spun ca de pupat ma pupa asa, cu mana fluturand, caci nu are chef de mamalelile mele
cam atata despre noi, sper sa recuperez si eu din urma
Roxana01 spune:
POZE DE LA ZIUA DARIEI: http://good-times.webshots.com/album/580974814iXvbZH
OARE SE POT VEDEA?
yoannamarie spune:
Buna dimineata!
Dus, la gradi, copil... care copil... de vreo doua zile a inceput sa maraie ca nu mai vrea acolo... ... Confuza... stiind cat de nerabdadoare a fost sa-si revada colegii... am intrebat-o ce s-a intamplat... Mi-a spus ca nimic... doar ca ii este dor de mine si vrea sa stea cu mine... Ioi... ca iar veni crocodilu'... pe la gene...
Cris, uelcom be(a)c!!!
Citat: |
vreau sa va spun ca am ramas surprinsa de Suceava, a fost o petrecere pe cinste. |
... deh... cand se-aduna moldovenii!!!
Am sa pun si pozici cu tunsoarea fii-mii... dar mai pe seara... ca-s facute cu telefonul... si nush' unde e adaptorul pentru card...
Roxana, vazut pozici minunate cu Dariutza, o printesa , cu tortul fluturas... si cu cel mai simpatic "personaj" din intreaga poveste : Nana!!! Cat e de dragalas si ii sta super, super cu ochelarii (care, de altfel, is bestiali)!!! Sa mai adaug ca dom'sorul iti seamana leit?!?!?!Asa asemanare mai rar am vazut...
Multa sanatate amandurora!
Restul fetelor?!
Perlutzele...
Un pic de blog...
Ancuta_eu spune:
La Multi Ani
Maria-Cornelia
Rares-Nicolas
David-Stefan
Matteo
Andreea Narcisa
Multa sanatate si voiosie! Tot ce va doriti sa se implineasca!
Cris ma bucur ca ati avut parte de o petrecere pe cinste! Eram sigura ca asa va fi!
Later edit : Roxana am vazut fotografiile de la ziua Dariei, si chiar ma intrebam unde ati fost ... se vedea ca s-au simtit minunat cu totii. Cat despre plimbarea cu zanele ...
Yoanna eu stiu cum e ... ca de-aia o duce tati la gradi' dimineata ... mie imi spune intruna ca vrea cu mine, ca nu mai vrea la gradi' ... si toate cele
Despre noi acu' am dus copila la gradi' ... a plecat in prima ei excursie cu colegii, educatorarele, ajutoarele .... nu va puteti imagina ce planset a fost pe capul ei ... ... a inundat autocarul ... mi-a spus de atatea ori ca ma iubeste, incat imi venea sa o iau de acolo si sa o duc acasa ... (noi suntem plangacioase de felul nostru ). Ma rog au plecat in cele din urma si dupa vreo jumatate de ora am sunat sa vad ce face ... si bineinteles, mi-au spus doamnele ca e vesela, vorbeste cu colegii, rade, etc, etc ... manca-o-ar mama de scumpete!
Deci am plecat in prima noastra excursie ... acu' 'om vedea ce-o fi la intoarcere
Am sa va povestesc maine cum a fost
Va las acu' ca ... sunt la serviciu
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.
Crisnemes spune:
Buna dimineata pe la amiaz :))
Roxana - cred ca Daria sa simtit ea ca o adevarata printesa. Am vazut pozele si am vazut ca a fost fericita, de Victor nu mai spun ca e un mare scump.
Yoanna- abia astept sa vad noua tunsoare.
Ancuta- distractie placuta Ioanei in excursie. O sa fie bine vei vedea. Victor nu a vrut sa mearga in excursie pentru ca pentru lui termenul de excursie nu ii era clar. Dupa ce i-am explicat ca dupa masa se intoarce si ca voi merge dupa el iar trecut toate temerile.
Victor a primit de ziua lui de la niste prieteni o unghita cu ace, fire, mulineta, momeala etc, este super fericit si numai despre pescuit ne vorbeste.
Roxana01 spune:
ioana, ancuta, cris, multumim de aprecieri! intr-adevar s-au distrat extraordinar, pe daria n-am vazut-o asa exuberanta cred niciodata. si da, victor seamana foarte mult cu mine. de fapt nu stiu cat de mult seamana, dar nu are nici macar 5 cm pe corpul lui care sa aduca a ceva de la taica-sau (chiar si alunite are exact unde am si eu).
ancuta, sau fetele care ati mai trimis copii in excursie, exista centuri de siguranta pt copii in autocare? ca eu nu m-am lamurit cu aceasta problema. si, atata timp cat eu le pun centuri alor mei cand mergem chiar si doar 1 km, e clar ca nu ii voi lasa niciodata in excursie daca autocarele nu au centuri (ceea ce mi se pare ca ar trebui sa fie reglementat prin lege).
ancuta, parca si anul trecut ati fost la gradi.. de ce mai plange acum? eu ma vait ca ii-miu nu vrea nici sa ma pupe cand intra in gradi, e prea grabit sa plece la grupa lui
SI ACUM URARILE:
LA MULTI ANI PENTRU:
MARIA CORNELIA
RARES NICOLAS
DAVID STEFAN
ANDREEA NARCISA
MATTEO
SA CRESTETI MARI, SANATOSI, FRUMOSI, ISTETI!
yoannamarie spune:
sara buna!
Rapid... intr-o pauza de strumfi...... caci avem de vizionat doua DVD-uri...
Pe langa volumul 4, pe care i l-am luat azi, doamna de la chioscul de ziare mi-a facut rost si de numarul 3... - ratat joia trecuta... din motiv de lipsa de pe lista... Ioi... ca si aci' ajungem sa facem liste...
Ancuta, cum s-a distrat Ioana in excursie... Sa ne povestesti!!!
Cris,
Victor a primit de ziua lui de la niste prieteni o unghita cu ace |
am stat cateva minute pana am realizat ce a primit Victorasu'... caci... la cat mi-s de chioara si ametita ... citeam unghiUta cu ace ...
micul pescar si fratiorul!
Roxana,
exista centuri de siguranta pt copii in autocare? |
Si eu mi-am pus intrebarea aceata de multe ori... Si... totusi...NU! nu cred ca exista... sau daca sunt... nu le foloseste nimeni...
Rapid si pozicile cu tunsoarea bobete...... AICI
Gata pauza de "publicitate"... Ma asteapta Strumfii...
Perlutzele...
Un pic de blog...