Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ionela, pt un copilas mult mai important pt destinul lui e momentul in care a fost conceput si nu momentul nasterii. am aflat si eu treaba asta dupa indelungi discutii cu niste oameni care cunosc domeniul, sunt foarte cititi si documentati in acest sens.. eu spre ex am ramas insarcinata oarecum planuit..teste de ovulatie, calcule matematice etc

ca o concluzie planuirea cezarienei nu e cu nimic mai deosebita pt mine decat planuirea acestei sarcini in totalitatea ei.

acum, cu data a fost alegerea medicului, nicidecum a mea.decizia a fost luata in functie de cateva caracteristici..bb mic, circulara de cordon, hta sub tratament, un bloc de ramura dreapta care ma cam impiedica sa fac efort.

daca nu as fi avut niciuna din problemele de mai sus tot ceza as fi facut. motivele nu vreau sa incep sa le enumar ca sa nu imi iau rosii in teasta.

elly, un mare si de la mine si de la mama!

Oana 38+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Lena ,reteta a doua are blatul pufos? Mi-ar place ceva gen pandispan cum e in poza din linkul dat de tine si sigur as injumatati cantitatile ,sotul e plecat toata ziua la servici si mi-e frica ca o termin intr-o zi ca la dulciuri nu ma pot abtine .
Daca am timp ,maine o execut mi-ai facut pofta de tarta si cu visine acum,am sa cumpar din alea in borcan ,gen compot ca proaspete nu mai gasesc
Chiar scrisesem ieri pe aici ca sunt in pofte !
Nu am experimentat ,dar cica cele mai bune produse pentru bebe sunt cele de la Weleda ! Sunt ecologice ,scumpe dar extraordinare de bune .
Eu i-am luat crema de galbenele special pt fundulet , o sa vad cum o sa mearga

Ce ma ingrijoreaza pe mine , moasa mi-a zis sa tin bebele in camera la o temp de 18 C si sa fie imbracata grosut tot timpul ,iar noaptea oricat de rece ar fi sa dormim cu geamul deschis ,ce parere ai??????

37+

Se pare ca va fi
:)

Aly, iese pufos si foarte gustos. Buna ideea sa faci doar jumate, k altfel il papi imediat pe tot . Ideea cu visine din compot e foarte buna (Mi-am facut si mie pofta poate fac si eu maine...)
Si eu mi-am luat crema de galbenele de la Weleda si sapunel . Dupa comparatiile mele nu era cu mult mai scump decat bepanthenul care are... de toate

La faza cu geamul deschis, eu sincer ma gandeam cum o sa fie cand o sa avem bebe si daca nu e nasol pentru el ca se inchide aerul in camera... la trei suflete... nu stiu ce o sa facem, eventual cand ne trezim eu ma duc sa il alaptez in alta camera si aerisim in camera unde facem nani. Dar nici nu as lasa geamul deschis la -20 grade

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna,fetele.am venit si eu de la moasa.o experienta foarte rea.mia deschis colul cu degetul.vineri sint programata pt inducere.bebe nu e in pozitie buna,e intro parte si nu coboara cu capul pe col.mereu am zis ca nu vreau epidurala,dar moasa ma sfatuit so iau.ca in travaliu dr.va incerca sal intoarca cu mina.cred ca voi avea o nastere de cosmar.dar partea buna e ca sar putea ca bebelul meu sa aiba aceeasi zi de nastere ca baiatul meu cel mare.
va pup si am sa va tin la curent cu tot.

40+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

FETELEEEEE, help si ma scuzati anticipat de detalii. Am fost la baie si pe hartie s-a luat ceva ca un mucus - o fi minunatul dop, stiam ca trebuie sa fie usor maroniu dar la mine era alb-galbui, si azi intimpul zilei am mai avut atfel de scurgeri dar mai mici cantitaiv, am zis ca sunt scurgeri.

