Dor de Romania....

Raspunsuri - Pagina 58

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Stie cineva unde sint regulile alea DC pe care daca le incalci iei cartonase de diferite culori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Asa, dati-i si lectii de enleza acum dupa ce v-a facut de toata ciorba.

Letitia, ce-am avut si ce-am pierdut... I feel good, I feeeeeeel good!

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

gresit, e doar cu doi de e . Chiar credeam ca stii engleza, acum asta e! Nu mai bine niste lectii de germana?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Stie cineva unde sint regulile alea DC pe care daca le incalci iei cartonase de diferite culori?

Da, de exemplu regulamentul spune clar sa nu te iei de greselile gramaticale si de alte natura ale mesajelor, vezi in speta, mesajul prietenei tale Julia, care a presupus automat ca eu nu stiu engleza si nu ca se putea foarte bine sa fie typo.

Asa ca doamnelor mai putina ura si mai multa toleranta, ca tot ziceti ca v-ati adaptat si integrat perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Saskia, te rog sincer sa ma scuzi ca te-am suprapreciat! Nu se va mai repeta, promit.

Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Saskia, sunt convinsa ca nu stii engleza, nu te mai ascunde dupa deget.

Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Citat:

Saskia, sunt convinsa ca nu stii engleza, nu te mai ascunde dupa deget.

Than go alone by sight."

Imi place la nebunie argumentul asta. Cum ti se pare mesajul asta Letitia, e pe gustul vostru (trei romance contra una)?

Esti libera sa crezi ce vrei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Se vede din Olanda, ce fel de romance sunteti, ca deh, tot romance sunteti! Oh sorry I tought this is a romanian language site or not? Alea englezesti sunt mai la dreapta .

Nu e vorba ca ma iau de greselile de ortografie (cunosc regulamentul,mersi! ), ci de atitudinea ta din postarea respectiva. Intreaga fraza e data peste cap, iar sintaxa aceea nu e a unei persoane care stie corect engleza. Cum ziceam, te-am supraestimat, imi asum greseala, asa cum tu nu o faci cu ale tale.
Bine de stiut pentru viitor, insa.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Se vede din Olanda, ce fel de romance sunteti, ca deh, tot romance sunteti! Oh sorry I tought this is a romanian language site or not? Alea englezesti sunt mai la dreapta .

Nu e vorba ca ma iau de greselile de ortografie (cunosc regulamentul,mersi! ), ci de atitudinea ta din postarea respectiva. Intreaga fraza e data peste cap, iar sintaxa aceea nu e a unei persoane care stie corect engleza. Cum ziceam, te-am supraestimat, imi asum greseala, asa cum tu nu o faci cu ale tale.
Bine de stiut pentru viitor, insa.

Bun deci sintaxa e acum de vina. O fi ca eu lucrez in economic, nu in filologie, si emailurile sunt toate la fel. Acu ca am compus din capul meu nu e bine, inseamna asta automat ca nu stiu engleza? Eu zic ca de fapt simplul fapt ca ai gasit o gasca cu care sa relationezi si sa tragi tare pe partea asta ti-a dat aripi si dintrun cuvant ai facut ditamai prelegerea ca sa te faca sa te simti mai bine. Doar pentru ca tu esti sigura in convingerile tale ca ce spui nu poate fi contrazis.

Faptul ca am tot raspuns e pentru ca nimeni de aici nu a zis nimic, nici macar o data de bine de cei care isi considera ambele tari la fel de aproape sau le critica in acelasi mod. E ca si cum trebuie voi neaparat sa impartiti oamenii in tabere, si ca in filmele de prost gust, unul e imbracat in alb si neaparat cliseistic e bun si alalalt e imbracat in negru si ca atare e rau.

Si eu m-am convins, m-am distrat ce m-am distrat, dar nu mai vad nimic interesant intro viitoare discutie cu tine si gasca.

Mergi la inceput

.

Mergi la inceput

Evident, iar interpretezi si gresesti.

In primul rand, nu ma adun in gasca, cu LauraNicole si Letitia nu am interactionat niciodata pana acum, niciun pm schimbat, nici alta replica pe nicaieri, nici nu simt ca am coalizat cu vreuna din ele impotriva ta.
Mi-am expus mai demult parerea la subiect si imi tot apar newsletters ale raspunsurilor la topicele la care am scris pana acum. Astazi am gasit de cuviinta sa intervin din nou, comentand strict la subiectul in discutie, nu m-am luat de parul tau nespalat de olandezi, asa cum al Letitiei si Laurei o fi spalat de englezi, eu fiind deja dintre neo-natzi si arieni.Tu ai fost cea care a jignit in stanga si-n dreapta, interpretand si catalogand pe cei care si-au gasit sa discute CU tine DESPRE ALTCEVA, nu DESPRE TINE ori despre propriile persoane. Greu de facut diferenta, stiu...

Ceea ce spun eu poate fi contrazis,de ce nu?... insa asta nu face informatia pe care o scriu mai putin corecta sau pertitenta. Conteaza si CU CE sunt contrazise ideile, nu doar faptul ca sunt huiduite.

In ceea ce priveste limba engleza, nu ai dreptate. Nu conteaza domeniul in care lucrezi, pentru corectitudinea unei limbi straine in care trebuie sa gandesti, nu sa faci mereu in minte conversii din romana in engleza, cand vrei sa traduci ceva ...relativ simplu,ca in fraza de azi.

Si ca sa fiu din nou ontopic cu prima postare din stream-ul asta, nu, nu mi-e dor de Romania, poate si pentru ca o vad o data la cateva luni si imi intaresc mereu si mereu convingerea ca bine am facut ca am plecat.Atat pentru mine, cat si pentru copiii mei.

Than go alone by sight."

Mergi la inceput