Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(77)
Raspunsuri - Pagina 9
adryiii spune:
Intrebare: ce tip de saltea recomandati pentru dormitor?
Vrem sa inlocuim salteaua de la dormitorul nostru si chiar nu stim ce sa alegem. Stim ca vrem fara arcuri si sa ne incadram in 1000 lei.
Am gasit ceva la Dormeo memory 2plus12 dar e 1600 lei. Dimensiuni 180 pe 200. Daca sunteti multumite de vreun produs spuneti pls
rmbbc spune:
Adryiii, nu stiu daca o sa mai vezi acest post: in urma cu vreo 4 ani si eu am cumparat saltea fara arcuri, ortopedica, produsa parca in italia. Atunci la vremea aceea am tot cautat si eu sa ma informez.... despre salteaua "memory" gasisem pe net ca in statele unite cica sunt foarte multi care s-au plans de aia cu "memorie" ca provoaca alergii din cauza a nu stiu ce componenta cu care este facuta. Daca o fi cu adevarat asa nu pot sa spun, zic si eu ce am gasit cautand sa ma informez. Poate mai sunt si alte mamici care mai stiu ceva de asta. Eventual daca vrei incerc sa gasesc articolele respective.
Mimo spune:
Andryii, eu mi-am luat de curand Previ Hard Pocket. Au niste arculete, dar sunt cumva invelite separat unele de altele. Noua ne place. Dau una de 180x200 depaseste 1000 ron. Vezi ca au o gama variata, poate gasesti ceva potrivit.
Luca Alexandru, mica mea comoara
roxx26 spune:
Rmbbc, nu stiu daca am inteles bine - tu vrei sa pui fata sa stea in picioare inainte ca ea sa se ridice singurica? Nu este recomandat deloc, chiar daca tu o sprijini si ti se are ca se tine bine pe picioruse. Daca nu s-a ridicat singurica, inseamna ca nu este inca pregatita si ar fi mai bine sa o lasi in ritmul ei. Nu o grabi, nu are rost, mai devreme sau mai tarziu cu totii vor sta in fundulet, in picioare, vor face primii pasi etc.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Roxx nici mie nu mi-e clar cu Clubul Diplomatilor. Am sunat dar sunt vesnic ocupate numerele, am trimis mail dar nu au raspuns.
Shines spune:
Mimo..da,ai dreptate.
am scris eu aiurea, 12 in loc de 24h.
o fac mancarea azi la 11 si pana maine la 11-12 ii dau si portia nr 2.
Intrebare : ati observat la bebeii vostri sa fie negri sub limba ?? a, vazut la edi de cateva zile de cand scoate limba si o intoarce asa...niste vene negre.
nu arata asa,parca ma cam ingrijoreaza.
i-am pus pe toti sa scoata limbile prin casa..si la ei e tot negru. dar la edi nu era asa pana acu cateva zile.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Mayane spune:
Deci... v-am pus etichete pe blog la retete. Va invit sa va aliniati si sa postati chestiile alea de "balutzalungutza" acolo. Daca vreti, bine inteles. Nu va costa decat 1 minut: sa va autentificati pe blog, sa dati un copy/paste si sa puneti o eticheta.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Mimo..da,ai dreptate. am scris eu aiurea, 12 in loc de 24h. o fac mancarea azi la 11 si pana maine la 11-12 ii dau si portia nr 2. Intrebare : ati observat la bebeii vostri sa fie negri sub limba ?? a, vazut la edi de cateva zile de cand scoate limba si o intoarce asa...niste vene negre. nu arata asa,parca ma cam ingrijoreaza. i-am pus pe toti sa scoata limbile prin casa..si la ei e tot negru. dar la edi nu era asa pana acu cateva zile. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
buna seara
simo si fata are venele alea mai inchise la culoare. asa tr sa fie. asa are toata lumea.
raportam si noi 3 mese solide/zi + dimi si seara cate 200 ml LP
n-am slabit nici un gram...
ma uit si eu dupa scaunel inalt+tavita in fata
asa stiam si eu ca pana nu se ridica singurica nu trebuie pus bebeb sa mearga .. a mea nici in fund nu se ridica , nici de-a busile nu serveste , nici nu s eintoarce in schimb sta bine bine in fundulet.
iaca inca cateva zile si facem 8 luni tot cu gingiile chele ....
cam atat de la noi
pup gasca.
sunt ...arround
si plansei ca o mamica ce sunt la "reflections of motherhood"
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
andri31 spune:
aaaaaa si totusi: cand putem sa incepem sa le "scapam" si chestii cu gluten ?
nepotica mea are 1 an si ma-sa n-a tinut deloc la chestia cu glutenul ..
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
ocsanica80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Mimo..da,ai dreptate. am scris eu aiurea, 12 in loc de 24h. o fac mancarea azi la 11 si pana maine la 11-12 ii dau si portia nr 2. Intrebare : ati observat la bebeii vostri sa fie negri sub limba ?? a, vazut la edi de cateva zile de cand scoate limba si o intoarce asa...niste vene negre. nu arata asa,parca ma cam ingrijoreaza. i-am pus pe toti sa scoata limbile prin casa..si la ei e tot negru. dar la edi nu era asa pana acu cateva zile. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
si strumful meu tot asa este la limbuta, mai nou azi toata ziua a stat cu limba pe afara, zici ca scotea limba la mine;
spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI pentru ROXX, ZUMZU si toti sarbatoritii ;
eu sunt un pic ingrijorata ca strumfi mic a luat 200 g saptamana asta si mi se pare mult tare...
Roxana mami de Maria-Sofia