Stiu ca nu inseamna neaparat ca zilele urmatoare o sa nasc, dar tare as vrea sa mai stea bebe ca avem doar 36 de sapt si 5 zile

36+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Elly ,eu 4 ani si ceva am lucrat intr-un restaurant libanez aici ,pana acu 2 luni . Mancam zilnic din bucatele lor si puteam sa jur ca nu-mi va fi pofta prea curand ,dar se pare ca m-am inselat . Sigur le voi face o vizita dragilor bucatari saptamana asta sa ma bag peste preparatele lor culinare

37+

Se pare ca va fi

:)

te urasc!!!

sau ... ma mai gandesc pana maine

ca maine seara ma duc la medic si poate se indura tati de mine ca oricum nu mai mancam acasa sa trecem pe la libanez ...

s-a deschis unul nou de curand si "inca" nu au schimbat bucatarul. ca la noi asa fac. aduc bucatari pana pun carciuma pe picioare si vine lume, si dupa aia iau romani. te mai duci o data, de 2 ori pana te prinzi ca mancarea nu mai are nici o legatura cu ce ai mancat pana atunci si renunti

da' acolo inca e bun ... rau

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Kora … pupam si noi manuta lui Ianni. Daca face nani cu mami sigur trece

Oana

Dana pai la ce scenariu de cosmar ti-a prescris moasa … n-ar fi rau sa optezi pt epidurala Oricum din cate aud si de la tine si de la may sunt absolut sinistre ia o pauzarile alea care se cheama moase in uk Mi-e greu sa cred ca va fi dracul atat de negru.
Tin pumnii pt o nastere usoara!

Alayna … acum nici ca noi da’ nici ca ei … pai la 18 grade in tremura mie ca adult curul Eu ma simt bine la 22-24 grade imbracata subtire, ca sa nu zic sumar. So … decat sa-I mai pun ceva in plus lui bb pe el mai bine mai dau jos. Cu geamul deschis sunt de acord. Asta daca nu stai in centru sau langa autostrada si atata timp cat iti permite temperatura de afara. Daca coboara sub 15 … nu vad cum il mai tii deschis …
ideal este sa il tii/cresti pe bb asa cum iti este si tie bine.

Flopi nu intra in panica. Bb poate sa mai stea linistit. Chiar daca e dop se poate elimina in cateva zile nu neaparat tot odata. In plus acum esti 37 sapt. In doua zile le implinesti si intri in 38. Deci bb si-a facut norma in burtica si poate sa vina cand doreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna seaea... am prins si eu calculatorul

ella.... iti raspund eu la intrebare dupa ce nasti, la 8 zile se cheama preotul si iti citeste, in astea 8 zile se spune ca nu ai voie sa iei din casa.... dar nu se mai tine in zilele noastre... se pregateste un bol cu apa neinceputa si busuioc pt preot si dupa ce iti citeste poti sa dai pe la toate colturile casei/ apartamnetului cu aceea apa.

Alayn, Baiatul meu sa nascut cu 3500g , dar nu a avut diferentea la sapt... a fost cu 3-4 zile peste termen si l-am nascut la 39se sapr si 5 zile.Sper ca si fata sa stea pina la termne cumintica.

O intrebare... a mai luat cineva ovule in ultimile sapt de sarcina?

Alina cu Darius Gabriel si 36+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Dana, curaj, prea apocaliptica moasa asta.

Elly Oare sa il sun maine pe dr avand in vedere ca abia miercurea viitoare ramasese sa programam cezariana?

36+ cu minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Dana, curaj, prea apocaliptica moasa asta.

Elly Oare sa il sun maine pe dr avand in vedere ca abia miercurea viitoare ramasese sa programam cezariana?

36+ cu minune de

si pana atunci nu te vezi cu el deloc?

eu nu l-as suna inca. as mai sta sa vad zilele astea. un firicel de sange ceva ...
dar eu sunt mai relaxata de felul meu (ca sa nu zic nesimtita )...
daca te linisteste sa vb cu el atunci suna-l. va intelege nelinistea. si poate te cheama la un control ...

Mergi la inceput

nope, pana miercurea viitoare nu si avand in vedere ca nasc la clinica particulara e mai complicat cu apucatul asa deodata :( nici consultul preanestezic nu l-am facut.

Cred ca o sa il sun maine, macar sa vad ce imi zice.

36+ cu minune de

Mergi la inceput