Dor de Romania....

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui chris27

Adevarul deranjeaza si va deranja mereu!Sunt de acord cu Capcaunul,cu Edip si cu diaspora.Va mai dura mult pana cand vom intelege ca problema suntem noi si nu tara in care traim.Sa ne ridicam nivelul de trai,sta in puterea noastra iar atitudinea asta de a sta cu palma intinsa,nu ne prinde bine deloc.Citeam mai demult in Micul print,parca ...Nu-ti irosi viata,actioneaza!De aici trebuie inceput,sa nu astept sa primesc ci sa imi fac cu maiinile mele,cu creierul meu,ca nu timpul le rezolva pe toate,nu sunt frunza in bataia vantului!
Batranii se plang ca au pensie mica si nu pot plati intretinerea DAR sunt propietari de apartamente pe care nu le vand sa se mute la periferie intr-un spatiu mai mic.Pe de alta parte tinerii ,inca chiriasi sunt oarecum fortati sa-i ajute pe proprietari sa ramana proprietari prin acordarea de subventii,ajutoare pentru caldura.Se stie ca din impozitele contribuabililor vin banii.Astfel drumul tinerilor spre visul de a ajunge propietari e mult mai greu pentru ca SUNT OBLIGATI sa-i duca in spate si pe cei ce nu vor sa-si piarda statutul.N-o sa fiu in veci de-acord cu asta.Ar trebui sa stam fiecare pe picioarele noastre si cand nu-ti mai permiti sa stai intr-un loc sa-i dai locul celui care isi permite.
Eu n-am nimic cu nimeni,de felul meu sunt respectuasa...dar m-am saturat.In autobuz,de cand cu gratuitatea pensionarilor,vi de la lucru obosit si nu ai unde sta jos.Sunt ei,asezati,chiar la orele de varf,tot timpul,nu ocazional.Nu-i nimic,am bicicleta...nu ma enervez degeaba!...
Daca vrei sa mergi la doctor nu ai nici o sansa sa prinzi loc .Ei sunt primii dimineata cand se dau numerele.Daca ai servici,ti-e jena sa te invoiesti cateva zile la rand pentru a rezolva o problema medie de sanatate.Esti bun de plata si atat...sa cotizezi pentru ca tie,lucratorului,nu-ti mai ramane timp sa si beneficiezi.Pensionati pe caz de boala la 50 de ani,au timp sa se caute de boli imaginare pentru a socializa,in timp ce pentru copilasul tau cu febra sau diaree,nu mai sunt fonduri.Sa nu te simti ca o vaca de muls,cand pentru unii analizele sunt hobby-uri? Suna dur...

As angaja pandaci,cum au dincolo asigurarile private.As taia in carne vie si daca te-as prinde ca ai mintit n-ai mai vedea in veci pensie.De asta cei ce merita cu adevarat o batranete linstita traiesc in mizerie,pentru ca isi impart dreptul cu toti ipohondricii.Ei stiu din start ca se vor imbolnavi peste cateva zile,se programeaza din start in primele zile ale lunii si pot face analizele gratis,in timp ce tu...omul muncii ii sustii.
As taia in carne vie ...dar pentru ca nu pot face asta,incerc sa ma intresectez cat mai putin cu cei ce nu-mi seamana si sa gasesc alte solutii pentru mine si IN CURTEA MEA functionez ca intr-o mica tara.Nu are importanta daca se numeste Romania.Nu teritoriul supara ci calitatea celor care-o populeza.Ca nu te purifici nici daca pleci,nici daca ramai!!!!

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Capcaune, deci, dupa ce.i baga pe toti pensionarii in aceeasi oala, si ii face sa se simta niste paraziti, abia apoi se gandeste ca ma, printre astia mai sus pomeniti sunt si cei care sunt in drept. Asadar, nu sunt doar niste pensionari care faulteaza statul, nu despre aia era vorba in primele fraze.

Referitor la subventii repet, procentuld e gratuitate oferit prin ajutorul de caldura nu inseamna ca statul ii plateste propietarului intretinerea si impozitul pe imobil. Statul a hotarat ca de cand cu scumpirea e posibil ca niste oameni (ca sunt si tineri care intra la rubrica asta) sa nu-si permita incalzirea, atunci s-a hotarat o scutire in functie de venit. Dar nu la toti. Atat. Dar asta nu inseamna ca nu si permit ultracentralele. Si uite, si in mandul occident sunt cazuri sociale, ajutoare sociale, scutire de taxe, TVA diferentiat in functie de produs etc etc. Si banii aia tot de la contribuabili vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuta
pai conteaza sa-ti tii gura (ma rog, sa nu te exprimi), dar sa respecti niste pareri total idioate, nu te poate forta nimeni. De ce adica nu ar trebui respectati pensionarii din Calea Victoriei, ci parerile de pe DC?!

Unu. Pe-un forum trebuie respectat mai intai regulamentul, apoi userii si in final restul.
Doi. Pensionarii care MERITA respectul trebuie respectati.
Trei. In Calea Victoriei nu prea locuiesc pensionari ce merita respectul. Stiut fiind ca majoritatea locatarilor erau cadre ale sistemului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui mariuta
pai conteaza sa-ti tii gura (ma rog, sa nu te exprimi), dar sa respecti niste pareri total idioate, nu te poate forta nimeni. De ce adica nu ar trebui respectati pensionarii din Calea Victoriei, ci parerile de pe DC?!

