Bulgarasi de ian-feb 2012 (18) Alaturi de Chri70!
Raspunsuri - Pagina 9
ica7 spune:
sophia mi-ai dat o idee buna. ar trebui sa ma vopsesc ca n-am mai facut-o de cand am aflat ca sunt insarcinata, ma rog si cu ceva timp inainte.
20+
mar_ysa_28 spune:
Fetele va invit la o tarta cu carnita care e gata...urmeaza la cuptor cea cu dovleac....http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/6149401779/in/photostream
revin cu poze
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 17 saptamani
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea
Povestea nasterii
biancabia spune:
mar ysa, Leyre e printre optiunile mele de nume, insa nu i-am zis nimic sotului, pana nu incep sa pun pe lista nu ii zic tot ce imi trece prin cap
Apropo de tarta: arata fffffffff bine dar da-ne si reteta exacta ca poate vrem sa si mancam
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 17+
biancabia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catiushor Bianca, nu stiu daca esti in Bv sau prin Spania, dar anul asta Republicii e plina de standuri cu inghetata plus gelaterii cu self service, o iei razna incet si sigur! |
Pai...la asta nu m-am gandit ca nu sunt in bv
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 17+
mar_ysa_28 spune:
E cam o combinatie plus ceva idei proprii de aici http://poppy-planet.blogspot.com/2010/02/tarta-cu-carne-tocata.html si blatul de aicihttp://dobrinisabela.blogspot.com/2009/10/lectia-de-gatit-n6-pasta-brisee.html
La compozitie am adaugat si o lingura smantana si 2 oua...
Stai sa vedem cum iese cea de dovleac ca e compozitia cam lichiduta...pupi
si 17 saptamani
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea
Povestea nasterii
Alice_Elena spune:
Ica, in romania nu. Dar sunt tari in care fetitele sunt avortate..
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+
mar_ysa_28 spune:
Iar asta e tarta cu dovleachttp://www.flickr.com/photos/32020823@N08/6150047408/in/photostream
...fug sa iau pisicuta de la gradi ca si asa am cam intaziat.pupici!
si 17 saptamani
Povestea nasterii
anangel_lexi spune:
Eu zic ca legea asta e mai potrivita in tarile musulmane si asiatice. Dar in Europa? Nu zic ca nu or fi familii care sa se decida pentru avort in caz ca nu le convine sexul viitorului bebelus, dar eu cred ca aceste cazuri sunt razlete. In plus, nu poti afla sexul cu o certitudine de 100% pana la 12 saptamani, cat e legal sa faci avort.
Mie mi se pare aberanta legea asta.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 22+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
ica7 spune:
fetelor voi aveti dureri la baza coloanei? eu dupa 1 zi de stat pe scaun la servici parca sunt impaiata. nu stiu ce ma fac mai tarziu.
20+
olguttza spune:
ziua buna, mai primiti un Bulgaras?
nu m-am mai logat pe DC de aproape 1 an de zile, abia acum am simtit ca e momentul :)
pe multe dintre voi, viitoarele mamici de la odiseea asta, va stiu din citite, de pe la subiecte de interes general, asa ca ma simt, oarecum, in largul meu - sper sa nu ma insel!
vreau insa s-o felicit in mod special pe Lexi, pe care o "stiu" de vreo 6-7 ani, miresica de 2005! ma bucur tare mult ca suntem colege din nou, dupa atata vreme! :)
si-acu, datele statistice: UM 12.05.2011, DPN 16.02.2012.
azi am intrat in 18 sapt, am luat app. peste 7 kg si am o burta ca de 7 luni , lucru normal pt. mine - asa am fost si la prima sarcina, scor final: +20 kg fix!
in schimb, ce nu mi-e "normal" acum e ca mi se umfla picioarele ingrozitor, nu cred ca e retentie de apa, dar dupa 9 ore de stat la birou sunt cu picioarele butuci, nu mi se mai vad gleznele...am ajuns, la nici 5 luni de sarcina sa port deja mas. 41 la picior (de la 38)! la sarcina trecuta, am ajuns la 41 progresiv, ca sa zic asa, dupa 7 luni...
zana mea "cea mare" are 4 ani, e cel mai frumos si mai destept copil din lume
Bulgarasul pare sa fie Bulgarasa, pe sufletul meu, sa fiu mami de 2 printese.
duminica voi merge la control, sper sa-mi confirme (dupa 3 sapt.) ca-i fetita.
mami de Olga Cristiana (5.07.07) si +18
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.