Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Olga, io stiu ce sa zic...
Nu e ca la Oceanariu in Lisabona dar nu mai e cum era:

http://science.hotnews.ro/ stiri-stiintele_vietii-10127430-fotogalerie-muzeul-antipa-nerecunoscut-dupa-facelift-care-durat-trei-ani.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

foarte tare eva
a mea l-ar fi gustat

olguta draga, of, of, mai, mai ce te asteaptasi-nca acum e inca mic

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

bianca - m-am uitat, f frumos dar noi cred ca mai asteptam cel putin 1 an

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna fetelor
gina - curaj! o sa fie bine

gianina - esti pe receptie? tu cate zile ai aut sangerai dupa cerclaj? ca eu ieri nu am mai avut deloc, doar un firicel inchis la culoare dupa scaun. dar azi vad ca am avut o scurge ros, cu sange rosu aprins adica...ceea ce mi se pare ciudat, sange proaspat?! nu pare prea logic dupa mine...ma asteptam la scurgeri grena si apoi maro. la tine cum a fost daca iti mai amintesti?

ma scuzati ca sunt cam muta dar nu prea am pozitie de scris la laptop, dar va citesc si va raspund in gand

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - m-am uitat, f frumos dar noi cred ca mai asteptam cel putin 1 an

avem 2 anisori

pai voi sunteti balerine.

Mai exista posibilitatea de a merge la teatrul Ion Creanga sau la Opera. Au piese la matineu, pe la 11 parca.

la Opera sunt piese pentru copii.

Mergi la inceput

olga - bafta la eco. te asteptam cu vesti bune

mama de mic +

Mergi la inceput

aris - imi amintesc ca am avut doar in prima zi dar grena/roz, nicidecum rosu' aprins
ce tratament ti-a dat dupa interventie?

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ziua buna..ne mai tine cineva minte?:)))
Mi-am facut si eu ceva timp, acum ca sunt libera pe acasa, sa vad ce se mai intampla in club.
Am inceput si noi gradinita de 5 zile..si tare bine ne merge. prima zi au smiorcait putin, insa acum..uita si sa ma pupe cand o vad pe doamna educatoare. am vazut si eu, oricum..ce inseamna sa fie doi frati in acceasi grupa:toti urla pe langa ei..si ei stau cuminti..ba chiar mai se si mira de ce plang ceilalti cate 3 4 ore in continuu. Au primit titlul de "pericol public"...pe motiv ca in prima zi, de spaima, teama ca sunt singuri..au tercut peste mesele pline de mancarea de dimineata, ca sa ajunga la Andrei, dar atat a fost, le-a trecut. Ieri imi spunea educatoarea ca se astepta sa aiba mult mai multe probleme cu ei, dar ei mananca singuri, se imbraca dezbraca singuri, singura problema e...ca nici acum nu vorbesc, decat daca sunt santajati:)))

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

am facut grynipal in clinica, apoi acasa antibiotic si no-spa la 8 ore..
desi mi-a facut cerclajul profilactic tot mi-a bagat frica in oase. o sa il sun sa-l intreb. merci mult de raspuns

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

aris - imi amintesc ca am avut doar in prima zi dar grena/roz, nicidecum rosu' aprins
ce tratament ti-a dat dupa interventie?

avem 2 anisori

mama de mic +

Mergi la inceput

salutare! felicitari pt inceputul de gradi. te-ai chinuit tu mai mult cu 3 copii mici dar acum ai si ceva avantaje

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ziua buna..ne mai tine cineva minte?:)))
Mi-am facut si eu ceva timp, acum ca sunt libera pe acasa, sa vad ce se mai intampla in club.
Am inceput si noi gradinita de 5 zile..si tare bine ne merge. prima zi au smiorcait putin, insa acum..uita si sa ma pupe cand o vad pe doamna educatoare. am vazut si eu, oricum..ce inseamna sa fie doi frati in acceasi grupa:toti urla pe langa ei..si ei stau cuminti..ba chiar mai se si mira de ce plang ceilalti cate 3 4 ore in continuu. Au primit titlul de "pericol public"...pe motiv ca in prima zi, de spaima, teama ca sunt singuri..au tercut peste mesele pline de mancarea de dimineata, ca sa ajunga la Andrei, dar atat a fost, le-a trecut. Ieri imi spunea educatoarea ca se astepta sa aiba mult mai multe probleme cu ei, dar ei mananca singuri, se imbraca dezbraca singuri, singura problema e...ca nici acum nu vorbesc, decat daca sunt santajati:)))

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

mama de mic +

Mergi la inceput