Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

softurela cum prepari laptele de ovaz si orez?
multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Cafelutza e gata!
Am citit de la pag 7 la 4, asa ca vreau sa urez Felicitari si bebei sanatosi si nascuti la termeni Nanei si Tigrutei. Toate cele bune fetelor!

Concediu se termina. A fost frumos tare la bulgari, oare cum ei pot si noi nu? Acum cel mic e la tara. Deja are un dinte ciobit in fata ca semn de buna purtare!

O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neatza!
Cafelutza e gata!
Am citit de la pag 7 la 4, asa ca vreau sa urez Felicitari si bebei sanatosi si nascuti la termeni Nanei si Tigrutei. Toate cele bune fetelor!

Concediu se termina. A fost frumos tare la bulgari, oare cum ei pot si noi nu? Acum cel mic e la tara. Deja are un dinte ciobit in fata ca semn de buna purtare!

O zi faina!

Mamica unui buburuz
Welcome back!
Cum a reusit deja sa-si sparga dintisorul?nici nu i-au dat toti...........

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Avem si noi poze in albumul concursului "Vara 2011,amintiri de vacanta".aici,cr 1 si cr2,dar nu stiu cum se voteaza.Daca sunteti voi mai dumirite anuntati-ma,poate castig aparatul foto ca si asa s-a stricat al meu,i-am scris eu lui Mos Craciun,dar nu ma bazez

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

NicoletaB wow..imi pare rau!
Sper ca nu e nimic grav!
cris sa fie asa cum iti doresti in privinta concursului si sa castigi.
Despre cum se voteaza:

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati prin vot in 2 faze - o faza publica si o faza finala.
Mod de votare:
Votarea se desfasoara in doua etape.
Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.
Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.

Mai multe detalii, www.desprecopii.com/info-id-3395.htm" target="_blank"> aici.
Succes!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

La multi ani (cu scuze de intarziere): biajitaru si Laura_!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Am filmat-o pe Justina cum zice ca face pipi .
Inainte de a o filma, a venit cu olita si a zis ca face pipi. Am pus-o pe olita si a facut.
O aude pe Ioana si a invatat de la ea.
Uneori face pipi, alteori nu...dar e un inceput.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Neata!
Cafelutza/ceiutul sunt gata!
Mai dintele nu e asa vizibil spart, si-a ciobit cu colt de dinte, dar ce sa-i fac daca testeaza totul cu gura....

Pe unde ati disparut? Alina sa-mi trimiti si mie gogosari ca eu muraturi n-am pus in viata mea, dar nici n-am incercat. Vineri am mai copt o tura de vinete si ardei si am tocat gogosari si ardei pt congelator.

Mergi la inceput

Alina- am intrat pe linkul cu poze, s-a deschis pagina cu pozele participante, dar nu gasesc butonul de Voteaza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Alina- am intrat pe linkul cu poze, s-a deschis pagina cu pozele participante, dar nu gasesc butonul de Voteaza

Mamica unui buburuz
Da,asta e si nedumerirea mea,ca regulamentul l-am citit,dar nu gasesc butonul "Voteaza"

Eu am pus decat castraveti la murat,pt zacusca am adus de la tara vinete si ardei si i le-am dat lui socrela sa le faca ea.

Apropo,voi `ati pus la congelator legume pt copilasi?Daca da,ce?

Nico nu am uitat ca ai promis ca ai sa ne arati poze din vacanta
Cafea mai ai?ca am stat azi noapte de am pazit cupchilu,tusea si se inneca.Saptamana trecuta tusea,asa,din cand in cand,ieri i-am dat Humex si azi noapte expectora de se innecaNas infundat,nu putea sa respire...

Mergi la inceput