Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
pufi79 spune:
adra starea lui este buna tocmai de asta sunt asa de confuza
.
Mananca ziua cam la 2 ore, rade, ne jucam, doarme cate o ora la fiecare 2 ore, seara ultima masa este la 10 si urmatoarea la 2-3-4, depinde, kk face o data pe zi si de pisu umple bine scutecele. Nu plange decat cand il doare burtika, nu-si suge pumnii de foame decat degetul cand vrea sa adoarma
.
Pentru ca el a luat foarte bine in primele 2 luni ( 2700 grame) este inca in grafic dar daca continuam asa atunci vom fi sub limita
. De inaltat s-a inaltat bine ca vad dupa hainute, am schimbat in 2 saptamani de 2 ori body-urile ca-l strangeau intre picioare fiind prea scurte.
Sunt in dilema
, nu vreau sa gresesc sa-l intarc inainte devreme si nici sa-l las asa.
mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi 
alexia_ada spune:
buna fetele 
am gasit pe Dc despre cum decurge botezul si obiceiurile din ziua aceea si a doua zi la baita . daca va intereseaza este link-ul urmator : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&whichpage=2&TOPIC_ID=12110&
anaemi spune:
Fetele!
Eu tocmai ce am terminat zacusca!
De la 7.30 sunt pe baricade ! 
Bine ca macar am avut vinetele, ardeii si rosiile de la mama. Eu doar am tocat ceapa (2 kile
si m-am jelit toata
) si le-am amestecat in cratita ![]()
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Burtocika ai incercat sa o linistesti cu uscatorul de par cand plange.
Eu , sincer nu credeam sa aiba asa efect, dar cand am vazut ce repede il linisteste nu mi-a venit sa cred.
Ieri am fost la mama sa-mi iau pt zacusca si bineinteles ca la 7.30 Petru a inceput sa cante.
Si a tinut-o asa o oara intreaga, de simteam ca mi se ridica tot parul in cap
,ca urla oricum il tineam. Pana mi-a venit ideea salvatoare
sa folosesc uscatorul mamei.
Mama a ramas traznita cand a vazut ca s-a linistit imediat. Dar imediat !!! ![]()
Aly nici eu nu cred ca sunt sanse sa ramai insarcinata!
Noi am incercat de vreo cateva ori, dar ma doaaareee
, pffff , de-mi trece tot cheful!
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
pufi79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi Noi am incercat de vreo cateva ori, dar ma doaaareee , pffff , de-mi trece tot cheful! Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
idem, credeam ca sunt singura
mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi

anaemi spune:
Florina, si eu eram cam la fel ca sotul tau...si inca mai sunt putin
Am eu niste fixuri! ![]()
Noi am avut la botez 27 prs. Familia si cativa prieteni. Meniul stabilit de noi, tortul a avut 3.5 kg (aproximativ; poate putin mai mult). A fost super sufiecient, chiar a mai si ramas putin.
Si mie imi sunt dragi de mor bebelusii si asa ma cuprinde o tristete cateodata ca nu pot sa am mai multi copii. Adica pot, dar ne intindem si noi cat ne tine plapuma
.... Eu tot mai sper la inca o fetita...peste cativa ani ![]()
Pufi,imi pare rau ca nu a luat Eduard in greutate ! Nu stiu ce sa-ti zic. 
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pufi79
idem, credeam ca sunt singura mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi ![]() |
nu stiu de durere, dar noi folosim lubrefiant. Stiu de la sarcina trecuta. Dupa un timp n-o sa mai fie nevoie
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
anaemi spune:
La multe lunite Philip si Leonard !!!
anaemi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adra_bell
nu stiu de durere, dar noi folosim lubrefiant. Stiu de la sarcina trecuta. Dupa un timp n-o sa mai fie nevoie blog The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Probabil ca la cele cu cezariana nu doare. Pe mine m-a durut dupa fiecare nastere

Alunecacios folosim si noi
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
pufi79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi Alunecacios folosim si noi Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |

mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi