Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Off, Chatonel...eu zic sa alegi varianta sigura chiar daca e mai neortodoxa(adica mincinoasa).

Sau cum se zice pe noi-joaca la 2 capete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihihi, asta cu joaca la doua capete a face sa ma gindesc la tontoroiu, lool :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Chato, bafta. Desi stiu ca nu e corect dar daca nu esti sigura eu zic sa "te impiedici". Traiesti prezentul si nu discuti despre viitor.

Bianca, ma, tu ma omori...Cum sa treci tu la cura? SA iti trimit o poza cu mine???? Sa ai cu ce te compara

Spor la slabit.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Chato, bafta. Desi stiu ca nu e corect dar daca nu esti sigura eu zic sa "te impiedici". Traiesti prezentul si nu discuti despre viitor.

Bianca, ma, tu ma omori...Cum sa treci tu la cura? SA iti trimit o poza cu mine???? Sa ai cu ce te compara

Spor la slabit.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Pai daca Novus cu melcii ei...acolo un kil jumate trebuie dat jos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bon soir!

Io am fost azi la control ochiometric, asa ca acum am pupila cat irisu'. Culmea e ca vad tot, chiar si sa scriu. Am o ceata pe creier, nu mai stiu ce voiam cui sa zic.

Injineru' mere bine la gradi, l-am intrebat daca a facut nani cu Ramona si mi-a raspuns ofuscat: "Chiti singur, ca e baiat mare". OK, astept sa fie baiat mare si acasa

Simply, felicitari pt despemparshire

Aris nu poate sa vina mama ta la tine, cu tot cu Maia? Chiar daca nu poate avea grija de 2 in acelasi timp, te mai poate scuti de efort.

Chato, cred ca toate suntem mai aprige pe forum decat fata catre fata. Olteanca is doar la par, recunosc, al'fel as zice ca-s chiar.... bleaga.

Cu jobul, nush ce sa zic, eu as alege universitatea da' oricum n-as zice nimic la shefi pana n-as fi sigura de plecare.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato- Pana nu ai alt contract semnat in mana, sefii nu trebuie sa stie nimic. Altfel incep sa te sacaie, sa-ti ia proiectele sau sa te puna numai pr chestiile neinteresante ca si asa vrei sa te cari.Lasa la serviciu sa se aseze lucrurile ca pana acum ca stii despre ce e vb si restul timpului cauta peste tot.Eu sper sa-ti iasa repede pasenta si sa te stresezi cat mai putin.
E clar ca simti nevoia unei schimbari, daca de dimineata ne-ai scris ca nu-ti mai plac mutrele si acum ne povestesti planurile de evadare.

Mie mi-a adormit Anastasia "brusc" la 8 seara...Se vede ca a sarit peste siesta.

Mergi la inceput

ok, daca toate ziceti la fel - sa nu spun nik de planurile mele- atunci asa o sa fac, mai ales ca pentru acest asa-zis sef nu am de gind sa imi fac probleme cu cind si cu cine ma poate inlocui :) ca doar e treaba lui, de sef

tnx dragelor

Mergi la inceput

monn, lasa pupilele la odihna :) vorbind de asta, adineauri cumparai okelari de "stimulare", adica sint cu o plasa de gaurele lentilele, cica okii vor face gimnastica asa.... m-am ofticat ca am stat 8 ore cu okii-n calculator azi, dupa 3 saptamini de odihna si simteam pe la amiaza ca joaca ca doua bile in orbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ti i-a recomandat cineva? Ca si-a luat si mama, da' io-s sceptica...
Am vrut sa le trimit la culcare (pe pupile), da' ele or refuzat. Oricum, si dupa ce mi-a pus substanta d-aia de dilatare, am rasfoit reviste pana m-a bagat in cabinet, mama ei de dilatare...

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

monn, lasa pupilele la odihna :) vorbind de asta, adineauri cumparai okelari de "stimulare", adica sint cu o plasa de gaurele lentilele, cica okii vor face gimnastica asa.... m-am ofticat ca am stat 8 ore cu okii-n calculator azi, dupa 3 saptamini de odihna si simteam pe la amiaza ca joaca ca doua bile in orbita

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

nuu, le-am vazut in vitrina si am plusat pe lentile, ca daca tot stau pe ecran toata ziua, macar sa ma fandosesc, rau nu imi pot face, zic io ;)

Mergi la inceput