Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)
Raspunsuri - Pagina 7
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica FETELEEEEE, help si ma scuzati anticipat de detalii. Am fost la baie si pe hartie s-a luat ceva ca un mucus - o fi minunatul dop, stiam ca trebuie sa fie usor maroniu dar la mine era alb-galbui, si azi intimpul zilei am mai avut atfel de scurgeri dar mai mici cantitaiv, am zis ca sunt scurgeri. Stiu ca nu inseamna neaparat ca zilele urmatoare o sa nasc, dar tare as vrea sa mai stea bebe ca avem doar 36 de sapt si 5 zile 36+ cu minune de |
si eu am crezut la fel.. cand am intrat in ultima luna de sarcina ( si la prima si la a doua) a inceput sa curga o secretie alb-galbuie in cantitate mai mare decat de obicei, atat cat sa schimb 2-3 absorbante zilnice pe zi...si eu m-am gandit tot la dop.. ca se inmoaie colul.. se scurge dopul treptat, dar la 39 de saptamani si 2 zile am fost la control si mi-a zis dr ca nu da semne sa iasa bebe... deci colul meu e inchis desi scurgerile le am tot din saptamana 36-37...
asa ca stai linistita.. e normal... daca e baiat, nu va iesi prea curand :D
39+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
michella78 spune:
buna dimineata!
flopi, pierderea dopului nu inseamna neaparat declansarea iminenta a nasterii. oricum, cel mai bine e sa discuti cu medicul!
kora, e mai bine ianni? cred ca fost si foarte speriat de intamplare!
revin, ca s-a trezit Teodora!
michella mami de Teodora si 38+cu
LenaC spune:
Neataaa
Nu prea ati avut activitate noaptea aceasta. Inseamna ca ati dormit .
Dananagi, nu te speria mamico. Fii puternica !!!
Eu astazi la 18:00 merg la maternitate ca sa fac turul maternitatii si sa semnez contractul.
Am emotii foarte mari.
Va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa !!!
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
seidana spune:
Flopi .. nu te panica in ultimele saptamani scurgerea devine mai gelatinoasa, alb galbuie verzuie... si eu credeam ca e dop insa nu e asa, dopul e maroniu sau cu firisoare de sange.. o sa iti dai seama cu siguranta cand il pierzi.. si eu am pierdut dopul cu 2 sapt inainte de nastere, Natalia cu 3... asa ca..
Lena o sa iau si eu Weleda.. nu conteaza banul atata timp cat copilul e bine...
Voi va spalati copii cu sampon pe par? citeam intr-o carte ca nu e indicat pana dupa 3 luni sa folosim samponul , numai apa.. la mica mea ii merge bine..
Si ii faceti zilnic baita?
De asemenea citeam ca baita se face la 2 zile , sau zilnic dar fara sapun..
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
LenaC spune:
Ai dreptate Sei.
La baita nu ma bag cu sfaturi ca nu sunt experta .
Eu o sa fac asa:
O sa o spal cu sapunel weleda pe tot corpul, inclusiv par pana pe la 6 luni ma gandesc... o sa mai vad.
O sa o spal in fiecare zi, daca sapunul e natural nu are ce sa i se intample.
De asemenea, o sa mai alternez sapunul cu infuzia de care zicea Ionela (tarate si galbenele). Nu mai stiu exact reteta
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
Matzaila_81 spune:
Fetele,va citesc cu inima stransa de emotie.
Lali, daca inca nu a plecat sotul tau nu-l trimite ca ma duc eu sa dau anuntul pentru tine. Stiu in mare locul ca acum patru ani mi-au pierdut si mie diploma la facultate si a trebuit sa scot duplicat.
Va pup si va tin pumnii.
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Voi va spalati copii cu sampon pe par? citeam intr-o carte ca nu e indicat pana dupa 3 luni sa folosim samponul , numai apa.. la mica mea ii merge bine.. Si ii faceti zilnic baita? De asemenea citeam ca baita se face la 2 zile , sau zilnic dar fara sapun.. |
la noi va fi baita zilnica, cu gel de baie fara sapun Xeramance.(Lutsine) sampon¿ nu stiu, depinde de cat par va avea, de cum va transpira, de cat e de frig etc etc...banuiesc ce de 2 ori pe saptamana ii spalam si parutul
pt fundulet iritat(am baiat de aproape 5 ani, deci am incercat vreo 2o de creme) cea mai buna e asta al accqua, adica crema-pasta rezistenta la apa, tot marca Lutsine Eryplast.
cine actualizeaza lista imi treceti va rog 8,8oo kg ¿
fata creste, eu slabesc...e unul din efectele diabetului gestational...
