Dor de Romania....
Raspunsuri - Pagina 37
delphin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Imi pare rau dar nu am intles nimic. Fratele tau la varsta de 26 de ani a terminat facultatea de medicina si invata pt. rezidentiat. Nu enici stagiar, e absolvent al facultatii de medicina. Stagiar este daca nu invata destul si nu ia la rezidentiat o specialitate. Pana acum a terminat 2 facultati si a si pierdut un an ca asistent universitar? Cand? Asta cu chematul ca sa fie asistent universitar nu am mai auzit-o. Am auzit-o pe aia in care pt. a ajunge la facultate dai carute de bani, ca si acolo exista liste intregi si nepotism. Ba unui prieten care e prieten de familie cu cel care hotara cine se angajeaza, i s-au cerut doar 15.000 de euro, ca se cunosc. In fine, concluzia este ca fratele tau nu este in aceeasi situatie ca si mine dat fiind faptul ca a muncit in alt domeniu, nici macar nu are salariul de medic de care discutam atunci. Deci pana acum am comparat mere cu avioane Boeing. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro |
Da, da, confirm...nu ai inteles nimic. Scrie sus ca nu e DR( dar daca nu scrie cu litere mari, doamna dr nu poate sa vada) si nu a terminat facultatea la 26. La 26 munceste deja de 1 si 6 luni ca stagiar. Si asa ca fapt divers, nu a dat nici macar o centima pt postul lui.
Si da, cred ca pana acum am comparat mere cu avioane. Tu detii merele! asta e! Nu are salariul de medic pe care il ai tu, are un salariu de bugetar stagiar, na' nu se compara cu "duamna" dr. Nu, nu a pierdut un an ca asistent universitar...A facut cateva sedinte pt. care a fost platit! Da, exista in facultati de stat asa ceva. Primul lui salariu la stat a fost 100 de lei. A zambit si a zis ca mai are de invatat! asta era acum mai bine de 4 ani "duamna" dr.
J.D. spune:
Trei. In Calea Victoriei nu prea locuiesc pensionari ce merita respectul. Stiut fiind ca majoritatea locatarilor erau cadre ale sistemului.
Capcaunule, dupa parerea ta, cei care erau pe front la 16 ani nu merita respect. Pt ca stii tu ca erau cadre le sistemului. Si iti mai si permiti sa vorbesti de ~lipsa de respect~.
Finn Constantine 15.10.2009 si
9+
mcoca spune:
Delphin, sunt mega invidioasa pe fratele tau. Wow, era student si tinea conferinte, wow, wow. In plus mergea la cursuri, lucra, sii se dadea peste cap.
Daca vorbesti de stagiatura, cred ca a facut dreptul. Nu prea se compara cu medicina, de nici un fel. Si cred ca trebuie sa-ti reamintesc ca in magistratura sunt cele mai mari salarii ale bugetarilor.
Vicky si Printzesone
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm laura, pai daca te bucuri ca exista medici ca XIO (care mie mi se pare muuuult prea nervoasa, impulsiva si nemultumita ca sa o asociez cu imaginea unui medic), inseamna ca ai unde sa te tratezi in Romania si ca esti multumita. Bravo tie! Iote ca eu nu mai am incredere deloc in medicii din TImisoara/Romania (in afara de stomatoloaga mea) si merg in alte parti si pt o banala ecografie. XIO, ce ar fi sa iti vezi de compendiile tale de medicina (daca citesti asa ceva, desigur) si sa incetezi a-mi face mie educatie? Cate vreme nu ma asez pe locurile marcate ca fiind pt invalizi/femei gravide sau de genul asta (deci ma asez pe locurile nerezervate/nemarcate), nu ma ridic sa dau locul celor in varsta. Ma priveste direct si personal. Punct. |
Ti-ai facut o impresie total eronata despre Xio. Pai fata asta de cate ori a fost luata in colimator, subiecte intregi, cearceafuri de "hartie", nu am vazut-o in nici un caz nervoasa. Da clasa la multa lume in privinta asta.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
delphin spune:
Mi s-a intamplat in luna mai in ro.
Copii mei racesc, fac temperatura, si ceva exeme pe corp. Nu am de ales, cum nu sunt adepta automedicatiei, merg la "policlina" unde sunt dr. care dau consultatii intr-un orasel de munte. E dr la care merge soacra'mea. Inainte sa plecam soacra'mea ma pregateste...trebuie sa platesti consultatia: Ok, nici oproblema, e normal. Uite, ia o punga de cafea si o cutie de ciocolata pt. dr. si pt. asistenta. De ce? doar platesc consultatia! Nu dau nicmic. Hai mama ca ne rade lumea! stie ca veniti din Fr....Tocmai, nu sunt de aici, nu cotizez la sistem, platesc consultatia. cabinet la stat, precizez, la policlinica. E singurul loc acolo aproape.
Bon, intelege soacra'mea si plecam la dr. Ajungem la policlinica, lume ce asteapta in sala de asteptare..Normal, ca la orice dr. doar ca in sala de asteptare de la etajul doi al clinicii, duamnele dr, desii dau consultatii in cabinete luminate, in sala de asteptare cer sa se stea cu lumina stinsa ca se consuma
.
Bon, intru, explic ce si cum si cer sa se gaseasca o alternativa caci copii mei nu au fost niciodata tratati cu injectabile.
