Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)
Raspunsuri - Pagina 5
zubi spune:
Mersi mult,iONELA..ieri chiar eram ingrijorata de-a dreptul pt asta,acum mi-a trecut
Zubi, mami cu AYAN
seidana spune:
Alayna.. mi-a burta mi-i s-a retras f mult a doua zi nu ziceai ca sunt gravida, adik am fost , insa a ramas pielea.. fundul si picioarele nu s-au retras DELOC...
Nu am mai comandat pe amazon.. am zis ca nu se merita .. mi-am luat balansoar din RO cu 299 ( pt bebe pana la 18 kg) , steluta cu 70.. pe amazon erau 50 L caruselul , steluta 11.. transportul inca vreo 12 Lire... deci economia prea mica..
NATI.. suntem bine.. ne confruntam cu o iritatie urata a funsuletului, aceleasi buite pe fata, mai nou mananca ca disperata si se ineaca e 2 ori pe masa.. e dependenta de titi si de mami.. si e f balonata.. in rest nimik.. Aaa .. am mancat mere...
Eu nu am dat jos decat kg...
Nanna.. caruselul era de pe amazon.com.uk
FETELOR.. ce servetele umede , unguent de fundic , scutece folositi? a mea a facut o iritatie urata la fundic..
Si inca ceva .. mereu face si putin caca cand trage cate o basinuta.. e normal? e in continuare balonata si nu elimina gaze decat cand a papat cu bibe ( adk 1 data)
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
michella78 spune:
mikka, fara suparare, grupul are niste reguli, daca tu te superi si noi nu mai avem acces la pozele tale, repet, mi se pare corect a se raspunde in acelasi fel. din punctul meu de vedere esti oricand bine-venita intre noi si sper ca intelegi ca nu a fost vorba de rea voita sau rautate. oricum, pentru mine subiectul acesta e inchis.
de la spital cel mai degraba pleci in haine de gravida, alyana, cred ca tu intrebai asta. sa stii ca poti avea surpriza ca, in prima faza, aproape sa para ca nu ai nascut, burta sa fie cam la fel de mare (unele mamici patesc asa, in timp, se resoarbe). pentru phisicul tau insa, e bine sa nu te astepti la transformari radicale peste noapte. daca e sa se intample, atunci sa fie ca o surpriza. dar decat sa iti aduca un pantalon normal, in care nu incapi si mai ai si sanse de intrat in vreo depresie, mai bine ceva lejer, comod. bebe e fericit la tine in brate, indiferent cu ce te imbraci!
michella mami de Teodora si 38+cu
ionelamaria spune:
Sei, probabil ca e mai bine sa nu mai folosesti servetele umede, macar o vreme. Lasa fata cu fundicul la aer cat mai mult. Spalat dupa fiecare scutec si uscat bine. O pui cu fundicul pe o aleza ceva si o lasi acolo acoperita eventual cu un scutec de finet daca iti pare rece , pentur cat mai mult timp.
Despre creme... nu m-as baga sa dau sfaturi. La noi a mers spalatul cu ceiut de galbenele zilnic si nu a facut iritatii grave.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor
elly_b spune:
Felicitari Elena!!! Sa-ti traiasca Alexia Maria!!! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!
Gertruda, Nana
Lali din pacate eu sunt in Corbeanca si nu pot sa ma misc nemotorizata de aici. Depind de barbata-miu. Altfel … cu drag . Dar nu strica sa-I pun o intrebare cu un “dat din gene”.
edit: Te ajuta Kora?
Flopi, Anilansa s-a discutat muuult si bine despre greutatea bbilor pe aici. Nu va mai faceti griji. ecograful da erori. BB recupereaza. In plus, ingroasa numarul celor “de coperta”
Ce-I aia molifta de 8 zile?!?
Alayna pe mine nu ma deranjeaza daca printre pini scapa si niste bucatele de carnita … da’ tu ti-o iei daca mai vorbesti de lucruri sfinte … auzi tu … hummus, baclawa … eventual niste fateh si tabouli
Zubi … ce mult ma bucur pt tine. Fiecare bb vine cu karma lui si ii influenteaza mult pe cei din jur. Sa fie intr-un ceas bun impacarea si sa tina!!!
Sei la fii-mea am folosit cu succes bepanthen si unguent cu galbenele. si asta am luat si acum. si lasata cat mai mult pielea sa respire
mami de (30.06.2005) si 37+
LenaC spune:
A spalat cineva cu Ecoballs?
Am dat azi de ele si mi se par foarte economicoase
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
maria26 spune:
zubi, eu mai am 3 zile pana la termen, dar cred ca o sa-l depasesc.. daca ma iau dupa amenoree, am implinit deja 40 de saptamani, dar am avut ovulatia tarzie..
si Andy a avut ombilicul mai gros si i-a cazut extrem de greu.. tin minte ca ma ingrijorasem si eu la un moment dat..
39+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
alayna spune:
Lena ,reteta a doua are blatul pufos? Mi-ar place ceva gen pandispan cum e in poza din linkul dat de tine si sigur as injumatati cantitatile ,sotul e plecat toata ziua la servici si mi-e frica ca o termin intr-o zi ca la dulciuri nu ma pot abtine .
Daca am timp ,maine o execut mi-ai facut pofta de tarta si cu visine acum,am sa cumpar din alea in borcan ,gen compot ca proaspete nu mai gasesc
Chiar scrisesem ieri pe aici ca sunt in pofte !
Zubi,esti tare ai dat 10 kg abia astept sa scriu si eu asa ceva pe forum in cateva saptamani ,momentan numai pun fara sa si mananc mult
Legat de bebe nu stiu ce sa-ti spun ,momentan esti mai experimentata decat mine si DA este adevarat ca un bebe aduce pace si liniste in casa
Seidana , eu parca pun mai mult pe picioare si fund decat pe burta simt ca ma urasc cand ma uit in oglinda ,mi-e rusine sa ma dezvelesc in fata sotului ,mai bine zis mi-e rusine sa ma privesssccc dar lasa cand trece ,cand vine bebe nu ne va mai pasa atat de mult cum aratam ,nu?Toata grija si atentia va fi asupra celui mic
Sa ne scrii impresii despre balansoar
Nu am experimentat ,dar cica cele mai bune produse pentru bebe sunt cele de la Weleda ! Sunt ecologice ,scumpe dar extraordinare de bune .
Eu i-am luat crema de galbenele special pt fundulet , o sa vad cum o sa mearga
Michella ,ma gandeam eu ca nu incap in haine mai mici ,dar unele fete scriau ca au dat si 8 kg in spital ! Cred ca depinde de persoana ,dar am decis voi iesi cu aceleasi haine ,sigur nu voi iesi balerina de acolo
Ionela,ai dreptate cu servetelele umede,aici nu se folsesc absolut deloc ,cand face bebe kk se spala cu apa si se tamponeaza pielea umeda cu niste servetele speciale ,asa am fost si eu sfatuita sa fac .
Ce ma ingrijoreaza pe mine , moasa mi-a zis sa tin bebele in camera la o temp de 18 C si sa fie imbracata grosut tot timpul ,iar noaptea oricat de rece ar fi sa dormim cu geamul deschis ,ce parere ai??????
Elly ,eu 4 ani si ceva am lucrat intr-un restaurant libanez aici ,pana acu 2 luni . Mancam zilnic din bucatele lor si puteam sa jur ca nu-mi va fi pofta prea curand ,dar se pare ca m-am inselat . Sigur le voi face o vizita dragilor bucatari saptamana asta sa ma bag peste preparatele lor culinare
37+
Se pare ca va fi
:)
Kora_B spune:
Fetelor, sunt asa de trista, ca doar o sa-mi spun of-ul si va citesc mai tarziu, dupa ce-l culc pe Ianni.
A fost dna dr pe la noi si i-a facut vaccin lui Ianni si s-a lasat cu plansete la greu ca l-a tinut tati (e prima data cand participa tati la injectii) si nu l-a tinut bine si si-a miscat Ianni manuta si a durat mai mult decat tb Inca mai plange la tati in brate la un sfert de ora de la injectie. Ooooooof! Mi-e inima cat o gamalie de ac de la durerea lui
Gata, m-am plans si eu pe ziua azi Revin sigur cu numarat de oi!
37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +