Bulgarasi de ian-feb 2012 (18) Alaturi de Chri70!
Raspunsuri - Pagina 10
Jonesy spune:
Am vazut ca trebuie sa adun 10 mesaje... deci o sa ma pun pe treaba. :)
dr_anca: masuratoarea pliului nucal de 2,5mm. Dar triplul test e ok (1/1004) si toate celelalte "semne": femur, rinichi etc.
ieri am fost la controlul lunar, guguloiul pare sa fie fata, doctorul nu era foarte sigur. este un guguloi necooperant la eco, si eco I a durat vreo 1h30. Este foarte lent si daca gaseste o pozitie in care sta confortabil, nici ca se mai misca. :))
anangel_lexi spune:
Olguttza, uaaaau ce surprizaaaa! Felicitaaari! Ma bucur mult ca ne "reintalnim". Bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos tun! Un printesei.
Jonesy, bun venit si tie! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si bebe sa fie sanatos. Te rog, scrie-mi si DPN-ul tau ca sa te pot trece in listuta.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 22+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anahadasa spune:
Abia am reusit sa citesc tot din urma.. Am lipsit cateva zile, timp in care am zugravit apartamentul, si s-au adunat rau mesajele, se vede ca-i intensa activitatea aici!
Multa sanatate mamicii care s-a internat si celorlalte, multumesc si eu pentru urarile si felicitarile pe care mi le-ati adresat si sarcina usoara tuturor! Apropo de somn, ma bucur ca mai sunt mamici care se trezesc noaptea, se pare ca e de la sarcina totusi, desi imi doresc sa dorm cat mai mult, stiu ce ma asteapta dupa...
Si o intrebare: cum ati reusit sa va stabiliti semnatura in care sa apara iconita cu nr de sapt?
anahadasa spune:
Am uitat sa multumesc admin. pentru ca aparem si noi in lista cu DPN! Parca mai e o vesnicie pana atunci, uneori sunt asa nerabdatoare, desi imi dau seama c-o sa-mi fie tare dor de perioada asta linistita... Doamne ajuta!
bubbles21 spune:
Buna seara.intram si noi sa semnam condica.Am intrat in 18 saptamani.ma simt binisor.mai cate o durere ba pe ici,ba pe colo dar cam atat.pana acum nu am simtit ca sunt insarcinata-in afar ade usturimile si arsurile de la stomac dar bag cate un Rennie si trece
Aerilian felicitari pentru amniocenteza.Numele de Tudor imi place si mie la nebunie.Chiar ma gandeam ca daca va fi baiat sa ii pun Tudor Andrei .Tudor dupa bunicul sotului si Andrei dupa mine
In rest...la servici stres si iar stres.Cred ca tb sa intru in concediu medical si apoi in prenatal pentru ca efectiv simt ca nu mai pot si sincer e mai importanta sanatatea mea si a bebelului decat orice servici din lume
17+
bubbles21 spune:
Maine aflam si noi rezultatele de la triplu test si sper sa fie totul bine iar apoi saptamana viitoare la eco
Abia astept sa vad daca imi poate zice ce va fi
17+
anahadasa spune:
Bubbles, si eu mi-am luat medical cu 1 sept pentru ca lucrez in invatamant, faceam naveta la 30 de km si in plus burta e mare, ma misc greu si durerile de spate sunt la ordinea zilei. Si e mult stres, asa cum aminteai si tu, iar eu vreau sa fiu cat mai linistita pentru ca vreau sa duc sarcina cat mai mult si, in plus, nazdravanii de acasa ma solicita destul.
Avem vreme sa lucram toata viata, sa facem cariera, momentele pe care le traim acum sunt unice, asa ca merita sa profitam din plin de ele!
happymumy spune:
Buna seara! Am intrat si eu sa mai semnez condica.Abia am recuperat capitolul acesta, mai am citeva pagini si din capitolul trecut, dar cred ca le las pentru maine.
Eu de 3 seri am senzatia ca nu o mai simt pe bebelina. Seara cind ma puneam in pat o simteam, acum nimic . Sunt cam ingrijorata, nu vreau sa fiu nici paranoica. Oare sa dau fuga maine la ginecolog?
Mady, tin pumnii.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 18+ cu minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
anangel_lexi spune:
Ghiulten, eu in locul tau m-as duce la medic, ca sa stau linistita.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 22+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul