Bulgarasi de ian-feb 2012 (18) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

ce vorbarete sunteti! va pooop pe toate!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Sunt racita fetele, n-am intrat ca sa nu va dau si voua.. Ieri am stranutat de 1000 de ori, mi se intarea burta de fiecare data. Azi sunt putin putin mai bine.. Am luat paracetamol dim si seara si oscilococcinum. Plus ceai cu miere si lamaie. Nici nu pot sa mananc, pt ca nu am nici gust nici miros.

va pup ..de la distanta

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Bianca, nu stiu daca esti in Bv sau prin Spania, dar anul asta Republicii e plina de standuri cu inghetata plus gelaterii cu self service, o iei razna incet si sigur!

Acuma revin la morfofetala mea. Am cautat si eu documentatii prin afar ca in Ro am gasit un singur site care e prea subiectiv legat de ecografii.

http://www.askquestions.org/articles/ultrasound/

De ce nu ar putea domnul doctor sa imi spuna frumos:
Uite, as prefera sa faceti morfofetala. Tin sa va atentionez ca exista anumite riscuri pe care as vrea sa le stiti:
- Bebele va fi destul de speriat de la ultrasunetele care pt el produc un zgomot puternic si neinteles.
-creste temperatura lichidului amiotic ceea ce poate duce la incalzirea creierului lui bebe ( si nu e un lucru bun)
-Poate afecta diviziunea celulara in maduva osoasa
-exista riscul de a afecta formarea normala a neuronilor ceea ce poate duce la autism sau tulburari de invatare...
-Pān#259; īn prezent, studiile pe oameni expu#351;i la ultrasunete au demonstrat urm#259;toarele efecte adverse posibile: retard de cre#351;tere, dislexie, #351;i dezvoltarea vorbirii īntārziat#259;.

iar la beneficii mi-ar fi trecut ce au spus Bia si Anca mai sus.

Si pe mine ma intereseaza sa stiu daca bebe se dezvolta bine, toate organele aranjate frumos, dar ar fi bine sa ne spuna si riscurile. Pe urma alegem noi ... nusht ce sa mai spun ca m-am enervat.

-Alinaaaa - ce ai facut? ai grija de tine si sa te faci bine !!!

gravidutza 21+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Buna fetelor!

Cum noi suntem in a treia zi de gradi eu inca stau cu sufletul cat un purice...oare ce o face acum, o fi mancat ceva?(e cam certata cu mancarea pana la pranz)si cum nu am chef sa fac curatenie am facut un aluat si bag doua tarte pt mai tarziu...una cu carne si una cu dovleac...miam miam....deabia astept sa se termine.

Olga in ce zona stai? Eu am un magazin de jucarii hainute si birotica pe Nerva Traian, aproape de Timpuri Noi, am si ghiozdanele super faine la preturi mici mici...si la magazin am si o masuta cu ceva de colorat pt pici sa nu se plictiseasca.
Daca ai nevoie de ceva sau ai vreo intrebare sunt prin zona. Apropo noi avem si stand la Baby Expo mereu.Poate ne vedem pe acolo.
Pupici ma duc sa prepar umpluturile!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 17 saptamani
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sunteti grozave!In afara de Petru, toate celelalte variante le+am luat si eu in calcul...Multumesc, o sa ma gandesc...probabil Tudor Gabriel sau Tudor Cristian...desi imi place si Stefan foarte tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

CATIUSHOR nu stiu ce sa zic despre parerea ta asupra echografiilor dar imi pot spune eu parerea care am o sarcina destul de complicata si pana in sapt 20 am facut 16 echo.
Lucrez in cadrul medical inconjurata de tomografe rezonante si mai ales echografe de ultima generati si nu am auzit de la niciun doctor echografist sa fie vre-o problema in a face echografii in timpul sarcinii. Sunt femei cu risc de avort care stau si 5 luni in spital si sunt monitorizate in fiecare zi echografic si nu mai patesc nimic copii, malformatiile nu sunt date de ultarsunete ci de genele parintilor sau de medicametatia necorespunzatoare din primul trimestru de sarcina. Doctorul meu ginecolog mi-a spus ca imi pot vedea copilul la echograf in fiecare zi dak am unde dar sa nu pun dopplerul pe inima mai mult de 10 sacunde asa ca nu vad de ce nu ai face o echografie morfofetala doar ca unii cercetatori au niste pareri care nu sunt omologate in cadrul sanitar.
MADY asteptam vesti bune

Mergi la inceput

aerlilian mie si tudor ioan imi place
si eu duc tratative cu sotul meu asupra numelui k am facut o intelegere cu el cand am aflat ca sunt insarcinata eu pun numele fetitei si el baiatului , asa k el pune numele si vrea un singul nume si DAVID mie nu ca nu-mi place dar e plin bucurestiul de david si ieri a venit cu ideea de ANDREI am si zis da imi place ca poate se razgandea:)):)):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/medicii-vor-avea-interzis-sa-dezvaluie-sexul-copilului-354294.html

*Blackmoon Lady 19+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

MY lady asa o sa dam spaga mai mare la doctor sa ne zica sexul:)):)):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna fetelor
am intrat doar sa va salut si sa va pup
maine mergem si noi la ecografie, pana atunci sunt in stand by, ca nu am mai simtit niciun fel de miscare de 2 zile si deja incep sa fac scenarii
si eram asa tare si stapana pe mine inainte de sarcina, de ceva timp m-am prostit rau de tot

no, ne auzim dupa ce-mi vine inima la loc

sa aveti o zi frumoasa

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

17+

Mergi la inceput