Bine v-am gasit
Ma numesc Busuioc Constanta,dar apropiatii ma stiu de Cristina,am 33ani,sunt din Bucuresti,sunt mamica unui minunat baietel in varsta de 6 ani jumatate Toni Alexandru care ,din pacate,sufera de o boala cumplita si anume FIBROZA CHISTICA(MUCOVISCIDOZA).
Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a merge mai departe si va rugam din suflet sa va alocati cateva minute pentru a citii povestea noastra:http://tonycriss-criss.blogspot.com
Multumim din suflet.
Raspunsuri
tonycriss spune:
Buna,
Noi nu suntem bine,cum am mers la gradinita cum am adunat stafilococul auriu si streptococus pneumoniae.Facem 7 sedinte de aerosol,6 sedinte de tapotament,tusea nu se opreste aproape deloc noaptea,e epuizat atat de tare incat intr-o noapte a inceput sa-mi zica cu lacrimi in ochi:"ajuta-ma mami ca nu mai pot".M-a luat si pe mine o viroza urata,noaptea tusim cot la cot.
Avem nevoie de voi.
http://tonycriss-criss.blogspot.com
SufletDInger spune:
Draga mea, va doresc din suflet multa,
multa putere sa mergeti inainte.
Va imbratisez cu drag.
aurafilippou spune:
multa putere iti doresc, tie in primul rand, imi pare rau sa aud ca un copilas se poate chinui, si eu am un baietel, mi se rupe inima cand este doar racit si imi spune mama nu mai pot du-ma la doctor. Dumnezeu sa va ajute sa va dea putere sa va faceti bine. multa sanatate
eudara spune:
,,Draga eudara, ne este dor de tine!
Am observat ca nu te-ai mai logat de mult in contul tau de la Desprecopii.com. Noua ne este dor de tine si am dori prin acest mail sa-ti spunem ce s-a mai intamplat in cadrul comunitatii noastre. ,,
Bun#259; seara.Am primit acest mesaj #351;i iat#259;-m#259;,m-am logat.Īmi cer scuze dac#259; am creat nepl#259;ceri īns#259; timpul pentru mine, pare c#259; s-a condensat oarecum...Ori poate c#259; am īmb#259;trānit eu #351;i m#259; mi#351;c mai greu.Īn fine..ceea ce vroiam s#259; spun e c#259; voi mai veni...#351;i ....noapte bun#259; tuturor
tonycriss spune:
Multumim mult de tot ,Aura.
Azi vom merge la Budimex,sa vedem cum tratam pneumococul care e foarte periculos si pentru cineva sanatos,in cazul lui Tony e foarte grav daca ajunge la plamani.
Va tin la curent.
O zi buna tuturor.
tonycriss spune:
Buna fetelor,
Am fost ieri la spital (eram putin speriata ca ne va interna pentru a-i baga injectabil antibiotic),l-a consultat si m-am bucurat ca plamanii lui nu sunt incarcati(la cat tapotament ii fac zilnic...)iar in final s-a hotarat sa-i dau antibiotic sirop si 7 sedinte de aerosoli cu 6 sedinte de tapotament, plus restul de medicamente.
Va doresc un week-end minunat sa aveti.
tonycriss spune:
Buna,fetelor
Tony e ceva mai bine,suntem la jumatatea tratamentului cu antibiotic,mucozitatile din nas nu mai sunt atat de abundente si atat de colorate,mai tuseste putin,dar ne chinuim cu tapotamentul,nu prea sta,trebuie sa negociem tot timpul,s-a saturat si el de atatea"batai"(daca am fi avut posibilitatea de a achizitiona acea vesta de tapotament care pentru el e mai mult decat necesara,altfel ar fi stat lucrurile,dar din pacate acea vesta ni se pare un vis aproape imposibil de realizat,avand in vedere pretul exagerat de mare pentru noi),din pacate trebuie sa continuam chinul.
Fug sa-i continui tratamentul.
tonycriss spune:
Buna
Tony e bine,momentan,a inceput gradinita,dar azinoapte s-a infundat in nas iar dimineata au curs mucozitati .Sper din tot sufletul sa nu fie vreun virus din nou si sa o luam de la capat cu toate cele.
tonycriss-criss.blogspot.com
tonycriss spune:
Buna,
Vin cu vesti nu prea bune despre noi.
Au trecut doar 3 saptamani de la ultimul microb(pneumococul)si Tony o ia de la capat cu raceala:durere-n gat,nas infundat,mucozitati foarte vascoase si colorate in galben- verzui(curatam nasul cu spalator nazal dar sunt atat de productive incat de la baie si pana ajungem in camera nasul e la fel de infundat).Din pacate trebuie sa astept rezultatul exudatelor pentru a vedea ce a mai captat de data asta.
Multumim din suflet.