Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ciristina_serban Oana, mai ai cu impachetatul/despachetatul??? Nu te ajuta nimeni? Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
soacra-mea a plecat azi...nu o mai puteam tine, a stat 8 zile
asa ca suntem doar noi, dar reusim noi cumva pana la urma
asa...usurel ardeleneste
am retinut cazaturile delfinasilor...pupam sa treaca cucuiele
si buzele sparte 
Paula cred ca face ravagii prin Sovata cu noua ei freza

Cristina sa ai parte de un concediu placut ca stiu ca tare mult ai mai asteptat momentul asta, dar mai ales sa te bucuri de prezenta mamei

Victo scumpa mea ai inceput munca? ufffff cum e?
Ilinca vad ca te-ai intors si tu acum, astept sa vad poze!
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
si Rody vad ca se rasfata cu mami 
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
Oana ce faci iubita treaza la ora asta?
cum a fost Matei cu bunicile? a papat, a dormit? 
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
palomina spune:
Holaaa, fetelor!
Acum m-am asezat si eu in pat.... Azi am fost la cumparaturi toti trei !
nu s-a mai intamplat de mult timp asta .... I -am cumparat lui A. hainute, la sotz blugi, o camasa si niste pantofi si eu .... un bolero
ma rog, a ramas ca ma voi rasfata sapt viitoare la cosmetica asa ca ma scot eu cumva ![]()
Ghetute de toamna si eu vreau pt Antonito dar nu m-a atras nimic deocamdata .... De Melania am auzit numai lucruri bune, parca Victo era incantata de ele dar eu nu am vazut in oras! Daca stiti ceva, spuneti-ne si noua! ![]()
Aaaa, am intrat si eu la Imaginarium ... Ce jucarii frumoase !!!!!! dar deja cumparasem hainutele si am hotarat ca lasam jucariile pt luna viitoare!
Ne propusesem weekend in doi, adica eu cu sotzul
dar... precum ma asteptam iarasi a intervenit ceva si nu poate veni mama- un unchi este bolnav, inca nu se stie diagnosticul, iar mama are grija de el la Matei Bals
zicea ea , mama, ca vine ca nu sta tot timpul dar clar n-o las eu sa se apropie de copil venita de la spital ....
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
Copilul meu doarme f putin in comparatie cu ai vostri ! Deja imi fac probleme pt ca el in orice conditii doar 2 ore doarme ziua, si alea in 2 reprize si cu tzitzi in gura ... Si cu 10 ore noaptea se fac 12 ore pe zi ! Mi se pare putin!
... si putin dorm si eu asa ca ma bag la somn!
somn usor!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
katalina spune:
Buna dimineata!!!!
Cafeaua si capuccino sunt gata
.POFTITI VA ROG!
Nu pot dormi, am avut o saptamina infernala, si abia asteptam week- endul sa dorm mult, dar iata ca nu pot
Ma bag la citit din urma
Doar pe mail am citit,si inca n-am inteles reactia ta BTZ
,sau sunt eu
crispro spune:
Neata!
Merci fetele dragi de urari!
Oana, lasa mailul!![]()
Adriana, asa sper si eu, ca pe nisip va prinde muuult curaj. Chiar zicea si sotul ca si el stie de 2 cazuri ce si-au dat drumul la mare. Si Rebeca, si Andrei (de Racusor). Asa ca ne vine si noua randul.
Aseara la 8 am culcat copilul, ca dormise doar o ora, in carucior, dce la 11 la 12. A dormit bine, s-a trezit la 6 juma sa pape, si apoi am mai motait/povestit amandoi pana la 8.
Palomina, si al meu doarme putin. Ieri o ora toata ziua, iar in noaptea de dinainte doar 8 ore.
Azi noapte a dormit vreo 10-11 in total, dar azi nu va dormi mult, ca asta pe masina nu stie dormi.
No, mai strang din casa si merg sa ajut sotul la impachetat de proiecte.
Diseara incepe x factor.
La 8 culc copilul si ma uit.
Va pup, fete, sa aveti un weekend fain!
Mai intru eu, ca doar is dependenta.![]()
Sa-l ajutam pe Alex
katalina spune:
Mi-e rusine sa spun
:acum scriu la urarile de LMA pt ultimii delfinasi,IERTARE,IERTARE
(sa-mi fie rusine,)noroc ca nu s-au inchis subiectele
,si n-am terminat![]()
crissy77 spune:
coteacsa, sigur, te tin la curent cu bcg.
bamboletta, si in ce mod ti-a facut reclamatia? Imi aduc aminte de o situatie de cand era Elise la grupa mijlocie si una din colege facuse pp in pat, in timp ce dormea. Si cand a venit bunica fetei, a primnit "reclamatia" cand nici bine nu a intrat pe usa, de au auzit toti copiii din grupa, inclusiv cei de la grupa de alaturi![]()
ciristina_serban, Bea a fost bine cu buza inca dupa cazatura, nu au fost pb., am mai zis, noroc ca uita repede. Nu a fost grav, nu s-a umflat buza, doar ca a curs sange si erau si dintii murdari de m-am speriat ca a sarit vreunul.
ooana, spor la treburi!
palomina, sanatate unchiului!
katalina, tocmai asta a fost si ideea de la inceput, sa facem subiecte separate de LMA. Mai bine mai tarziu decat niciodata
.
coteasca spune:
neatza mamici, dau si eu o cafea uriasa pt cine doreste!
eu sunt ca cetateanul turmentat, dupa o noapte de maraieli si foieli!
imaya, eu am trimis sotul, unde va pe la gorjului sa inscrie copilul la cresa 13, dr.taberei, dar aia au zis ca nu mai au locuri. Noi vrem sa-l dam de la anu din mai. ne-a venit si un plic acasa in care ne instiinta ca nu mai sunt locuri, dar se masura ce se va elibera ne va anunta, acum io stiu ce sa zic, vedem, poate s-o elibera pana atunci. eu tot sper sa prind un loc acolo ca e foarte aproape de casa, sper sa nu fiu atat de ghinionista!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor