Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty
..........
Imi fac 1000 de ganduri!! Si intre bebelina ta Ruxiii si Imi a mea e diferenta doar de 1 saptamana si am senzatia ca alti copiii se dezvolta mult mai repede ca Imi!! Imi vine sa plang!!

Miha, nu cadea in "pacatul" compararii bebelusilor! Fiecare are personalitatea si ritmul lui! Nu ar fi plicticoasa lumea daca am fi toti la fel???

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Lissa si Gabriel doarme putin ziua , tot in reprize , de obicei dupa papa motzaie cate 30 de min maxim , dar in rest e f activ.
Dya si eu am grija la ce mananc in continuare , vorba ta , mai ceva ca in sarcina, dar se merita , ca tare bine e fara colici.
Miha bataitza mami , cum sa papi tu atat tiramisu, si la Imi nu te gandesti mititica ca se imbata. Lasand gluma cred ca nu e bine sa exagerezi cu tiramisu . si eu mananc dulce mai mult ca oricand , dar mananc biscuiti simpli cu gem sau dulceata. in cateva zile dau gata un borcan de gem.
Pufi sa va fie de bine increstinarea
Azi am primit si noi invitatia la vaccin , asa se procedeaza aici vad, deci pot merge in orice zi pana la implinirea a 3 luni, dar eu ma gandesc sa il mai las 2 saptamani macar sa mai creasca nitel ca si asa e zapacit mititelul cu antibioticul asta...sper sa nu are nimic ca il aman , oricum am o luna la dispozitie.
Alexia sper ca aveti o noapte mai linistita.
Miha nu mai compara , fiecare bebe are ritmul lui , fratele meu de ex la 1 an jumate a inceput sa mearga , destul de tarziu , dar era perfect sanatos si este si acum
mai vroiam sa scriu cate ceva dar ora asta matinala isi spune cuvantul , creierul meu inca doarme
Va pup

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Fetelor, mai ales cele care alaptati...Voi luati anticonceptionale? Mie mi-a recomandat Cerazette. Nu am luat niciodata, si nu stiu ce sa fac... Ati mai luat? Mie imi e frica de trombi si alte efecte secundare....Nu stiu deloc ce sa fac
Pupici si noapte frumoasa sa aveti!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Eu am luat anticonceptionale vreo 7-8 ani. Sunt contraindicate fumatoarelor si femeilor mai in varsta, dar altfel nu-s periculoase.
Exista anticonceptionale compatibile cu alaptarea, contin un singur hormon, pe care oricum il secrete si organismul tau

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

nu stiu cum s-a facut dar vad ca nu mai am acces pe grupul de pe FB

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !

Adra habar n-am de ce si cum ! Eu una nu ma prea pricep la FB !

Laura, o lalaim, pt ca atunci cand a fost programat prima data a facut febra, apoi a doua oara a fost cu episoadele de apnee si a zis sa facem niste investigatii sa inlaturam orice grija.

Dar din pacate dr. la care ne-a trimis cred ca este in concediu sau nu stiu ca nu raspunde la telefon si acum am cautat al dr. si asteptam sa ne spuna cand sa ne ducem.

Miha, stai linistita. Nici Petru nu este interesat de jucarii.

Nici Petru nu prea mai doarme ziua. Doar asa in reprize scurte, la mine in brate, iar dupa 3(15), mai deloc.

Vrea sa stea numai in brate, la verticala si eventual cu fata ca sa vada el tot. Si se uita si se bucura si urmareste tot. Ma dor toate oasele, pt ca vrea numai plimbat (nici vorba sa stau jos cu el in brate, ca parca se aseaza pe maracini) si la 6.5 kg cate avea acum 3 sapt. ma termina.

Iar de pe la 7.30-8, incepe spectacolul pt ca este f obosit, dar nici nu vrea sa doarma si uite asa o tinem intr-un cantec pana pe la 10 cand se mai linisteste si incearca sa adoarma.

Eu sper sa-mi fi revenit cu starea de rau. Ieri si apa daca beam, ma durea stomacul si ficatul si-mi venea sa vomit. Abia am putut ciuguli ceva de mancare.

In rest, toate bune

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Buna dimineata fetele ,

Am citit pe diagonala, multumesc mult pentru urari .

Noi inca avem musafiri si de-asta prezenta mea e mai slaba, abia sambata pleaca.

Eu folosesc FB insa aici ma simt acasa vorba lui Mamutz asa ca pentru mine forumul este de baza .

S-a trezit bubu, fug sa-i dau papa.

Va puuuuuuup.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

intrebare off topic

cand fac un blat si e gata, il scot din cuptor sau il las acolo inca putin sa nu cada?

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

intrebare off topic

cand fac un blat si e gata, il scot din cuptor sau il las acolo inca putin sa nu cada?

blog

Teoretic ar trebui sa-l lasi putin timp in cuptor, inainte sa-l scoti.

Eu de obicei, fac mai multe blaturi subtiri pe care le tai dupa marimea formei.Deci nu trebuie sa le mai las in cuptor ca sa nu se lase daca le scot imediat.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

multumesc

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Babylicious eu am luat Cerazette dupa ce l-am nascut pe Razvi si nu am avut nici o problema. Acum daca mi-am taiat trompele am scapat de grija anticonceptionalelor.

MihaelaV mersi pt pont...oau 5 milioane mi se pare cam scump, ma omoara frati-meu (el e nasul). Poti sa-mi spui daca preotul este unul mai tinerel? Ca mi-a placut mult de cel care l-a botezat pe Razvi, l-a tinut foarte bine, copilul a fost foarte linistit la el in brate...

Alexia imi pare rau sa aud ca va chinuie colicile...sper sa scapati curand.

Si eu m-am simtit tare nasol ieri...aveam impresia ca imi umbla cineva prin burta si trage de toate cele...imi venea sa vars, ma durea si capul...nasol. Azi sper sa-mi fie mai bine.

Andra e destul de cuminte, insa nu prea mananca...asa am avut eu bafta de 2 copii mofturosi.

fetele, o zi usoara

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput