Bine v-am gasit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonycriss spune:

Buna
Am primit si rezultatul.De data asta s-a captusit cu Branhamella catarrhalis;o luam de la capat cu antibiotice,cu medicamente penru flora stomacala,pentru fluidizarea mucusului,cu cheltuieli pe tratamente .
Plus de asta mai trebuie sa reannoiesc si certificatul de handicap pentru ca expira si an de an trebuie sa alerg dupa acte doveditoare,sa depun dosare,sa mergem cu Tony la comisie(psiholog,medici),sa ni se faca ancheta sociala si toate astea doar pentru 450roni.E foarte greu,trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare,cu multa tarie pentru a reusi sa trec peste piedicile care ni se mai pun(ba ca nu am nu stiu ce hartie,ba ca nu avem multe internari(iar asta ar putea sa scada din gravitatea bolii si sa ne dea gradul 2,in conditiile in care habar nu au cu ce ne confruntam zi de zi si cate eforturi depun ca sa-l tin pe Tony departe de spitalizare).
Ma gandesc cu groaza ca vin sarbatorile si nu stiu daca vom avea finante sa-i luam lui Tony un cadou,ca deh banii trebuie sa se duca pe tratamente.Credeti-ma ca urasc boala asta......nu mai pot sa scriu....m-a apucat plansul .

http://tonycriss-criss.blogspot.com

Mergi la inceput

Noi nu suntem deloc bine.Suntem distrusi.
Am fost sa depun actele pentru certificat si dr de comisie ne-a spus ca nu ne mai da gradul de handicap pentru ca nu avem nici o internare,analizele pe care i le-am dat sunt de ORL si nu reiese din ele ca are o boala atat de grava,Tony s-a facut bine peste noapte nu mai are fibroza daca nu a facut nici o acutizare,sau pneumonie.M-am certat cu el dar fara nici un rezultat,el o tinea cu scaderea gradului.
Am plecat de acolo cu nervii intinsi la maxim.
Ne-am dus la spital sa-l internam pe Tony,i-a facut toate tipurile de analize:sange,aspirat laringo-traheal,urina,digestia,radiografie pulmonara,ecografie abdominala,spirometrie....Am stat cu el nemancat 2 zile pana la ora 13:30,i s-a facut rau si lui Tony cand i-a luat sange(m-a speriat rau).Cand m-am dus vineri sa iau externarea ,dr. mi-a dat o veste rea:ii iesise lui Tony in aspiratul bronsic doi microbi foarte puternici:streptococus pneumoniae si PSEUDOMONAS(un virus f puternic care capata o rezistenta f mare si face ravagii in plamai),mi s-a facut rau,am inceput sa plang in cabinetul drei,am cedat,nu am mai rezistat socului.
Asa ca in loc sa iau externarea a trebuit sa vin cu Tony sa prelungim spitalizarea:l-a bagat pe antibiotic intravenos la 8 ore si cum nu am vrut sa raman internata facem ambulatoriu tratamentul la 7 dim,la 15 si la 23.Suntem terminati,tratamentul dureaza 15 zile(pana in ziua de Craciun).
Am dus munca de lamurire cu Tony pentru ca el vroia la gradinita nu la spital,au de facut repetitii pentru serbarea de Craciun,iar din cauza nenorocitei de boala nu se poate bucura copilul.Din pacate,ca in fiecare an sarbatoarea Craciunului nu ne aduce bucurii.

tonycriss-criss.blogspot.com

Mergi la inceput

Buna fetelor.LA MULTI ANI 2012!

Abia acum am reusit sa-mi fac putin timp sa scriu.
Noi suntem ceva mai bine acum.
Dupa ce am terminat cele 15 zile de antibiotic intravenos cosmarul nostru a continuat,iar FIBROZA CHISTICA si-a aratat adevaratii ei colti,a trebuit schimbat tratamentul(deoarece Tony in loc sa se simta bine incepe sa se simta rau,sa tuseasca foarte mult,sa se incarce la plamani) in :antibiotic pe gura Ciprofloxacin-1tableta la 12 ore timp de 10 zile,plus ventolin si flixotide in aerosol de 2 ori pe zi,timp de 10 zile,cu tapotamentele de riguare(din nou daca am fi avut Vesta pentru tapotament,am fi reusit sa facem mai repede tratamentele si nu ne-am mai fi chinuit atat de tare,dar avand in vedere cat de scumpa este acea vesta si cat de departe e visul nostru de a reusi achizitionarea ei,m-am impacat cu ideea si am facut tratamentul cu foarte multe negocieri,pentru ca s-a saturat si Tony),plus celelelte nebulizari,din nou s-au stans 7 sedinte de aerosoli.,revenind la control dupa 5 zile.Dupa 5 zile de tratament intensiv,am revenit la control cu Tony simtandu-se mai rau,era tot mai incarcat,dr. nu mi-a zis decat :"nu e bine deloc".Am intrebat de ce e atat de rau ,iar raspunsul dr. a fost:"asta face Pseudomonasul",asa ca ne-a mai marit lista de tratament adaugand inca un antibiotic :Azitromicina pe care trebuie sa o ia timp de 2 luni cate 3 zile pe saptamana,sinupret(pentru ca se infundase si in nas)de 3 ori pe zi timp de 10 zile,Aerius de 2 ori pe zi timp de 10 zile si sa revenim la control dupa 10 zile.Dupa cele 10 zile de tratament intensiv,am fost la control,dar Tony tot nu era bine,era plin de mucozitati pe caile superioare respiratorii,asa ca ne-a trimis la ORL unde a constatat ca Tony avea RINOADENOIDITA ACUTA,OTITA ACUTA BILATERALA SEROASA.Am plecat de la spital cu un pomelnic de medicamente(biorinil,pivalone,sinupret,tantum verde,aerius,coacaze negre,biotics)si cu revenirea la control peste 10 zile.Dupa cele 10 zile am revenit,Tony era mai bine dar tot nu complet asa ca ne-a dat doar Olynth si pentru Pseudomonas un tratament intens cu TOBRAMICINA.
O sa revin,acum trebuie sa-i dau sa manance lui Tony.

http://tonycriss-criss.blogspot.com/p/filele-anului-2011.html

Mergi la inceput