Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, bine ca ai mai avut din ce taia

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!

Am dormit si eu putin cu mara. M-am trezit de cald, transpirata. Ea inca doarme, nu stiu cum poate, are deja trei ore. Imi place ca doarme bine la pranz dar a inceput da se culce mai tarziu seaara. De fapt, na.. Cat sa doarma si ea in 24 ore?

Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca inca sunt ametita
Mi-e pofta de varza calita

Gata s-a trezit

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vaaai, Paula!! mama ei de perie! Si nu ai nicio poza cu tunsoarea bob? Eu chiar eram curioasa! Acum obligat tb sa te scurtezi tare?
Lasa iubi, parul creste, si oricum iti va sta bine si cu o noua tunsoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ziua buna ...

tocmai am infulecat o magura si un baton fitnes cu ciocolata oare se compenseaza?

puiutz la noi erau mai multe, febra, diaree etc...dupa vaccin, m-am tot plans eu pe aici...de asta s-a gandit si la rotavirus pediatra. dar cand i-am zis ca facea moale doar dupa fructe, a zis sa nu mai facem...

paula dar ai pus poze cu tine cu noua freza? sau ne pui cu ea "aranjata" de tine si apoi tunsa mai scurt?

am asa o stare de agitatie, fara motiv...cred ca pentru ca am ras mult si eu cand rad ma apuca agitatia, ca poate apoi se intampla ceva rau de asta am infulecat dulciuri, sa ma calmez nici nu prea am dormit azi noapte, de la caldura cred, pe la 2, dupa ce a baut andrei lapticul, eram cu ochii pe pereti...

piticul a scapat de starea de agitatie maxima ma inteleg si eu cu el iarasi, uff ce bine! si e bine ca e bunica, ca se inteleg bine ei doi, nu se mai plictiseste doar cu bona

iar a facut piticania burta , asa ca i-am atras atentia doamnei sa nu ii mai dea daca intoarce capul! ea stie ca tre sa manance o anumita cantitate si nu se lasa pana nu i-o da pe toata noroc ca acum mananca doar 2 mese cu ea, una de fructe, care e limitata...doar aia de pranz e problematica.

acum suntem la 4 mese pe zi in general, ca doarme de la 12 la 2-3..plus cele 2 mese de lapte, una ar trebui sa o scoatem, dar nu stiu cum

8-8.30 - mic dejun
11.30 - fructe
14.30 - 15 - pranz
18.30 - 19.00 - cina
21 - laptic (mananca cam 5 masuri din 6)
noaptea - laptic (6 masuri, astea le soarbe dintr-o inghititura)

m-am tuns si eu ieri , mi-am facut si un semi-breton

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Alice, tot asa si Raducu, ieri a dormit mai bine de 3 ore jumate, azi la fel (inca nu s-a trezit), iar seara dupa laptic are chef de joaca, iar noua ne pica ochii de somn

12.08.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Racusor, acum am inteles

La noi cred ca a fost de la dinti, de 2 zile face normal

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

coteasca, o sa te tin la curent daca ne mai face careva BCG la varsta asta. Eu sunt destul de motivata sa-i fac, plamanii ei sunt f sensibili (rezultatul ventilatiei mecanice din primele zile de la nastere). Plus ca am vazut acum 2-3 zile la stiri ca Romania se afla pe locul 4 in Europa privind nr. de cazuri de bolnavi de TBC.

paula, nu stiu daca sa rad... Noi te iubim oricum

ramonasin, mai am loc dar e cam frig la iarna, in beci, ca acolo tinem conservaraia.

lauri_ca, ce frumoasa-i papusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

lauri_ca ce scumpa e fetita ta cu codite si ce dulce e bogdan cum bea lapte cu paiul

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

coteasca, o sa te tin la curent daca ne mai face careva BCG la varsta asta. Eu sunt destul de motivata sa-i fac, plamanii ei sunt f sensibili (rezultatul ventilatiei mecanice din primele zile de la nastere). Plus ca am vazut acum 2-3 zile la stiri ca Romania se afla pe locul 4 in Europa privind nr. de cazuri de bolnavi de TBC.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

crissy multumesc, sa nu ma uiti, chiar m-ai pus pe ganduri!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput