Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crissy, pai banana constipa, iar marul e neutru. de asta eu in ultimul timp i-am dat lui Raducu mar+banana. De ieri s-a legat kk, nu mai e noale, e chiar normal, asa ca azi am indraznit sa-i dau 1/2para+1 mar+cereale. Acum a mai facut un kk, tot ok.

Sa vedem ce iese si la coprocultura aia.

Eu inca nu i-am dat nimic pentru imunitate, dar as vrea, ca sa fim pregatiti pentru perioada de toamna-iarna. Parca ziceati de imunobaby? Catina sigur nu ar inghiti daca ziceti ca e rea la gust.

A adormit, ma duc sa-l duc in patut.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

nu va suparati ca nu scriu zilnic, nu? De citit citesc zilnic, dar de scris...

rodi, nasol cu munca. Macar puteau sa iti zica de la inceput ...

un pupic pentru delfinasii cascadori. Si Rebeca e campioana la crapat buzita de sus.

bumblebee, cu rabdare o sa gaseti de lucru. Cat despre trezirea de dimineata, tu te superi ca se trezeste la 7-7,30, eu ma bucur ca a mea fata se trezeste la 7-7,30 (doar ca ea se trezea inainte 6)

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua si de la noi!
Ochidut, bine ca a scapat lasrisa cea scumpa cu bine si nu a mai fost necesara internarea
crispro, cred ca acum cu mama ta langa tine esti tare fericita si muult mai relaxata, asa-i?
Crissy, deci pana la urma i-ai facut IDR-ul, eu nu stiu ce sa fac, sa i-l fac si eu sa vedem ce rezultat da, nu stiu ce sa zic. Mie pediatra mi-a zis ca imi da trimitere la medlife sa-l fac cu 15ron si apoi se face in maternitate daca IDR este negativ, dar cica in maternitate nu prea ti-l mai face nimeni ca asta se face in primele luni de viata, habar nu am, o sa mai vb cu ea sapt viit sa vdm ce mai zice! aa si a mai zis ceva ca vaccinul ar trebui facut cand merge copilul in colectivitate gen cresa. Sper ca bea e bine dupa cazatura.
sa ne mai zici si noua ce ai mai facut cu BCG-ul, pls!
Btz, unde esti???
imaya, bine ai revenit
fetele din bucuresti ati inscris delfinasii la cresa pentru la anu? noi cand am mers, am optat pt o cresa din apropiere si ne-au zis ca nu mai sunt locuri, dar ca o sa ne anunte daca se va elibera unu. Deci locurile pt anul viitor sunt ocupate deja, sper sa prindem si noi unul.
aa, vroiam sa va mai intreb daca ati folosit de scutece de la pillo, am auzit ca sunt foarte bune, subtiri si ieftine!
off, s-a trezit tudor, a dormit doar 30min-fug

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost la plimbare. Copilul a adormit singurel, fara suzi, in carucior!!! nu s-a mai intamplat sa doarma in carucior de minim 5-6 luni! Am ramas afis! dar era rupt, treaz de la 7 dimi... Asa ca am mers cu mama la o terasa unde am mancat bine. Acum e cu mama afara, mie imi pica ochii de somn, nu am facut nici un bagaj, ioi...

Mergem maine, mai la amiaza, ca sotul mai are mult de lucru. Facem drumul din 2 reprize, cu oprire de noapte la Calimanesti. era prea mult si pt noi sa il facem dintr-o repriza. Ne-am gandit si la varianta de mers noaptea, dar am zis ca poate e obositor si pt pitic sa doarma incovoiat in scaun. Plus pt Vasi, ca el e rupt de atata munca si are nevoie de somn. Maica-mea nu poate dormi deloc in masina, eu nu prea, si eram toti zombilici a doua zi. Asa ca mergem pe varianta asta- ziua, cu o noapte pauza. Vedem ce iese.

Crissy, mai poti, mama??? Ce harnica esti, incredibil!!!

Da tu fete, e bine cu mama aici. Vlad incepe sa stea si cu ea, atata timp cat nu ma vede si are ocupatie. Suntem pe drumul cel bun!

Ma duc sa fac macar listele cu bagajele

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Ceau fetele,

eu tot la ora asta intru, nu mai am timp de cafea dar macar stiu ca oboseste Daria de atata joaca(mergem in parculet si are acolo si masinute din alea de impingi cu picioarele si tobogan si casute colorate tare fain sa fi copil acum)
Astazi mancam supica alfabet, tare ii plac literele ca i le arat in lingura si vrea sa le ia in manuta.

Bumblebee si eu vreau la lucru chiar ii spuneam sotului ca o sa zic ca merg la lucru sa ma relaxez

Bine ati revenit, Imaya si Ilinca!

Btz,

Paula, pupici la Raulica fara frica!

Alice, ce frumos! Vreau si eu bb2! Mai astept vreo 4 ani...., nu ma descurc acum

Sper sa mai intru dar daca nu va urez o zi faina la toate

Mergi la inceput

Rody, ce sa mai zic si eu de seful tau...au zis fetele destule. Eu ma rog la bunul Dumnezeu sa te ajute sa-ti gasesti un loc de munca mai convenabil!

Fete, sa imi laud si eu baiatul ca in sfarsit vrea sa manance singurel cu lingurita . A mai avut tentative mai demult, dar azi la fructe a fost tare hotarat! Eu doar ii ghidam mana sa poata lua din farfurie si sa nimereasca gurita

O alta cucerire este ca a reusit sa asambleze o jucarie (e ca un titirez, cu doi colacei colorati si capsorul de ursulet demontabile).

Am jucaria de vreo luna, dar pana acum nu i-a dat nici o atentie. Der vreo 2 seri a devenit tare atractiva!

De asemenea, cred ca va fi un ajutor de nadejde pentru tati in service cat de curand E innebunit dupa masini, in special daca cineva lucreaza ceva la masina. Azi la plimbare, am mers catre casa unor vecini, unde baiatul monta o boxa in portiera. Era scoasa fata de usa si o gramada de cabluri si scule insirate pe trotuar. Nu se mai clintea de acolo! A trebuit sa-l iau pe sus ca sa plecam. Si cand am ajuns acasa a luat masinuta sport cadou de labunici, a inceput sa-i scoata rotile, sa-i invarta niste piese, mi-o tot intindea sa-mi arate ce a facut, apoi o lua inapoi

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

O alta cucerire este ca a reusit sa asambleze o jucarie (e ca un titirez, cu doi colacei colorati si capsorul de ursulet demontabile).

Am jucaria de vreo luna, dar pana acum nu i-a dat nici o atentie. Der vreo 2 seri a devenit tare atractiva!

asa avem si noi, cu 5 colacei, ii place de cate ori o redescopera, dar sa uite cateva zile de ea. asta e

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sa va zic ce am patit. M-am spalat pe cap si nu-mi gaseam peria rotativa sa ma usuc. M-am dus si mi-am cumparat o perie din aia ieftina ca nu am avut ce face...si mi-a ramas incalcita in cap. Vai, vai...la tampla, nu am mai putut scoate peria si pace si ma durea rau. Si am taiat din par ca n am avut ce face si acum tb sa ma duc sa ma tund. La Sovata ma duc asa, il aranjez eu cumva...Inca din astea nu am patit

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

asa avem si noi, cu 5 colacei, ii place de cate ori o redescopera, dar sa uite cateva zile de ea. asta e

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

noi avem doar doi colacei :(( - uite-l aici

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Am scris un mesaj dar s-a dus.....

Paula, m-ai facut sa rad, stiu ca nu e de ras dar mi te imaginam cu peria in par incalcita, acum ai motiv sa te tunzi mai scurt. Week-end fain la Sovata!

Cris, spor la facut bagaje, drum bun! Sper sa aveti un concediu relaxant si odihnitor ca meriti din plin

Crissy, eu ma mut la tine, mai ai loc in camara? Ce fain o sa fie la tine la iarna

Mergi la inceput