Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Idei de weekend-ul asta:
- vizita la Muzeul Antipa- s-a deschis dupa o perioada de 2 ani de zile si este renovat si arata european
- duminica iesire la iarba verde cu un gratar ( a zis Vladimir ca vrea peste la gratar:)))
- parc, plimbat cu trotineta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Hola chicas!
sunt ametita de atatea discutii pe tema gradi e nociva si gen nu am mila de copil(asta din partea alor socrii)
am obosit isncer si nu stiu cum sa-i abordez ca ma mai si evita nu raspund al tel etc...sa le f**muma-n c**
apoi ma bucur sa vad ca discutati iar de meniu, Gianina ca de obicei ne face sa salivam aici navigand pe forumsi eu eram in pana de idei dupa-amiaza, insa acum mi s-a deschis portita!
Novus esti facuta la party sau ce?sa va fie de bine
Olga bv ca incepeti iar gradi, si bafta la control!cu spatele nu-l baga in seama
apropo de gravidute, si fina mea a nascut aseara deci am un finut de 3,100g si 50 cm.
ca de obicei a dus-o al 12 si al 1 si 10 zice finul gata a nascut!si de ieri dimi o durea un pik burta.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

La noi activitatile inca nu stiu care vor fi, nu mai fac planuri mari sa nu mi se deturneze iar
Diseara mergem la o terasa ff faina, care are spatiu generos si un loc de joaca pt copii super amenajat asa ca toata lumea se va simti bine, maine probabil mergem in parcul cu animale sau la conac sa vedem calutii si sa ne bem cafeaua iar duminica sincer as merge la un gratar dar sa vedem cum e vremea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

vin cu cafea la toata lumea

anaan - tin pumnii stransi, stransi

bianca - nu ne mai inseninezi ziua cu o perla dea figurinului scumpel?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

anamariame - multumesc mult, nu mi-a trecut prin cap sa folosesc doar albusul, ce de fapt asta face sufleul sa arate bine
dar, revin iarasi cu intrebarea: bine-bine, ii dau doar albusul, dar nu-i prea mult si asta (de la 3-4 oua/saptamna)?

avem 2 anisori

Mergi la inceput

gina- unde esti? hai vino si ne spune cum ati incheiat ieri ziua si cum a decurs astazi operatiunea gradi

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

orice dimineata, ca buna nu e!

Va multumesc ca imi sunteti alaturi. Azi a fost si mai tragic. Si pentru el, dar si pentru mine.
Dar sa va povestesc de ieri. La 18.00 am fost acolo. Aveam niste emotii pe drum, cum cred ca n-am avut in viata mea. Era afara cu doamna directoare, in leagan. M-a terminat privirea lui absenta, trista... . Ne-am apropiat si eu, si Cata. Si l-a facut atent directoarea ca am venit. Ma asteptam sa planga de sa se zguduie camasa pe el! Dar a dat doar sa planga dupa care l-am luat in brate si m-a strans atat de tare de gat! . Si a inceput sa-mi arate cu degetul si sa-mi povesteasca de chestii din curtea gradinitei.
Apoi, urmatoarea propozitie a fost despre "Natzii" (adica Maxi, catelul nostru).
Ne-am urcat in masina, a mai fost vreo 10 minute cam retinut apoi, acasa, totul a fost ca si cum nici nu ar fi fost la gradinita. Acelasi copil, ca in fiecare seara... Azi noapte a dormit ok, fara nicio trezire...

Azi dimineata... s-a trezit, vesel, l-am imbracat fara nicio impotrivire. Ne-am urcat in masina, am ajuns in fata gradinitei. Vesel si zicand "gata" (adica am ajuns). Am intrat la fel de veseli in curtea gradinitei... Cand a trebuit sa intram in gradinita a inceput drama!
S-a zbatut, a plans, a urlat, m-a lovit. Eu am plecat si l-am lasat acolo. Si nici nu imi vine sa sun. Am plans tot drumul si nu ma pot opri nici acum.
Stiu ca e bine ingrijit acolo, stiu ca i se da multa atentie, dar mi se rupe sufletul si aud numai "mama, mama".

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

eu una sper sa mai tina vremea buna ca ne-am propus sa ajungem dimineata ferma animalelor iar dupa-amiaza in IOR , ca avem o noua pasiune - fanfara,iar duminica - gradina zoologica (aici avem ca punct de reper ratonii care spala hainutele piticilor) si IOR/gradina botanica sa hranim pestii, ratele si broastele testoase
cam asa sper ca va decurge wk nostru

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Gianina, nu stiu sa iti raspund cu albusul. Eu nu cred ca e mult...Eventual fa-l de 2-3 ori pe saptamana in loc de 3-4 si ai rezolvat sigur problema.Eva a ramas si astazi fara niciun fel de protest, a laudat-o d-na educatoare ca e cea mai mica si cea mai cuminte, nu a plans niciodata si se joaca foarte frumos.Gina, te inteleg perfect, desi mie nu mi-a plans copilul la gradi. Dar si eu stau stresata cat e acolo, caci sunt multi si e greu sa ii ai pe toti sub privire odata. Miercuri m-a sunat educatoarea, si am inlemnit cand am vazut nr ei. Nici nu am lasat-o sa ma salute, am sarit imediat cu intrebarea: "Plange???" Dar ea de fapt facuse pipi pe ea, a cerut la baie, dar nu s-a putut tine pana acolo, si educatoarea ma ruga sa vin cu pantalonasi de schimb. S-a rezolvat cand i-am spus ca i-am lasat acolo o pereche (luasem in calcul posibilitatea asta, de altfel mi-a trecut prin cap sa ii pun scutec in prima saptamana, ca ma gandeam ca de emotie o sa faca pe ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

orice dimineata, ca buna nu e!

Va multumesc ca imi sunteti alaturi. Azi a fost si mai tragic. Si pentru el, dar si pentru mine.
Dar sa va povestesc de ieri. La 18.00 am fost acolo. Aveam niste emotii pe drum, cum cred ca n-am avut in viata mea. Era afara cu doamna directoare, in leagan. M-a terminat privirea lui absenta, trista... . Ne-am apropiat si eu, si Cata. Si l-a facut atent directoarea ca am venit. Ma asteptam sa planga de sa se zguduie camasa pe el! Dar a dat doar sa planga dupa care l-am luat in brate si m-a strans atat de tare de gat! . Si a inceput sa-mi arate cu degetul si sa-mi povesteasca de chestii din curtea gradinitei.
Apoi, urmatoarea propozitie a fost despre "Natzii" (adica Maxi, catelul nostru).
Ne-am urcat in masina, a mai fost vreo 10 minute cam retinut apoi, acasa, totul a fost ca si cum nici nu ar fi fost la gradinita. Acelasi copil, ca in fiecare seara... Azi noapte a dormit ok, fara nicio trezire...

Azi dimineata... s-a trezit, vesel, l-am imbracat fara nicio impotrivire. Ne-am urcat in masina, am ajuns in fata gradinitei. Vesel si zicand "gata" (adica am ajuns). Am intrat la fel de veseli in curtea gradinitei... Cand a trebuit sa intram in gradinita a inceput drama!
S-a zbatut, a plans, a urlat, m-a lovit. Eu am plecat si l-am lasat acolo. Si nici nu imi vine sa sun. Am plans tot drumul si nu ma pot opri nici acum.
Stiu ca e bine ingrijit acolo, stiu ca i se da multa atentie, dar mi se rupe sufletul si aud numai "mama, mama".

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

nu vreau sa te descurajez, dar asta e evolutia normala. A doua zi plange mai tare ca in prima zi...luni o sa ai un show si mai mare din cauza de weekend la mijloc.

Nu stiu daca v-am spus, dar Vladimir, in prima saptamana plangea in somn.
Gina, draga mea, io zic sa suni, ca oricum mai mult de 1 minut nu vorbesti si sa intrebi daca s-a linistit. Sunt convinsa ca o sa iti spuna ca e ok, se joaca, a si mancat putin.

capul sus ca in 2 saptamani o sa mergi la gradinita in weekend sa vada ca e inchisa (asa facem noi mai nou)

Mergi la inceput