Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Andri eu dupa 7 luni am dat liber la gluten.

Mergi la inceput

Simo nu am observat ceea ce spui tu. Incerc sa ma uit maine, dar sincer nu cred ca e niciun motiv de ingrijorare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

ocsanica mandra mea a luat luna trecuta 1000 gr , mult , dar dat fiind faptul ca in acelasi timp a luat si vreo 4.5 cm ... nimeni nu mi-a dat motiv de ingrijorare... am fost la 2 pediatrii.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Multumim, MAYANE. Am adaugat si eu pe blog retetele pt bebei despre care am vb pana acum, inclusiv chiftelutele a la LORI. Are dreptate MAYANE, rugaminte pt toate fetele: scrieti si voi acolo ce retete mai stiti sau alte minuni care sunt utile tuturor, nu e mare smecherie, dureaza 1-2 minute (sunt instructiuni pe prima pagina a forumului pt cine crede ca nu se descurca, desi e simplu de tot)...Nu e apanajul nimanui, tuturor ne folosesc, de aceea este bine sa contribuie cat mai multa lume! Insistam!

SIMO, hai ca sub limba fetei nu m-am uitat pana acu...Da incerc maine

OCSANICA, lasa maica grijile, eu n-am mai cantarit-o de un car de vreme...E vesela, activa, vioaie? Daca da, lasa-le naibii de grame.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

andri - al meu a scapat la gluten de vre-o luna. I-am luat biscuiti. Si cand vreau sa ma amuz pe seama lui ii dau o coaja de paine sau o bucata de covrig chel. Nu le mananca, doar le morfoleste, dar are ocupatie si se obisnuieste cu gustul. I-am pus biscuiti pisati in mar ras sau in piure de banana.

ocsanica - probabil de asta se recomanda sa-i cantarim o data pe luna. Saptamana viitoare s-ar putea sa nu ia mai nimic si media sa se restabileasca. Nu stiu daca trebuie sa te alertezi pentru o saptamana (stiu, usor de zis, greu de facut - si eu intrasem in fibrilatii ca in 2 saptamani copilul meu n-a luat nici un gram, ba chiar scazuse 100 de grame, dar pana la sfarsitul lunii s-a incadrat in cresterea medie)

Simo, o sa incerc sa-l caut maine sub limba. Desi ma indoiesc ca o sa ma lase.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Daca dati cu lacrimogene de astea... va dati seama ca a trecut jumatate de an de cand am predat stafeta fluturasilor? Si peste inca jumatate de an predam alta stafeta, bulgarasilor de ian-feb 2012 si ne mutam la Clubul Scutecelor?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Gluten si not tot de la vreo 7 luni (la noi corectate). Prima data din greseala, pt ca aveam impresia ca ovazul nu are gluten. Pediatra mi-a explicat ca daca e sa aiba intoleranta la gluten o are fie ca-i dam cereale cu gluten la 3 luni fie la 10 luni, insa e preferabil sa fie mai maricel bebeul daca e sa se manifeste. Asa ca 7 luni cred ca a fost ok.

Simo, am inteles. Vazusem la vreo 2-3 mamici chestia cu 12 ore si m-am tot mirat cum s-o putea

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Va pup! Maine plecam la bunicii mei sa-si vada stranepotul. Vreo 300 km, asa ca sper sa nu se plictiseasca zbenguitul meu prea mult.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

BTW ca uitasem: Roxx saru'mana de melodie. O ador!!!
Merci mult si de aprecieri.

Mergi la inceput

Fetele cu blogul, ma gandeam daca ar fi util sa facem acolo un capitol de review-uri. Recomandari / antirecomandari, plusuri si minusuri, merita / nu merita gadget-urile folosite (carucioare, scaune de masa, leagane, jumperoo, jucarii, centre de activitati etc, etc). De multe ori se vorbeste de ceva, sa zicem jumperoo, dupa care, peste o luna-doua se mai deschide o data discutia.
Cu siguranta ne-ar prinde bine si pentru bebe 2 (cand si la cine va fi cazul)..

Si apropos, Roxx Catalina topaie in jumperul de tocul usii? Are si Razvan dar el nu stie ce sa faca daca il las sa atinga cu picioarele jos. Il folosim doar pe post de leagan.

Mergi la inceput