Dor de Romania....
Raspunsuri - Pagina 38
mcoca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui delphin
Ca sa intri in magistratura, nu e la fel de "usor" ca la medicina! Si daca atata poti, sa fi ironica, bravo tie! |
Eu nu am zis ca e usor. Nici sa iei rezidentiatul pe chirurgie nu e usor, sa fim seriosi.
In plus dreptul se face la FF (de unde si timp pentru joburi), pe cand la medicina esti acolo zi lumina la cursuri, laboratoare, stagii!
Deci, nu mai compara mere cu pere, ca nu are sens.
Vicky si Printzesone
delphin spune:
Non, non! Nu m-am suparat pe Mcoca! Are dreptul sa-si spuna parerea, eu am facut o constatare!
maraki spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Tu stii pe unde vine Calea Victoriei? Daca nu, iti spun eu: pe Calea Victoriei primeau repartitii (cu tot cu indicatii) ilegalistii, nu veteranii. Cadrele securitatii, nu cadrele armatei ce-a luptat in '44-45. Iar veteranii care au luptat pana-n '44 au primit repartitii mai nasoale: "garsoniere" in Aiud, la Sighet, la Poarta Alba. Punctul trei ramane in picioare. |
Pe Calea Victoriei a stat si Gica Petrescu. Nu l-am auzit vreodata sa cante despre " taticu "
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
delphin spune:
Cand vrei sa compari incomparabilul se gaseste si sa spui ca nu se compara cu medicina si ca e la FF. Ei nu, a facut la stat, la zi, pe putinele locuri unde nu trebuia platit.
Dar e irelevant si ma opresc aici caci nu are rost.
Vorbeam de faptul ca poti sa faci ceva daca vrei. DACA VREI!!!
mcoca spune:
Prin FF a se citi ca nu era prezenta obligatorie. Ca daca mergea el la toate cursurile nu mai avea timp de atatea activitati extracurriculare.
Vicky si Printzesone
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Cand vrei sa compari incomparabilul se gaseste si sa spui ca nu se compara cu medicina si ca e la FF. Ei nu, a facut la stat, la zi, pe putinele locuri unde nu trebuia platit. |
Eu ma bucur pentru fratele tau, transmite-i si laudele mele. Serios.
Deci, fratele tau plus alte cateva milioane de tineri fac ceva. Muncesc adica, si au planuri mari pentru viitorul profesional. Sunt harnici, au vointa, determinare, planuri, vise, tot ce trebuie.
Concluzie: in Romania nu stau toti sa planga cu mana intinsa.
delphin spune:
citat din mesajul lui mcoca Prin FF a se citi ca nu era prezenta obligatorie. Ca daca mergea el la toate cursurile nu mai avea timp de atatea activitati extracurriculare. Vicky si Printzesone |
Ba uite ca avea. Seara scria proiecte pt. altii, in week-end mergea la conferinte. Nu la mare, nu la munte, nu la discoteca . Mereu a spus ca va avea timp de astea atunci cand ajunge sa fie multumit pe plan profesional.
In vacante, isi acorda timp sa iasa cu colegii dar si timp sa MUNCEASCA.
balanta_tm spune:
citat din mesajul lui delphin Mi s-a intamplat in luna mai in ro. Copii mei racesc, fac temperatura, si ceva exeme pe corp. Nu am de ales, cum nu sunt adepta automedicatiei, merg la "policlina" unde sunt dr. care dau consultatii intr-un orasel de munte. E dr la care merge soacra'mea. Inainte sa plecam soacra'mea ma pregateste...trebuie sa platesti consultatia: Ok, nici oproblema, e normal. Uite, ia o punga de cafea si o cutie de ciocolata pt. dr. si pt. asistenta. De ce? doar platesc consultatia! Nu dau nicmic. Hai mama ca ne rade lumea! stie ca veniti din Fr....Tocmai, nu sunt de aici, nu cotizez la sistem, platesc consultatia. cabinet la stat, precizez, la policlinica. E singurul loc acolo aproape. Bon, intelege soacra'mea si plecam la dr. Ajungem la policlinica, lume ce asteapta in sala de asteptare..Normal, ca la orice dr. doar ca in sala de asteptare de la etajul doi al clinicii, duamnele dr, desii dau consultatii in cabinete luminate, in sala de asteptare cer sa se stea cu lumina stinsa ca se consuma. Bon, intru, explic ce si cum si cer sa se gaseasca o alternativa caci copii mei nu au fost niciodata tratati cu injectabile. Se uita asa putin la ei, vede ca le curge nasul, ii arat ce are cel mare pe piele, nici nu se ridica de la birou, dupa care zice sa ma duc cu el la dermatolog. Apoi incepe sa ma intrebe ce sa le dea, sunt rosii in gat? Am raspuns ca nu stiu, ea e dr. Nu i-a placut .Apoi a inceput sa-i dicteze reteta asistentei, care era asezata la acelasi birou, in fata dr.(duamna dr nu poate sa scrie o reteta, deh)Si se concertau ele ce medicamente sa-mi dea. Ala ca e mai scump dar cred ca-i bun, etc, etc . Iau reteta, duamna dr imi cere banii pt. consultatie, 2 va rog, caci am dus 2 copii pe care nici nu i-a atins, s-a uitat la ei peste birou. I-am cerut chitantza! |
Mda. Cam asa se practica medicina pe la noi. Amatoriceste. Si nu doar in spitalele de stat, ci si in 'marile' spitale private. Eu am card de serviciu la unul din ele, deci pot merge oricand gratis. Degeaba. Atitudinea lor este similara cu cea descrisa de tine: dezinteresata si plictisita. Asa ca prefer sa pierd timp si bani si sa merg acolo unde medicii sunt medici adevarati.
delphin spune:
citat din mesajul lui ladyJ
Eu ma bucur pentru fratele tau, transmite-i si laudele mele. Serios. Deci, fratele tau plus alte cateva milioane de tineri fac ceva. Muncesc adica, si au planuri mari pentru viitorul profesional. Sunt harnici, au vointa, determinare, planuri, vise, tot ce trebuie. Concluzie: in Romania nu stau toti sa planga cu mana intinsa. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Lady, tu stii bine ca nu am zis ca TOTI se plang. Am zis ca acei ce se plang ar putea face si altceva de cat sa se planga.
voljena spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Tu stii pe unde vine Calea Victoriei? Daca nu, iti spun eu: pe Calea Victoriei primeau repartitii (cu tot cu indicatii) ilegalistii, nu veteranii. Cadrele securitatii, nu cadrele armatei ce-a luptat in '44-45. Iar veteranii care au luptat pana-n '44 au primit repartitii mai nasoale: "garsoniere" in Aiud, la Sighet, la Poarta Alba. Punctul trei ramane in picioare. |
mama avea 11 ani la terminarea razboiului... ditai ilegalista!