Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

noi acum ne-am intors de la plimbare, e atat de placut afara incat mi s-a facut pofta de o berula si mi-am cumparat, va servesc si pe voi care doreste, in special pe crispro ca stiu ca nu ma refuza, si pe tine racusor, doar vine week si sa continuie distractia nu...hai ca am luat-o pe aratura si am baut doar un pahar!
va pup si va doresc o noapte linistita fara treziri!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare, salutare...iar pe repede inainte...

paula, crissy, imi pare tare rau de puiuti...si mie mi-e tare frica de cazaturi...de fapt de lovituri...mai ales la gura, ochi, cap in general... ufff, sa treaca repede bubica...

crispro draga mea, concediu fain sa aveti...

paula, mi te imaginam cu peria in cap...ce bine ca am parul scurt...

oana, ilinca, poze , impresii...

victo, cum fu azi? impresii?

laurica, frumusica galushca ta...:) si fratiorul mai mare e scumpic...

crissy, Eric tuseste acum, ceva muci razleti mai are...nu f[deranjanti...sa vedem cum evoluam...si io am muci si tusesc...

rodi, sa dea Domnul sa se rezolve toate asa cum iti doresti...sigur va aparea o oportunitate pt tine...vine si asta, o sa vezi...

corina, mersi de bere...am baut si eu una...

crissy, te admir...cand ai timp de toate?

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare...scriu si eu repede

Azi a fost agitatie maxima la noi...copii bagati in priza nu au dormit mai deloc...de doua ori a adormit David... a sunat la usa cineva ori a sunat telefonul

Crissy- sa treaca bubutza lui Bea,pozele le-am vazut in albumul picassa...mi-a venit pe e-mail activitate noua

Rodyka- de la educatoare am primit reclamatii e noua cea de anul trecut a iesit la pensie
ce fete frumoase am vazut in poze

Paula- mi te imaginez cu peria de par in cap eu cred ca ramaneam cu ea in par nu
ma induram sa-l tai

Crispo- vacanta placuta la mare

mai trebuia sa scriu...dar nu mai tin minte

n buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

si io, din nou

paula, mi te inchipui cu peria infipta in par Uite un motiv sa schimbi freza.

lauri_ca, ce codite, dom'le! Dulcica foc!

crispro, concediu placut! O sa vezi ce minuni face mersul pe nisip - Rebe asa a inceput sa mearga.

corina, ce as bea si eu un pahar de bere!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

fetelor mi-am deschis e-mailul
si inca nu imi revin ...inca nu inteleg exact ce s-a petrecut, mai am de citit
nu stiu daca va puteti imagina ca sunt socata, habar nu aveam si nu ma gandeam ca se poate isca asa ceva aici la noi

eu va iubesc si va multumesc pentru sfaturile bune pe care mereu mi le-ati dat si pentru timpul in care poate v-ati oprit din alte activitati ca sa imi raspundeti, atat am de zis

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

coteasca, o sa te tin la curent daca ne mai face careva BCG la varsta asta. Eu sunt destul de motivata sa-i fac, plamanii ei sunt f sensibili (rezultatul ventilatiei mecanice din primele zile de la nastere). Plus ca am vazut acum 2-3 zile la stiri ca Romania se afla pe locul 4 in Europa privind nr. de cazuri de bolnavi de TBC.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

crissy multumesc, sa nu ma uiti, chiar m-ai pus pe ganduri!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

da..si pe mine...sa ne spui daca il poti repeta si unde. Cum mai e Bea dupa cazatura? Buzica??

AAA, si.... sera buna fete dragi!!!

Mergi la inceput

Laurica, ce frumos isi beau puiutii lapticul la culcare. Mi-au placut tare mult coditele... Cum de a vrut sa le tina??? A mea cred ca ar trage de ele...

Paula, lasa freza asa.. Uite asa aduci un suflu nou in lumea hair-style-stilor. Serios acu, imi pare rau ca a trebuit sa strici bunatate de frizura proaspata.

Oana, mai ai cu impachetatul/despachetatul??? Nu te ajuta nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna seara fete!
Am culcat copilu in patut pe la 9.30 , pe la 10 a adormit, si de atunci bantui pe net. Caut pantofiori de toamna pt baiat. Adidasi i am luat cand erau la reducere, prin august dar as vrea si niste pantofiori tip ghetuta. Imi plac cei de la melania. Recomandati?
O zi obisnuita, dimineata am dat o fuga la Auchan , ca imi plac hainele de la In extenso si numai acolo am vazut (incep campania de toamna ) dar m-am intors cu 2 jucarii, hainute ioc! Seara in parc, Andrei in verva, umblat continuu, mai ales ca erau niste baieti cu masinute cu telecomanda - el dupa masinutele lor tot timpul.

Rodyka - Ina da -pe facebook. Te-am adaugat.
Coteasca - si eu vreau sa l dau la cresa dar din primavara ca pana atunci sta mama aici. Nu l-am inscris, m-am interesat prin imprejurimi, am gasit 2 crese, la una dintre ele mi am gasit si "cunostinta".. Stii daca se mai fac inscrieri?
Lauri_ca - superba fetita ta cu codite si incantator cum beau ei amandoi laptele seara.

Ma duc si eu la culcare ca la 6 sa fiu in picioare (exersez deja ca peste 2 saptamani o sa fiu la 5.30 . Noapte buna fetele. Somn usor delfinasilor.

Mergi la inceput

Va citesc si mi se inchid ochii. Azi am avut o zi super plina. Am facut curatenie, aspirat, spalat pe jos, apoi copt si curatat vinete pentru iarna. Cu mama soacra! Si apoi seara am fugit sa-mi vad putin si nepotelul. Azi a facut o saptamana .

Prin urmare.. trebe sa ma bag in pat. Va urez o noapte linistita si copilasi asemeni. Pup, Byeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu pe aici...m-am uitat la "friends with benefits", o comedioara romantica simpatica, pe gustul meu

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput