Mi-a lovit fetita cu masina.....:(

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu am inteles ca se gandea la certificat medico-legal doar pentru situatia in care ar aparea probleme in zilele ulterioare accidentului. Ceea ce nu e imposibil. Iar daca se intampla asta, inseamna ca viteza n-a fost asa de mica. Ceea ce implica o parte din vina a soferitei. E un lant intreg...

Da, in cazul in care fetita nu are nimic, poate sa scoata fara probleme certificat medico-legal, in care va scrie ca fetita nu are nimic. Si nu se intampla nimic.

Daca insa in cateva zile apar probleme, e normal sa scoata certificat, conform cu ce am scris mai sus. Iar daca apar probleme grave, se va face trimitere obligatorie la IML.

Eu nu vad care e problema in a scoate certificat. Cat timp fetita nu are probleme si nu necesita zile de ingrijiri medicale, nu se intampla absolut nimic cu soferita.

Ah, inca ceva - nu e neaparat sa fie vina mamei exclusiva, sau vina soferitei exclusiva, exista si asa-numita "culpa comuna", si daca apar complicatii si se constata ca de fapt accidentul n-a fost asa "usor" cum a parut la prima vedere, exista posibilitatea sa se ajunga la aceasta culpa comuna.

Intervalul de timp de 2 luni (60 de zile) nu e acordat degeaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

buna, clar soferita aici nu e vinovata...dar sa nu facem niste zei din soferi (si eu sunt soferita ).Ce am patit cu al meu prichindel de 4 ani (impliniti in august).Mergeam cu el pe trotuar , deci nu strada si el de regula merge de mana, dar pe trotuar il mai las si singur , dar spre gard, nu spre strada.Stie regula ca sunt indicatoare cu mama si copilul care arata ca mama merge intotdeauna spre strada.
Si mergand noi asa pe alte strazi decat cele cunoscute, deodata dintr-o curte da sa iasa o masina cu spatele.Al meu era cu cativa pasi inaintea mea, intentia mea era sa-l vad , dar sa aiba si o oarecare libertate ca nu e caine sa-i pun lesa, si brusc da masina aceia cu spatele sa iasa din curte.Al meu fascinat de masini se opreste fix in spatele ei , fara sa faca nici un pas, soferul normal ca nu-l vede ca e mic (asta cu copiii mici pe care nu-i vezi de dupa masina e un cosmar pentru mine).Nu stiu cand am strigat la el sa plece de acolo, soferul a auzit vocea mea ca pe mine nu ma vedea de gard, si a franat brusc, aproape de copil.Si asta cu mine acolo, langa el, supravegheat , nu lasat de capul lui.Tot asa viteza mica pot zice, doar dadea cu spatele si era atent la masinile ce treceau pe strada, dar nu-l vedea pe copilul din spatele masinii.

Cine e vinovat, eu normal ca trebuia sa-l leg cu lantul de mana mea...chiar si pe trotuar.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

pai dupa legea din Romania e clar: ai voie sa iesi cu spatele din curte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui addinel

Citat:
citat din mesajul lui roxy

buna, clar soferita aici nu e vinovata...dar sa nu facem niste zei din soferi (si eu sunt soferita ).Ce am patit cu al meu prichindel de 4 ani (impliniti in august).Mergeam cu el pe trotuar , deci nu strada si el de regula merge de mana, dar pe trotuar il mai las si singur , dar spre gard, nu spre strada.Stie regula ca sunt indicatoare cu mama si copilul care arata ca mama merge intotdeauna spre strada.
Si mergand noi asa pe alte strazi decat cele cunoscute, deodata dintr-o curte da sa iasa o masina cu spatele.Al meu era cu cativa pasi inaintea mea, intentia mea era sa-l vad , dar sa aiba si o oarecare libertate ca nu e caine sa-i pun lesa, si brusc da masina aceia cu spatele sa iasa din curte.Al meu fascinat de masini se opreste fix in spatele ei , fara sa faca nici un pas, soferul normal ca nu-l vede ca e mic (asta cu copiii mici pe care nu-i vezi de dupa masina e un cosmar pentru mine).Nu stiu cand am strigat la el sa plece de acolo, soferul a auzit vocea mea ca pe mine nu ma vedea de gard, si a franat brusc, aproape de copil.Si asta cu mine acolo, langa el, supravegheat , nu lasat de capul lui.Tot asa viteza mica pot zice, doar dadea cu spatele si era atent la masinile ce treceau pe strada, dar nu-l vedea pe copilul din spatele masinii.

Cine e vinovat, eu normal ca trebuia sa-l leg cu lantul de mana mea...chiar si pe trotuar.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

pai dupa legea din Romania e clar: ai voie sa iesi cu spatele din curte?

mama lu' maria

randuri pentru maria

Din cate stiu eu, nu ai voie sa iesi cu spatele din curte, de aia se bate apa in piua pe garare cand faci scoala de soferi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Freedelia daca Eva are nevoie merg......nu ma distrez ducandu-mi copilul desfigurat la doctori ca sa fac impresie....