Unu. Pe-un forum trebuie respectat mai intai regulamentul, apoi userii si in final restul.
Doi. Pensionarii care MERITA respectul trebuie respectati.
Trei. In Calea Victoriei nu prea locuiesc pensionari ce merita respectul. Stiut fiind ca majoritatea locatarilor erau cadre ale sistemului.

hai ca batzi campii cu gratzie... le-ai studiat tu dosarele de cadre?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui voljena

Citat:
Pe-un forum trebuie respectat mai intai regulamentul, apoi userii si in final restul.

hai ca batzi campii cu gratzie ...

No comment

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui voljena

Citat:
Pe-un forum trebuie respectat mai intai regulamentul, apoi userii si in final restul.

hai ca batzi campii cu gratzie ...

No comment

nu mai posta afirmatii in vant atunci... ori le sustii cu ceva ori nu jigni oameni pe care nu-i cunosti...

edit: ca-mi pica fisa cu intarziere - te chinuie monstrul cu ochii verzi?

Mergi la inceput

Test.
Vreau sa vad daca functioneaza butonul de dislike.

Mergi la inceput

Citat:

Test.
Vreau sa vad daca functioneaza butonul de dislike.

da, de ce nu ar functiona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Si bag de seama ca raspundeti doar la treaba cu voluntariatul, dar nu si la restul...

Nu-i nimic...a devenit atat de normal in cat nu mai irita pe nimeni! Doar pe mine

Care restul?

Si nu inteleg la ce te referi cand zici ´´a devenit normal´´.
Romania e o tara a contrastelor, asa mi s-a spus de zeci de ori de catre ne-romani, adica de catre cei care vin din afara si vad lucrurile ceva mai obiectiv.

Eu ii cred. De aceia nu sunt de acord cu generalizarile voastre.
Vor fi intotdeauna grupuri sociale care vor sta cu mana intinsa,(la stat sau la altii) vor exista de asemenea categorii de oameni multumiti de ce fac si ce au.

Restul fiind spagile si mojiciile ce se intampla peste tot in administratie!
a devenit normal faptul sa te duci la dr. la cabinet cu punga de cafea sau ciocolata, sa stai la rand la usa lui ca sa intri, te ia repede, 10 minute, nici nu asculta bine ce-i spui si ii mai lasi si o atentie. Medic care e platit, de stat, mult, putin, asta e, asta e statul!
Si nu numai de medici. Ai nevoie de cazier, hop taxa si pe langa si un pachet de tigari sau o cafea, ai nevoie de o adeverinta...iti pierd cererea de 5 ori pana sari cu ceva.
Si exemplele continua.

Da a zis cineva de aici ca-i ok cu toate mojiciile din administratie?
Sunt multe mojicii (inca) asa cum sunt si multe situatii absolut normale si sanatoase,fara spagutze si fara mare caz. Da, in administratie.
Romanii au bubele lor(si ma includ, si te includ). Dar eu zic ca pentru orice buba de-asta exista si ceva bun, atat la nivel de societate cat si la nivel de individ.

Tu generalizezi intr-un mod teribil, nu stiu ce nemultumiri ai avut in Ro in ultima vreme..
Poate daca ne revizuim atitudinea, vom avea parte de mai putine nedreptati sau umilinte din partea celorlalti. Cred ca merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Vai de mine, la ce limbaj s-a ajuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Si bag de seama ca raspundeti doar la treaba cu voluntariatul, dar nu si la restul...

Nu-i nimic...a devenit atat de normal in cat nu mai irita pe nimeni! Doar pe mine

Care restul?

Si nu inteleg la ce te referi cand zici ´´a devenit normal´´.
Romania e o tara a contrastelor, asa mi s-a spus de zeci de ori de catre ne-romani, adica de catre cei care vin din afara si vad lucrurile ceva mai obiectiv.

Eu ii cred. De aceia nu sunt de acord cu generalizarile voastre.
Vor fi intotdeauna grupuri sociale care vor sta cu mana intinsa,(la stat sau la altii) vor exista de asemenea categorii de oameni multumiti de ce fac si ce au.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Restul fiind spagile si mojiciile ce se intampla peste tot in administratie!
a devenit normal faptul sa te duci la dr. la cabinet cu punga de cafea sau ciocolata, sa stai la rand la usa lui ca sa intri, te ia repede, 10 minute, nici nu asculta bine ce-i spui si ii mai lasi si o atentie. Medic care e platit, de stat, mult, putin, asta e, asta e statul!
Si nu numai de medici. Ai nevoie de cazier, hop taxa si pe langa si un pachet de tigari sau o cafea, ai nevoie de o adeverinta...iti pierd cererea de 5 ori pana sari cu ceva.
Si exemplele continua.

Da a zis cineva de aici ca-i ok cu toate mojiciile din administratie?
Sunt multe mojicii (inca) asa cum sunt si multe situatii absolut normale si sanatoase,fara spagutze si fara mare caz. Da, in administratie.
Romanii au bubele lor(si ma includ, si te includ). Dar eu zic ca pentru orice buba de-asta exista si ceva bun, atat la nivel de societate cat si la nivel de individ.

Tu generalizezi intr-un mod teribil, nu stiu ce nemultumiri ai avut in Ro in ultima vreme..
Poate daca ne revizuim atitudinea, vom avea parte de mai putine nedreptati sau umilinte din partea celorlalti. Cred ca merita incercat.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Incepem sa vorbim aceeasi limba!

Mergi la inceput