ninapreda, e clar ca acolo a fost si vina bancii oricata neglijenta ar fii din partea mamei, cel putin asa reiese din video.
Am vazut ca dulapul nu era ancorat, deci putea sa cada si pe un om adult, nu doar pe un copil.Putea sa se sprijine o tanti de el, si cadea.
Uite daca dulapul era ancorat, patea ca si fetita Mirelei, cadeau poate de pe el toate pliantele, sau tragea toate pliantele din dulap pe ea, in loc sa cada duulapul pe ea.
Interesant ca cei din banca au sters urmele inainte sa vina criminalistii!Eu pentru asta i-a baga direct la stergerea de probe concludente la dosar.Poate totusi sa ajute la lamurirea cazului camerele video din banca!
Cei care au facut receptia lucrarii sunt clar raspunzatori de ce s=a intamplat aici, ca doar au dat cu subsemnatul ca totul e ok.Norocul a fost de partea celorlati doi copii, puteau sa piara toti 3.
Oricata neatentie este din partea mamei, dulapul trebuia clar ancorat.
Off topic.
Uite aici de exemplu la banci, in farmacii,inclusiv la medic in sala de asteptare, copii au un loc de joaca amenajat special, asa in timp ce tu stai la o masa sa completezi formulare ai si copilul in vizor.In general sunt masute si scaune mici si colorate de ikea, carti, creioane, cuburi si alte jucarioare.Si am fost atenta, toate sunt in locuri in care nu am vazut niciodata un dulap mai mare de 1 m, si sunt dulapuri cu baza mare, sa fie siguri ca nu risca sa se rastoarne cand treci pe langa ele.