Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Salutare!

Noi am avut azi o zi , la mine super agitatie la munca, Lucian a plans la gradi, l-a tinut o mamica in brate mai tot timpul, habar nu am ce cauta pe acolo, probabil ajutor educatoarei, dimineata chiar a fost ok, nu a plans, a vrut sa mearga, nu inteleg ce i-a produs starea.

Aris:sper ca sunteti bine si ai mai multa grija de tine

Si eu am un unchi(fratele tatalui) care are cancer la esofag

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Nu am baterie la laptop asa k ma chinui cu telefonul.
Ma simt relativ bine, ma cam doare si sangerez un pic. Sunteti dragutze ca imi propuneti filme si stat in pat. Nu merge nici una nici alta cu vitamina aksa. Ma gandeam sa il duc vineri k nu cred k ma descurc....nu e nici taicasu...e tare complicat
Su

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
multumesc din suflet pentru urari,felicitari si gandurile bune mii de -ici fiecaruia in parte

Sunt aici...incerc sa-mi intru intr-un ritm dar probabil abia pe la sfarsitul lunii octombrie voi reusi.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Simply, vroiam sa zic de Luca: in pozele alea in pielea goala zici ca e tirist...Javier Bardem:))

Ianis e foarte tare cu masina lui si plecatul la mare. Si Vladimir are o mare pasiune pentru mare.

========
Eu: Mai, esti o figurina!
V: Nu sunt figurina! Sunt figurin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pentru ca cred eu ca m-am ingarasat de maine intru la cura.
Maine am zi de proteine- lactate.

Urati-mi bafta.

PS: m-am cum spurcat la produse de patiserie dimineata. Am "auzit-o" pe Novus cu melci cu nuca si covrigi si am zis ca merge si la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Simona, pt Luc cel necajit! Daca n-ar fi Injinerul-model la gradi (sau poate tocmai el confirma regula!), as zice ca e clar ca dintre noii gradinarei, fetele sunt mai independente, iar baietii niste mamosi! Las' ca se fac si ei mari si neinfricati!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hahaha, Bianca, curat tirist! Se mai juca si la volan!
Bafta la slabit!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

simply pup iu, mi-a fost dor de tine!! sper ca te-ai distrat bine in ro si ca ti-ai incarcat bateriile pentru un an!

aris, stai cuminte-n pat, este obligatoriu!!! daca vitamina nu te lasa, cheama pe surioara sa stea cu el, ori prietene, ori femeia care face curat, gaseste o solutie pina il duci la gradi!!!

Mergi la inceput

bianca, bafta la slabit!

eu sint la cura de vodka bizon :)))

Mergi la inceput

am o dilema: am inceput sa aplic pentru posturi in legatura cu masterul pe care l-am facut in 2007 si miine am interviul anual cu seful... stiti voi, cel nou; ce sa fac, sa ii spun ca am de gind sa plec? Inca nu am nimic sigur in mina, dar am doua posturi dintre care unul mi se potriveste manusa, la universitatea 3 Toulouse, am primit anuntul de la secretariatul universitatii unde am facut masterul.

Nici nu stiu ce sa cred, in vacanta mi-am pus in gind sa imi iau zile de concediu lunar si sa scormonesc piata si azi am prelucrat CVul si iata ca apar si posturi... cam departe de mine asta la universitate, iara ar trebui sa merg o ora prin trafic... offf ... dar cine nu risca nu cistiga, nu?? asta a fost mereu deviza mea.

Voi ce parere aveti? Mai ales in legatura cu datul in vileag a ceea ce gindesc.... io nu as zice nik, dar poate ca am nevoie de ierarhie sa imi dea un an liber, postul asta nu e (inca) definitiv, ci doar pe un an.

Al doilea post e tot la mine la servici, e pe logistica trasportului satelitilor, cind pleaca de la noi ca sa ajunga la clienti. Mai putin interesant (poate, ca nu stiu exact cum e sa lucrezi pe asa ceva) dar as avea siguranta zilei de miine.... grea dilema.

Mergi la inceput