Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_ada Buna seara dragelor aseara dupa ce am postat si a papat domnisoara habar nu aveam ce ma asteapta, o noapte de cosmarrr, a stat treaza de la 12.30 pana dimineata la 6.30 am turbat sincer , chiar nu stiam ce sa ii mai fac de la colicile astea. Ziua a fost linistita dar aseara saracuta incepuse sa si tuseasca de la atata plans . Sa vedem acum ce ne asteapta... Am citit tot dar mi-a ramas asa printre picaturi ..sunt chiauna si terminata de cap, chiar daca il am si pe sot langa mine,ma simt epuizata si parca nu reusesc sa termin ce incep . Azi aveam programare la dr pentru control, dar nu am fost ...nu am putut ma duc saptamana viitoare . Sper ca zilele urmatoare sa pot sa fiu mai concentrata va pup si o noapte linistita ! de buburuza Ruxandra Ioana (04.08.2011) |
Alexia, imi pare tare rau draga mea!!si pentru tine si pentru Ruxandra!Sper sa fie mai bine noaptea asta!
lisssa_ana spune:
fetelor sunteti dragute
Filip e bine, momentan!
ma surprinde faptul ca doarme putin ziua, tit asa reprize de 30 de min-45 maxim de 2-3 ori.
babyliciuos nu stiu cat de ok e pt bb hormonii din anticonceptionale. pediatru ce zice?
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
mihahegarty spune:
A mea vad ca inca doarme!!
Maine mergem la Londra! Merg sa ma epilez, in sfarsit!! Nu m am mai epilat de pe 14 iulie!!Si mai merg sa vizitez o prietena care a nascut in aprilie. Deci va fi program ca pe vremuri: plecam la 7 si un pic de acasa si venit pe la 7 seara. Ca atunci cand lucram!! Yac!!! Mi e greata cand ma gandesc, as renunta si maine la munca daca sotul ar castiga bine astfel incat sa ne permitem sa platim lunar rata la banca si cheltuielile (care se ridica lunar la aprox 1100-1200 lire). Nu mai pune la cont motorina si mancarea care sunt separat!!
Deci eu am sa postez maine mai pe seara!!
Ma gandesc sa citesc din urma si sa refac mesajul ala pe care l am pierdut!! Mi e ciuda!!Ca asa m am facut si eu meticuloasa la raspunsuri si mi e ciuda cand le pierd!!
dya27 spune:
Ce fac mamicile?
Ma bucur mult ca incep a se risipi colicii astia si a se mari numarul de ore dormite de bebelasi!
Nici noi nu mai avem probleme cu, colicii dar si eu sunt foarte atenta la ce mananc..ultima data am mancat niste dovlecei facuti pe gratar si crezand ca totusi legume gatite as avea voie sa mananc, Ianis a facut o criza scurta de colici.. asa ca bag carne la gratar cat incape, ziua branza cu paine (sunt innebunita dupa toate felurile de branzeturi frantuzesti) si ce dulciuri mai ciugulesc, banane, biscuiti..cam asta mananc in fiecare zi ca ne e asa de bine cu linistea asta incat mi-e teama sa incerc si altceva.
Miha, vrei sa zici ca ai papat azi 1 kg de tiramisu? ce contine alcool, cafea? Meriti certata, sa stii!! Cum sa nu aiba saraca Imi probleme cu burtica..dar ai grija ca nu e de joaca cu alcoolul. Daca zici ca acum dupa sarcina ai scapat de restrictii, nu prea e asa. Cam asta e in cazul meu de fapt..ma restrictionez mai mult acum decat o faceam pe perioada sarcinii in ce priveste diversitatea alimentelor.
Krissy, saru'mana pentru link, esti o scumpa Deja am cumparat niste produse care se numesc bio secure bebe, sunt f bune, am luat fiecare ingredient in parte la purificat si in sfarsit sunt multumita
Pufy, sa ii fie de bine crestinarea lui Eduard!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!
va pup pe toate, o noapte cu cat mai mult somnic!
mihahegarty spune:
In legatura cu FB si DC, eu mai degraba deschid DC decat FB. Dar e bine de avut amandoua!!
Fetelor, vad ca vorbiti de Grey!! Ce i asta? Un serial? E fain?
Am vazut ca vorbeati de balonase la gurita! Am observat o si eu pe Imi mai bine azi si am vazut ca si ea face balonase la gurita! Are saliva mai multa, deci totul e normal!!
Alexia, abia astept sa vad pozele cu invitatiile! Eu azi i am facut poze de pasaport lui Imi. Ca mi e pusa pata tare sa vin in noiembrie in Romania!!
Savvy, am vazut ca tu nu ai poze cu tine sau bebita pe contul comun. Tare mi ar placea sa l vad pe Robert!! Bravo ca ati scapat de colici. Cred ca acum va bucurati mult mai mult unul de altul!! Ne dai si noua sperante!!
dya27 spune:
Uitasem!
Merci frumos pentru siteul cu seriale, e foarte fain! Am inceput sa ma uit la serialul Ezel, dupa primul episod pare super! Este cineva pe aici care l-a urmarit? am vazut ca e difuzat pe kanal d.
Miha, Grey's anatomy e un serial, eu abia sunt la primul sezon, a inceput sa ma prinda! E in genul la Dr House.
mihahegarty spune:
Dya, stiu ca ai dreptate, dar sunt atat de slaba de vointa!! Offf, imi vine sa plang!! Tot imi zic in mintea mea ca Tiramisu nu are prea mult alcool si uite ca nu ma pot controla!!
Trebuie!! Of, cand citesc ca bebeii si mai mici ca Imi incep sa se joace cu bara de jucarii si a mea nu pare interesata, intru efectiv in panica! Ruxiii, tu ziceai ca fetita ta se joaca deja cu bara de jucarii pe care i ai cumparat o! Are si Imi una pe care am primit o weekendul asta si ea inca tine pumnul inchis, si a dat o data un pumn la una din jucarelele atarnate, s a mai uitat la ele, dar nu e interesata!!! Of, oare n o fi vazand chiar bine?? Imi fac 1000 de ganduri!! Si intre bebelina ta Ruxiii si Imi a mea e diferenta doar de 1 saptamana si am senzatia ca alti copiii se dezvolta mult mai repede ca Imi!! Imi vine sa plang!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui dya27 Uitasem! Merci frumos pentru siteul cu seriale, e foarte fain! Am inceput sa ma uit la serialul Ezel, dupa primul episod pare super! Este cineva pe aici care l-a urmarit? am vazut ca e difuzat pe kanal d. Miha, Grey's anatomy e un serial, eu abia sunt la primul sezon, a inceput sa ma prinda! E in genul la Dr House. Iti multumesc Doamne pentru cel mai minunat cadou Ianis-Stefan (4 iulie 2011) |
Dya
mihahegarty spune:
Am vazut ca vorbeati ca a fost sarbatoare azi. Ce sarbatoare? Cu spalatul la masina, eu nu stiu cum se pune in functiune masinaria aia!!Rusinica!! Cand am fost in Romania si am avut prietenul ala timp de 7 ani, el vroia sa spele la masina si nu m a lasat pe mine niciodata. La fel si cu Ralph. E obsedat sa spele el la masina, asa ca nu ma lasa sa spal eu. Ca urmare, nu stiu sa pun in functiune masina de spalat!!
ilida spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana fetelor sunteti dragute Filip e bine, momentan! ma surprinde faptul ca doarme putin ziua, tit asa reprize de 30 de min-45 maxim de 2-3 ori. |
Betty, si Tudor doarme la fel ziua. De pe la 4 dimineata are chef de joaca, mananca putin, doarme in reprize de 1 h pana pe la 9. Apoi e cum zici si tu, somn in reprize scurte, cu ceva joaca intre ele.
am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"