Daca Mi rrela are chef sa deschida proces e ok,sa deschida....si sa cera daune Soferitei.Dar si-a pus problema ca avocatul soferitei ar putea insinua ca orice afectiune aparuta acum ar fi putut-o avea dinainte?dE EXEMPLU O VANATAIE PE COAPSA....aparuta cand s-a lovit de un pat in casa..sa zicem .Si ea sustine ca i-a facut-o soferita...cum demonstreaza?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mada, te citesc si pe topicul tau, si de ult ma gandesc ca ar trebui sa mergimla un psiholog... Cum ai putut sa te gamdesti ca am vrut sa scriu Eva??? Nu vezi cate greseli de typing sunt in mesajul meu??? Scriu de pe iPad si e greu... Am vrut sa scriu CEVA!!!! Nu Eva, in nici un caz...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Freedelia daca Eva are nevoie merg......nu ma distrez ducandu-mi copilul desfigurat la doctori ca sa fac impresie....

Daca Mi rrela are chef sa deschida proces e ok,sa deschida....si sa cera daune Soferitei.Dar si-a pus problema ca avocatul soferitei ar putea insinua ca orice afectiune aparuta acum ar fi putut-o avea dinainte?dE EXEMPLU O VANATAIE PE COAPSA....aparuta cand s-a lovit de un pat in casa..sa zicem .Si ea sustine ca i-a facut-o soferita...cum demonstreaza?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

freedelia nu se referea la tine, e un alt subiect aici.

si apropos, in povestea asta autoarea subiectului e Roxana, cea care nu ti-a supravegheat tie fetita. nu dau cu pietre in ea, Doamne fereste, nu vreau sa o judec, dar asa vad eu similaritatea intre ce ti s-a intamplat tie si ce i s-a intamplat ei. la gradi nu au supravegheat-o pe Eva si s-a intamplat ce s-a intamplat. ea nu si-a supravegheat fetita si Slava Domnului, a avut noroc, rezultatul putea fi mult mai rau decat la Eva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

off topic:

povestea fetitei de 3 ani strivita de un panou publicitar intr-un sediu de banca din Oradea este veche de doi ani

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/moartea-fetitei-strivita-de-un-panou-publicitar-surpinsa-de-camerele-video.html

si opinia "bancii"..bazata pe faptul ca fetita nu se afla in raza vizuala a mamei

http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/update-panoul-unei-banci-comerciale-a-strivit-o-fetita-/cn/news-20090704-01501480

continuarea...

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ancheta-in-cazul-fetitei-moarte-intr-o-banca-din-oradea-bate-pasul-pe-loc.html

dupa doi ani...nicio rezolvare..

http://86.124.112.57/locale/oradea/Niciun-fetitei-strivite-Banca-Transilvania_0_508749146.html

http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2009/07/ucigasii-din-culpa-de-la-banca.html

la vremea respectiva s-a insistat foarte mult pe ideea neglijentei mamei...din pacate nu mai gasesc articolele in cauza...

Neglijenta parintelui poate fi speculata foarte usor cand se face dovada ca minorul nu se afla in raza vizuala a parintelui, se pare ca exista si un articol de lege care graieste asa, pe acest articol de lege se bazeaza si reprezentantii bancii.
Eu sper ca procesul sa-i indice ca principali vinovati pe cei care au permis ca acel panou sa fie lasat neasigurat si nu pe mama asa cum isi doreste onor banca transilvania.

Nina, 26+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall
Este al doilea topic unde observ ca autorul cere INSISTENT sa i se inchida subiectul insa este complet ignorat.

Este destul de greu sa pui capac cutiei pandorei odata ce ea a fost deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Pe de alta parte in US exista problema asta, cu datul in judecata. daca alunec in magazin dau magazinul in judecata, daca imi pica o cutie pe picior dau magazinul in judecata samd.
Nici asta nu mi se pare normal.

Datul in judecata este sport national in US. De ce crezi ca un cutit vandut in US are instructiuni de folosire? Sau ca in manualul oricarui tv, dvd sau calculator scrie sa nu-l scufunzi in apa sau sa nu torni lichide peste? Pentru ca un destept care s-a taiat cu lama cutitului sau unul si mai destept care-a spalat calculatorul cu dusul s-a gandit apoi sa dea in judecata producatorul.

Asta asa e, cand citesc instructiuni de-astea, ma intreb care zalud (ca sa nu zic altfel) o fi procedat invers, de s-a ajuns la asemenea instructiuni...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

scuze pentu confuzie, vroiam sa scriu vegetarian si am scris bio.Stiu care e deosebirea ca am lucrat in domeniu, deci ca inginer nici o scuza, era o greseala de termeni nu confuzie!
Daca ma aude profu de la Controlul alimentelor
Am sa rectific si in mesaj,multumesc pentru atentionare!

Idioti. Au interpretat un lucru bun in sensul propriu. Nu vegetarianismul este de vina, ci felul in care l-au aplicat. Tind sa cred ca mergeau pe varianta "vegan" sau chiar "raw vegan". Nu sunt singurii, un cuplu american a facut aceeasi tampenie, ieri am citit.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput