Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cat despre activitati de weekend, nu stim inca nimic concret, si nici cu ideile nu stam grozav (mai bine ma descurc la indoor activities). Maine as vrea sa i-o pasez lui taica-su, ca sunt cam suparata ca nu prea petrec timp impreuna, sa vedem daca imi iese, iar duminica mergem la o ferma de animale, daca e vremea frumoasa. In rest, dupa-masa ne-o petrecem in parc, la locul de joaca, colorand cu creta pe trotuar sau ne plimbam cu barcuta/hidrobicicleta pe lac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Offf Gina , grea perioada asta !! pacat ca nu ai putut sa iti iei vreo doua zile libere si sa mergeti impreuna sa se acomodeze, poate ii era mai usor, asa dintr-o data toata ziua cred ca ii e tare greu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dimineata dragelor,

Sunt incantata ca urmeaza weekendul. Am ajuns intr-un stadiu de oboseala cronica, dar...voi supravietui.

Victor merge de 2 saptamani la gradi si e super ok. Nu avem probleme grave cu plansul, are zile in care ne zice chiar la revedere cu zambetul pe buze.

A facut o intoxicatie de la ceva, nu am idee de la ce...in rest toate bune si frumoase.

Va pup.

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Monica nu am putut sa-mi iau liber ca am si deadline la job. Si o data si o data tot ar fi trebuit sa ramana fara mine.

Bianca stiu ca e normala situatia si stiu ca luni o sa fie si mai greu. Insa a sunat Cata acum vreo 30 de minute si tipa i-a zis ca s-a linistit mult mai repede decat ieri si ca era pe scaunel, la masuta, si desena. Acum, daca mai primesc si vestea - mai tarziu - ca a si mancat ceva, eu zic ca e spre bine.

Abia astept sa ajungem si noi in faza cu dusul la gradi duminica. Cat mai repede, sper.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gina- subscriu da incurajarile biancai
ziua de luni e dramatica asa ca sa va pregatiti sufleteste
tinem pumnii sa se acomodeze cat mai repede

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gigelica- lasa oboseala, ca stii ca"nu se pune"important e ca-i totul bine
pupacim pitonasul gradinar

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gianina, nu am perle de ieri. Am uitat sa notez.

de dimineata, cand am iesit pe usa mi-a zis sa il iau in brate ca "sunt mic, am obosit. ma dor picioalele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

V-o zic si eu pe ultima, a Evei: - Mami, uite-un fil de pal! (fir de par )- Arunca-l!- Cum, nu-l pun in pal??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am dus copilul la gradinita. Nu a plans decat un pic cand am ajuns, dar cand am intrat in gradinita si l-a invitat ingrijitoarea Elena la masa, i-a trecut imediat toata supararea. Era si tare fericit ca are papuci noi de gradi, cu Fulger

Bebe felicitari pentru finut Eu tot nu inteleg de ce te certi cu socrii in legatura cu gradinita...

Gina mi se rupe sufletul cand povestesti de gradinita, caci imi aduc aminte de primele zile de gradi ale lui David. O sa fie bine

Pupam mamica Gigelica obosita si Pitonul bolnavior. I-a trecut deja, nu?

Legat de activitati...Bianca crezi ca s-ar distra ai nostri la Antipa? Gratarul pica deoarece nu ne place sa facem gratar desi am putea face in fiecare zi in curte, iar de parc s-a cam plictisit. Gianina si noi avem in fiecare duminica fanfara in parc. La ferma i-a plecat tare mult lui David, dar este departe rau de noi. Inca nu stiu ce facem in week-end...ma mai gandesc...

Eu abia astept sa plec la dr sa-l vad pe bebita

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

V-o zic si eu pe ultima, a Evei:
- Mami, uite-un fil de pal! (fir de par )
- Arunca-l!
- Cum, nu-l pun in pal??

F tare!!

Pe mine m-a emotionat tare David acum cateva zile, eram suparata, iar el a venit si s-a uitat in ochii mei, m-a mangaiat pe obraz si mi-a zis "esti fumoasa". In secunda doi mi-a trecut toata supararea.

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput