Dor de Romania....

Raspunsuri - Pagina 57

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si eu tot astept sa vad cat ii mai e permis sa jigneasca atata si tot ea urla ca noi jignim. Cu ce? Pentru ca nu bocesc zilnic de dorul unei tari? Bleahhh! Si persoana respectiva, patrioata lui peste nu numai ca are afisat steagul unei tari pe care o dispretuieste profund dar mai are si ca id un nume care numai romanesc nu e.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Laura nu-i mai da apa la moara. Oricum s-a dat in stamba destul si lumea a vazut cu cine are de-a face. Sper ca moderatorii sa intervina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Si eu tot astept sa vad cat ii mai e permis sa jigneasca atata si tot ea urla ca noi jignim. Cu ce? Pentru ca nu bocesc zilnic de dorul unei tari? Bleahhh! Si persoana respectiva, patrioata lui peste nu numai ca are afisat steagul unei tari pe care o dispretuieste profund dar mai are si ca id un nume care numai romanesc nu e.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Romana asta e grea rau, nu-i asa? Unde am zis eu ca dispretuiesc Olanda, si daca asta e argument cu numele ce sa mai cer?

In alta ordine de idei, ce cautati pe un subiect cu titlul Dor de Romania, doar sa va dati mari cu: vai noi nu plangem, ba dimpotriva e bleah Romania? Sau am inteles eu gresit si scrieti pe aici doar pentru ca va e dor?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Laura nu-i mai da apa la moara. Oricum s-a dat in stamba destul si lumea a vazut cu cine are de-a face. Sper ca moderatorii sa intervina.

Si la voi idem si la fel . Se vede din Olanda, ce fel de romance sunteti, ca deh, tot romance sunteti! Oh sorry I tought this is a romanian language site or not? Alea englezesti sunt mai la dreapta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
Oh sorry I tought this is a romanian language site or not?

Bine zicea cine zicea ca, de nu stii sa scrii doua vorbe corect in alta limba, mai bine renunta si scrie in romaneste ori nu le mai scrie deloc.

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
Oh sorry I tought this is a romanian language site or not?

Bine zicea cine zicea ca, de nu stii sa scrii doua vorbe corect in alta limba, mai bine renunta si scrie in romaneste ori nu le mai scrie deloc.

Than go alone by sight."

I think I thought, ok, stiam dar am scris din viteza, mea culpa dar romanian ce mai are?

Mergi la inceput

Nationalitatile, limbile vorbite, obiectele de studiu (si alte cateva, zilele saptamanii,lunile anului samd) se scriu mereu cu majuscula.

Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Asa, dati-i si lectii de enleza acum dupa ce v-a facut de toata ciorba.

Mergi la inceput

Citat:

In romana noastra de balta e Engleza, banuiesc ca tie ti-a scapat ca si mie o litera nu ca nu mai cunosti romana. Vrei si tu lectii?

Mergi la inceput

Citat:

Letitia, ce-am avut si ce-am pierdut... I feel good, I feeeeeeel good!

Than go alone by sight."

Mergi la inceput