Dor de Romania....

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Balanta, si cam cum iti dai tu seama daca omul e bolnav sau nu?
Vad ca veleitatile astea demne de Mentalistul sau de Lie to me, le au doar pers. care au o problema cu varstnicii.
Poate de-aia noi ceilalti nu n putem da seama pe strada sau in tramvai daca omul e bolnav, daca a mintit ca e bolnav, daca are pensi reala sau platita, si cate si mai cate.

Hai sa vedem cum economiseste un roman care are salariul de 15 mil pe luna, si un american care are salariul de 3500$/luna. Tinand cont de faptul ca preturile sunt cam aceleasi, daca nu mai crescute in Romania, exceptand chiria, mobilul si mai stiu eu ce.
ca un exemplu cunoscut de mine, o colega plecata dincolo are salariul de 2200 euro in mana, locuieste cu prietenul ei care are vreo 5000 si au un apartament icnhiriat, un fel de penthouse la care platesc chiria 1100 de euro/luna.
Alta colega care sta in Romania are un salariu de 850 de lei, sta cu o colega, plateste 100 de euro chiria.
care crezi ca reuseste sa stranga ceva?

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Capcaune, Chris este deranjata de pensionarii pe care ii vede in mojloacele de transport in comun, la cabinetele medicilor, la spital, cam ce ai vrea? sa o aplaud?

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

andacos, hai ca nu se putea sa ma ratezi, ca doar sunt una din "preferatele tale".
Timp n-am, si nici mintea odihnita, ca muncesc de dimineata pana seara. Poate ai tu insa timp si mintea odihnita .
Da, nu am "cultul" batranilor. Asa, si? Care e problema ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

andacos, hai ca nu se putea sa ma ratezi, ca doar sunt una din "preferatele tale".

Te autoflatezi cred!

De unde pina unde;nu-mi dua seama dar nici nu-mi bat capul!

Nu trebuie sa ai"cultul"batrinilor,trebuie doar sa ai RESPECT!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Se numeste bun simt, nu cult.
Si ar fi tare bine ca atunci cand ai idei de-astea crete sa ti-o imaginezi pe mama sau pe bunica ta in locul oamenilor de care vorbesti.
Asta e secretul vietii traite in respect si bun simt, sa te pui in locul celuilalt.
Esti obosita cand vii de la lucru, dar daca ar sta bunicul tau langa tine ce-ai face? Te-ai pune tu pe unicul scaun liber sau l-ai lasa pe el?

Nu mi-ai raspuns cum iti dai seama care e bolnav si care nu.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

XIO, hai sa iti spun ceva: eu sunt o fosta absolventa de liceu santiar (pe "vremea mea" mai exista asa ceva) si de la 19 la 24 de ani am lucrat ca asistenta medicala in oraselul meu natal. La un moment dat, am realizat ca in sanatate la noi se castiga prea prost (vroiam sa devin stomatolog) ca sa imi pot perminte "luxul" asta toata viata. Asa ca am decis sa devin informatician (aveam veleitati si pt domeniul IT), am pus mintea la contributie, am invatat multa matematica, am facut multe meditatii (desi am continuat sa lucrez in anii aia) si am reusit la admitere din prima. De 8 ani lucrez in IT si imi merge foarte bine. Da, marea mea dragoste va ramane mereu medicina, dar stiu prea bine ca nu mi-ar fi tinut de foame.
Ce am vrut sa spun este ca depinde de fiecare daca are un salariu de 1500 de lei sau de 1500 de euro. Atat.
La restul postarilor nu iti raspund, fiindca cu tine se poate intra in niste discutii infinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Pentru ca nu intervine niciun moderator, va atrag atentia ca ati deviat complet discutia catre atacuri personale.
Am dat dislike STRICT acelor mesaje care ataca necivilizat partenerii de discutie (asta nu inseamna ca cei ce-au scris acele mesaje mi-ar fi antipatici. De pilda pe XIO am apreciat-o alte dati si in general o tachinez, ca-i mica si mai are de invatat de la viata. Aici i-am sanctionat strict tonul iritat).

Indiferent ca va plac sau nu, parerile interlocutorilor despre orice aspect care nu va vizeaza personal TREBUIE respectate cata vreme respecta regulamentul.

Eu am o regula pe care o aplic la sange:
- like: daca sunt de acord cu mesajul, sau imi place ironia;
- dislike: numai pentru abateri de la civilitate
- daca nu sunt de acord cu parerea interlocutorului dar mesajul este civilizat, NU-i dau dislike.

Mergi la inceput

XIO, mi se pare ca intinzi coarda, fiindca indirect ma faci nesimtita. Poate ar fi bine sa te calmezi si sa isi revizuiesti exprimarea, asa, in general vorbind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Referitor la cedatul locului in mijloacele de transport in comun, am o amica ce spune: "de ce sa le cedez locul, au imbatranit la usa mea?"
Nici eu nu vad de ce ar trebui sa ma ridic sa cedez locul unui persoane mai in varsta cu 25-35 de ani decat mine. Sa ma inghesui eu cu altii ca sa ce? Sa cedez locul cuiva? Da, as ceda INTOTDEAUNA locul unei femei insarcinate. Sau unui om bolnav, indiferent de varsta. Dar atat.
Nu am nimic cu pensionarii, dar nici nu ma impresioneaza ca au x ani. Am eu problemele mele ca sa imi mai fac griji si pt altii.
Mai mult decat atat, cred ca este datoria fiecaruia ca in tinerete sa isi asigure si o viata mai buna la batranete. Cine spunea ca in alte tari pensionarii isi permit sa mearga in croaziere sau sa isi ia case in Florida, poate nu s-a gandit ca oamenii aia au economisit toata viata bani ca sa isi permita lucrurile astea, si ca poate nu le fac din pensii.
Sincer, mie mi se pare ca in Romania oamenii nu stiu sa economiseasca si nu se gandesc la ziua de maine. Nu isi doresc mai mult si implicit nu fac eforturi pt asta. Dar un lucru stiu bine: sa se planga continuu.
Si inca ceva: in cele cateva calatorii facute in Europa de Vest, Canada si America de Sud, cand am folosit mijoacele de transport in comun, nu am vazut sa se ridice vreun tanar ca sa cedeze locul cuiva mai in varsta. Hmmm, oi fi gresit eu mijloacele de transport?

chris27, nu te necaj, chiar nu merita. Sunt pe aici si persoane care au inteles exact ce ai vrut sa spui in postarile tale.

La nemti se ridica tinerii si dau locul batranilor. Pe scaunele care sant special pt batrani sau infirmi, sant chiar ridicati tinerii, adica li se spune de la obraz.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Pentru ca nu intervine niciun moderator, va atrag atentia ca ati deviat complet discutia catre atacuri personale.
Am dat dislike STRICT acelor mesaje care ataca necivilizat partenerii de discutie (asta nu inseamna ca cei ce-au scris acele mesaje mi-ar fi antipatici. De pilda pe XIO am apreciat-o alte dati si in general o tachinez, ca-i mica si mai are de invatat de la viata. Aici i-am sanctionat strict tonul iritat).

Indiferent ca va plac sau nu, parerile interlocutorilor despre orice aspect care nu va vizeaza personal TREBUIE respectate cata vreme respecta regulamentul.

Eu am o regula pe care o aplic la sange:
- like: daca sunt de acord cu mesajul, sau imi place ironia;
- dislike: numai pentru abateri de la civilitate
- daca nu sunt de acord cu parerea interlocutorului dar mesajul este civilizat, NU-i dau dislike.

te crezi moderator sau Gheorghe Dracu ' ?
SI chiar crezi ca ii pasa cuiva de like-u' si dislike-u' tau ?

(eu ador discutiile in contradictoriu, da' ma deranjeaza "erijatii" in avocati neplatiti).

Mergi la inceput