may unde umbli¿ ti-a ajuns sotiorul¿
kora dar e bolnavior baiatul, sau era ceva vaccin¿
eu ma gandesc serios la vaccinarea celui mare, ca iarna asta cine stie ce-mi aduce de la gradinita la cea mica...si chiar n-am cum sa-i tin separati...mamici de 2 puisori, ce opinati¿
34+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
zubi spune:
Neatza
Kora, nasoale rau lucrurile astea cu copiii..eu ma topesc daca mi se pare ca il doare ceva, acum 2 zile am fost pana la medic pt buric,eram ingrjorata,si cand l-a pus dr pe masa si a inceput sa ii umble acolo, ma uitam in alta parte...e tare greu sa iti vezi puiul ca sufera
Danangi, curaj,ca nu e chiar asa, fa-ti epidurala daca ti-a recomandat,dar nu tre sa te sperii
vesti bune: ne-a cazut buricutul,in a 13-a zi,azi dim..acuma cum il ingrijesc, ca acolo a ramas o chestie alba,umeda..dr zicea sa ii pun urgo,dar cum naiba sa ii lipesc ala de piele? i-am pus doar un pansament steril,daca o sta
si l-am luat din spital cu o scurgere la ochi,l-am tot spalat cu ser fiziologic,dar ochiul tot ii curgea,asa ca ieri i-am dat cu unguent oftalmologic cu kanamicina,si de ieri,ochisorul lui scoate mereu ceva galben,o fi de bine, adik se curata probabil?
multumesc anticipat:)
Zubi, mami cu AYAN
darisa spune:
neata fetele,
ce faceti?
ionela, parca tu intrebai vis-a-vis de ganduri si sentimente atunci cand stii data nasterii....intr-un fel mi se pare bine ca ma pot pregati, la sarcina cealalata eram mereu stresata, in ultimele 3 saptamani mi se parea mereu noaptea ca am contractii, nu ma odihneam, nu mai aveam rabdare. Acum parca daca o sa stiu exact data cred ca o sa fiu mai linistita.
dbunny: si eu m-am gandit sa-l vaccinez pe Alex ca sa nu am probleme cu bb mic si virusi adusi de la gradi dar din cate m-am consultat cu pediatra si cu soacra-mea (care e si ea medic) am decis sa nu-l mai vaccinez. Am inteles ca sunt atat de multe tulpini acum ca nu exista nici un vaccin care sa-l protejeze de toate...sunt prea multe de facut si nu vreau sa-l chinui.
Asa ca o sa incerc sa-i imbunatatzesc imunitatea lui Alex (prin alimentatie, sunt anumite alimente care cresc imunitatea cum ar fi: iaurtul simplu, carnea de vita, ciupercile, echinaceea, castanele, etc) iar bb sper sa ia din laptele meu cat mai multi anticorpi.
Am mai auzit un leac babesc care cica functioneaza f bine: cica daca ai un bolnav in casa ( se referea la raceala, gripa etc) si nu vrei sa ia si altcineva se taie o ceapa in doua si se pune in camera bolnavului iar ceapa trage in ea virusii si microbii care circula in aer. Dezavantajul este mirosul...oricum eu m-am documetat despre puterea cepei referitor la asta si am descoperit ca intr-adevar asa este.
pupici
35+
Mami de Alex ( 3 ani si 2 luni) si asteptandu-l pe Radu
bujo spune:
Zubi nu se pune niciun pansament pe buric ca trebuie sa se usuce. Sterge secretia aia cu un betisor cu spirt si atat.
Si apropo de ochi. Eu am tras destul cu Filip cand s-a nascut. El a avut canalele lacrimare infundate. Avea secretii galbene de i se lipeau ochii. I-am pus picaturi Garasone si tot nimic. Apoi 2 ture cu Tobrex. Ameliorare temporara. Problema era ca secretia lacrimara se suprainfecta din cauza faptului ca nu erau canalele perforate suficient. Medicul ne-a spus ca va trebui facuta perforare chirurgicala. Am intrebat ce inseamna, mi-a spus ca-l adoarme un pic si gata. Insa eu m-am cam panicat cand am auzit de anestezie generala la bebelus. Asa ca am plecat acasa hotarata sa fac tot ce pot ca sa nu se ajunga acolo. Si nici sa-l mai tot pun la tratament. M-am documentat si am aflat ca se poate rezolva cu masaj zilnic. Si asta am facut. Zi de zi, de vreo 5-6 ori sau de cate ori aparea secretia, masam la baza nasucului cu degetul mare, circular, si apoi stergeam secretia cu comprese sterile si ser. Si la aproape 4 luni s-a rezolvat. A durat destul dar n-am ajuns la perforare chirurgicala.
Nu cumva sa pui ceai de musetel sau lapte de san in ochi. Risti sa faca o infectie de toata frumusetea.