Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Floric, iti impartasesc din experienta sora mii intr-ale "ploconitului" (a avut baiatul la cresa de stat si acum il are la camin de sat): la inceputul si la sfirsitul gradinitei unii duc flori, altii nimic, altii "ceva"; sor' mea a dus acum la fiecare (educatoare, ingrijitoare, asistenta) cite o punga de cafea si o cutie de bomboane. cind sint serbari, aduna bani toti parintii (care vreau/AU) si le dau "plic" la fiecare. EDucatoarel sint tinere si dragute "pe bune" si am vazut ca pregatesc si ele -din resurse proprii- mici surprize pentru parinti, gen cafea i suc pentru toata lumea. De 1 Iunie, stiu ca tot din banii lor au cumparat copiilor mici atentii (ceva "haribo" dar nu "haribo" si cite o napolitana.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Eu n-am dus nimic nici la sfarsit, nici la inceput de an, trebuia? Asta e...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Aris, sa fii cuminte!

Chatonel, bine ai revenit, sa-ti fie de bine concediul!

Olga, drum bun!

Ela, ce tare e Ianis cu perlele lui! De Vladimir nu mai zic!

Bianca, imi pare rau de matusa ta , am si eu una asa! Din pacate, asa stiu si eu, metastaze = ultima faza, nu prea mai e nimic de facut pentru trup. Este insa timp pentru suflet!

Novus, tu ai fetita mare!

Ramona, salutam insanatosirea lui Stefan!

Pe Pisigri o astept si eu pe-aici!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Floric, intr-adevar, e cam horror ce povestesti tu...

Spune-i prietenei tale ca daca n-are alta solutie (alta gradi) sa nu mai puna la suflet tipetele directoarei, pur si simplu s-o ignore.

TV nici mie nu se pare OK....

Programul la olita si noi il avem, bineinteles ca daca ii vine si intre, merge singur si nu-l opreste nimeni.

De mancat singur cred ca se descsurca fata la 4 ani

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ELA, ma bucur ca ai mai aparut pe aici. Multumim de urari. Pupici lui Ianis

BIANCA, imi pare rau de matusa ta. Bine ca tata e bine, trecem cu vederea "teatrul"

FLORIC, naspa atitudinea la gradi, mie asta mi se pare horror, modul de a vorbi cu parintii, amenintarea cu injectia, programul la oala cu ore fixe, etc. Acuma, sa nu dati cu parul. Eu cred ca si la Ana la gradi le pune ceva desene sau poze, sau cantece pe youtube. Nu la TV ca n-au, ci la laptop. Cel putin asa am banuit eu la un moment dat, dar sincer nu mi se pare un capat de tara pt ca: educatoarea sta cu ei cat se intampal asta, nu sunt lasati sa zaca cu ochii in tv, e pe timp limitat, nu e tv cu cartoon network si alte grozavii.
Stiu ca in iarna cand am vizitat gradinite am fost si la Butterfly (super gradi de fitze), sediul din cartierul francez. Era cam ora 17:30 cred si copilasii mai mari stateau intr-o sala mare, toti pe burta, pe niste pernite si se uitau la niste desene pe dvd (tom si jerry sau nu mai retin), parca era si o ingrijitoare cu ei. Mie nu mi s-a parut ceva naspa, pt ca am dedus ca e nu e zilnica treaba (ca dealtfel nici la noi la gradi) si nu am perceput- o ca pe o activitate "sa scape de ei", ci ca pe ceva la sfarsit de program, care sa nu ii mai solicite asa mult.Asta era iarna (si la noi la gradi la fel), cand nu sunt asa multe optinui, vara ii scoate mereu afara in timpul "liber". Sigur, situatiile nu sdunt omparabile, dar am simtit nevoia sa zic, ca am vazut ca asta a trezit multe critici.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Azi e miercuri, asa ca la mine e nebunieee. Cei 2 A+ vecina tot A. Au pescuit ratoi, au facut tunele...Ei se distreaza, dar pe mine ma bate gandul ca demisionez de la liberul de miercuri ca-s tot timpul KO la sf zilei.
Chato- Nu ghiceaiintrebai...Gluma, gluma, dar eu asa m-am invatat: cum am o chestie adm franco-romana, inund cu intrebari toate cunostintele aflate in situatii asemanatoare ca am facut o data prostia sa intreb o prietena, care era in SUA si n-avea nimic cu ...prefectura.
Cred ca totusi am si povestit pe aici cand i-au furat tiganii masinuta lui Alex cand stateam la coada la Consulat ca sa-i scoatem Anastasiei certificatu' si asta a inceput sa urle" Les lutins mi-au furat masinuta!"
Incrunta-te si tu la colegi si se aranjeaza lucrurile.

Bianca- Tatal tau se cam plictiseste, dar risca sa intre intr-o spirala gen Niculaita Minciuna si s-ar putea sa nu-l mai creada nimeni cand i-o fi chiar rau.

Simply- Luca e din ce in ce mai expresiv. De fapt, i se citeste hotarirea pe fata, asa ca nu-i miratoare faza cu olitza.
.

Novus- Asa a reactionat si Alex, cand am renuntat la alaptat tot in spital...Cand am venit acasa, eu eram smetita, speriata, roasa de ganduri si el nu avea nici o treaba.
Anastasia m-a urlat o noapte, pentru ca ea nu avea nimic cand sa intampalt... Eu am facut o injectie si n-am mai putut-o alapta 48h. A doua noapte era si ea calma, asa ca am lasat-o cum a picat.
Terenul era pregatit in ambele cazuri ca mai sugeau doar dim si seara.
Eu zic ca lucrurile se vor aseza si te linistesti si tu curant

Diana- Abia astept sa vii aici plina de incredere si sa ne dai si oua din puterea ta interioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Maine va povesesc ceva horror rau de tot, nu mai zic azi ca si asa e sarbatoare mare si eu m-am incarcat deja cu destule de cele vazute si auzite .

Ela- da, la Bacau era vorba de gradinita de stat cu 40 copii inscrisi (acumnu stiu cati din ei frecventeaza)

Copii vostri transpira mult? Al meu cand doarme e ud tot in cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Maine va povesesc ceva horror rau de tot, nu mai zic azi ca si asa e sarbatoare mare si eu m-am incarcat deja cu destule de cele vazute si auzite .

Ela- da, la Bacau era vorba de gradinita de stat cu 40 copii inscrisi (acumnu stiu cati din ei frecventeaza)

Copii vostri transpira mult? Al meu cand doarme e ud tot in cap...

Hai spune acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Novus- Asa a reactionat si Alex, cand am renuntat la alaptat tot in spital...Cand am venit acasa, eu eram smetita, speriata, roasa de ganduri si el nu avea nici o treaba.
Anastasia m-a urlat o noapte, pentru ca ea nu avea nimic cand sa intampalt... Eu am facut o injectie si n-am mai putut-o alapta 48h. A doua noapte era si ea calma, asa ca am lasat-o cum a picat.
Terenul era pregatit in ambele cazuri ca mai sugeau doar dim si seara.
Eu zic ca lucrurile se vor aseza si te linistesti si tu curant

Ei au vrut altfel de lapte dupa ? eu am zis ca o sa incerc in wkd, am gasit si cel de capra intr-un magazin care are contract cu o ferma, pretul e ok, sa vedem ce parere o sa aiba Ada

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Dyanna, si eu zic sa mergi la curs si sa -ti incarci bateriile fizice si psihice
Mutzu o sa fie bine si tu o sa te remontezi !!

Gata, o tulesc acasa !!! fetele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Alex se juca deja cu lapte de crestere (10 luni- 3ani) si a baut fara probleme. De fapt, de asta ne-au eliberat atunci din spital, fiindca a baut cuminte tot laptele alora.
Anastasia nu a vrut, dar la ea si acum laptele e o intamplare in meniu.

Mergi la inceput