Se uita asa putin la ei, vede ca le curge nasul, ii arat ce are cel mare pe piele, nici nu se ridica de la birou, dupa care zice sa ma duc cu el la dermatolog. Apoi incepe sa ma intrebe ce sa le dea, sunt rosii in gat? Am raspuns ca nu stiu, ea e dr.
Nu i-a placut .Apoi a inceput sa-i dicteze reteta asistentei, care era asezata la acelasi birou, in fata dr.(duamna dr nu poate sa scrie o reteta, deh)Si se concertau ele ce medicamente sa-mi dea. Ala ca e mai scump dar cred ca-i bun, etc, etc
. Iau reteta, duamna dr imi cere banii pt. consultatie, 2 va rog, caci am dus 2 copii pe care nici nu i-a atins, s-a uitat la ei peste birou. I-am cerut chitantza!![]()
ladyJ spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui delphin
Incepem sa vorbim aceeasi limba! |
Da?
Inseamna ca renunti la generalizari? Ma bucur.
delphin spune:
| citat din mesajul lui mcoca Delphin, sunt mega invidioasa pe fratele tau. Wow, era student si tinea conferinte, wow, wow. In plus mergea la cursuri, lucra, sii se dadea peste cap. Daca vorbesti de stagiatura, cred ca a facut dreptul. Nu prea se compara cu medicina, de nici un fel. Si cred ca trebuie sa-ti reamintesc ca in magistratura sunt cele mai mari salarii ale bugetarilor. Vicky si Printzesone |
Ai iesit din "umbra" dupa ce ai votat fara participare la discutie ca sa zici atata lucru! Foarte profund!
Ca sa intri in magistratura, nu e la fel de "usor" ca la medicina!
Si daca atata poti, sa fi ironica, bravo tie!
Il laud ca merita
spre deosebire de altii care se plang, el face ceva!
ladyJ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui delphin
Ca sa intri in magistratura, nu e la fel de "usor" ca la medicina! Si daca atata poti, sa fi ironica, bravo tie! |
Hai mai!
Tu ai fost ironica si nepoliticoasa cu XIO , da uite ca ea nu s-a suparat. E obisnuita.
Acum, tu de ce te superi pe mcoca?
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui J.D. Capcaunule, dupa parerea ta, cei care erau pe front la 16 ani nu merita respect. Pt ca stii tu ca erau cadre le sistemului. Si iti mai si permiti sa vorbesti de ~lipsa de respect~. |
Tu stii pe unde vine Calea Victoriei?
Daca nu, iti spun eu: pe Calea Victoriei primeau repartitii (cu tot cu indicatii) ilegalistii, nu veteranii. Cadrele securitatii, nu cadrele armatei ce-a luptat in '44-45. Iar veteranii care au luptat pana-n '44 au primit repartitii mai nasoale: "garsoniere" in Aiud, la Sighet, la Poarta Alba.
Punctul trei ramane in picioare.
maraki spune:
| citat din mesajul lui delphin Mi s-a intamplat in luna mai in ro. Copii mei racesc, fac temperatura, si ceva exeme pe corp. Nu am de ales, cum nu sunt adepta automedicatiei, merg la "policlina" unde sunt dr. care dau consultatii intr-un orasel de munte. E dr la care merge soacra'mea. Inainte sa plecam soacra'mea ma pregateste...trebuie sa platesti consultatia: Ok, nici oproblema, e normal. Uite, ia o punga de cafea si o cutie de ciocolata pt. dr. si pt. asistenta. De ce? doar platesc consultatia! Nu dau nicmic. Hai mama ca ne rade lumea! stie ca veniti din Fr....Tocmai, nu sunt de aici, nu cotizez la sistem, platesc consultatia. cabinet la stat, precizez, la policlinica. E singurul loc acolo aproape. Bon, intelege soacra'mea si plecam la dr. Ajungem la policlinica, lume ce asteapta in sala de asteptare..Normal, ca la orice dr. doar ca in sala de asteptare de la etajul doi al clinicii, duamnele dr, desii dau consultatii in cabinete luminate, in sala de asteptare cer sa se stea cu lumina stinsa ca se consuma .Bon, intru, explic ce si cum si cer sa se gaseasca o alternativa caci copii mei nu au fost niciodata tratati cu injectabile. Se uita asa putin la ei, vede ca le curge nasul, ii arat ce are cel mare pe piele, nici nu se ridica de la birou, dupa care zice sa ma duc cu el la dermatolog. Apoi incepe sa ma intrebe ce sa le dea, sunt rosii in gat? Am raspuns ca nu stiu, ea e dr. Nu i-a placut .Apoi a inceput sa-i dicteze reteta asistentei, care era asezata la acelasi birou, in fata dr.(duamna dr nu poate sa scrie o reteta, deh)Si se concertau ele ce medicamente sa-mi dea. Ala ca e mai scump dar cred ca-i bun, etc, etc . Iau reteta, duamna dr imi cere banii pt. consultatie, 2 va rog, caci am dus 2 copii pe care nici nu i-a atins, s-a uitat la ei peste birou. I-am cerut chitantza! |
Nici aici nu scriu dr.ii retetele. Baga in computer tot ce este nevoie dupa care mergem la receptie si ne scoate asistenta reteta. Ai nimerit la un medic fara chef de munca

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5