Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Teutz spune:
Laura, va pup tare si va doresc multa sanatate, sa treaca repede bubitele lui Dani, ca tu si Alex sa va puteti intoarce acasa. Si la noi Alexia a facut varicela cand Maia avea 4 luni si jumatate, de-am stat cu inima in gat de frica sa nu faca si ea, ca era prea micuta totusi. Din fericire, n-a luat, ceea ce va doresc si voua. Ai niste baieti incredibil de frumosi! Au si cu cine semana, e adevarat.
Donia, Alexia se sterge singura de kk la gradi cum poate si ea (destul de bine as zice, dar mai are de exersat ), insa acasa o stergem noi.
Ma bucur foarte mult pentru Ingeras! Sa-i traiasca flacaul, sa fie sanatos, sa se bucure unii de altii!
Porumbita, sunteti o familie foarte frumoasa! Nastere usoara, daca nu s-o fi intamplat deja si esti, poate, cu bebelina in brate!
Aka, nu ne-am gandit inca la niste cadouri anume. Mai avem timp.
Dianocica, cat e de scump D, harnicutul de el!
Chinico, pe Alexia am operat-o de polipi in iunie, ocazie cu care i-a fost drenat si lichidul din ambele urechi. A fost ok, putin agitata cand s-a trezit din anestezie, dar dupa o jumatate de ora manca o prajiturica, promisa dinainte , iar dupa o ora nu mai avea nimic, voia sa mergem in parc. Operatia a durat vreo 20 de minute. Bafta multa!
Noi suntem bine, mai un muc, mai o alergie, dar starea generala e buna. Asta conteaza! Pupici tuturor!
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea: Ema, Mario, Ale, Radu, Crina, Antonia, Ana Nicole, Anamaria!
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa Pe de alta parte,vreau sa ne vedem!In week-end daca doriti/poftiti!Care/cine/unde? |
.. mi-ar placea, dar nu suntem in stare
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui saryta Salutare, citind pe la alte subiecte am dat peste un mesaj si nu pot sa nu vi-l arat si voua: Mesaj de la ingeras pe 6.oct: "La ora 14,27 s-a nascut bebe Sasha Andrei, 2,960kg, 50cm, Apgar 9. Este perfect si cu gurita mare, brunet si seamana tot cu tati, ca si Maya." Maya este inca intr-o stare euforica...zice ca nu lasa pe nimeni sa puna mana pe bb, decat pe cei din familie, pt ca ea e sora lui si tb sa-l apere :) Il pupa tot timpul, ma ajuta cu orice o rog, sta langa el mult, nu vrea sa plece de acasa deloc :) - chiar sunt curioasa cat va mai dura starea aceasta. Isi face curat la jucarii si le imparte - asta mie, asta lui bb, nicio urma de gelozie deocamdata. Bb doarme si mananca bine, noaptea se trezeste deocamdata la 3-4 ore, iar ziua la 5-6. Eu mi-am revenit f bine. Mai am 6 kg de dat jos :). De abia astept sa pot iesi afara cu amandoi. Ingeras - ai reusit, ma bucur enorm pt voi, sa va traiasca micul print! |
ce veste frumoasa!!
Felicitari Ingeras, esti tare!
multumim Saryta
roxanica2006 spune:
Cate vesti frumoaseeee !!!
In primul si-n primul rand la multi, multi ani tuturor fulguletilor sarbatoriti !!! sa fiti sanatosi, liberi, iubitori si iubiti !!
Ingerasa, felicitari pentru baietel ! Ma bucut foarte mult pentru tine, asta e inca o demonstratie a faptului ca daca iti doresti ceva cu toata puterea sufletului tau, se implineste ! Esti o invingatoare! Numai bine iti doresc! Imi pare rau ca nu am stiut si de perioada sarcinii, sa ma bucur mai devreme
Dandusa, bai, copiii tai sunt atat de haiosi ! Nu pot sa cred ce dom'soara e Crinuta, parca soarbe dintr-o canuta de cafea, clar de la tine a "furat" gestica, e atat de finutza si de maturaaa, e frumoasaaaa si de-a dreptul senzuala. iti seamana perfect. iar Raducu, mai, am murit de ras, cu cocodilu care muca si "vreau deseneeeeeee!!!!". imi aduce atat de bine aminte de David la varsta lui, acum astept cu nerabdare ca Maria sa-i semene Crinutei
Ruxandra, de ce sunteti fara putere ? obositi doar?? Va imbratisez!
laura, sunt alaturi de voi, iti doresc multa putere, si da, cu siguranta vor fi si zile mai bune ! primul an cu doi copii a fost si pentru mine o piatra de incercare , dar gandeste-te mereu ca de fapt nici nu sunt probleme uriase, altii se confrunta cu nenorociri adevarate, dar stii tu asta...
fetelor,vreau neaparat sa va cer sfatul, nu stiu cum sa fac sa am timp si putere pentru ambii copii, sunt atat de dragutzi, David e la o varsta asa frumoasa, stiti si voi, e avid de a petrece timpul cu mine, Maria e lipicioasa si sufera enorm ca m-am reintors la serviciu.
Eu sunt tot zen, cu jobul e chiar ok, dar cand ajung acasa nu reusesc sa-i impac pe amandoi, nici pe-afara nu mai putem sta mult, si am impresia ca ne cam lalaim si eschivam seara pe-acasa. ne apucam cu David de o activitate , vine Maria si mananca hartia creponata, ascunde piesele de lego, etc. Voi cum va descurcati cu doi copii ?? ce activitati faceti ca sa-i cuprindeti pe amandoi, sau va impartiti fiecare sotz cu un copil??
O, mai voiam sa va zic ca am fost si noi la Zurli, mama , ce veselie, Maria a stat nemiscata aproape 2 ore si acum numai despre Tura -Vura vorbeste, a impresionat-o enorm, toata ziua ascultam cantecelele lor. David e energic, vesel, istetz, mi-s dragi amandoi, stiti si voi cum e ! Va pup si numai bine !
Laura13 spune:
roxanica desi noi inca suntem micutzi, pana acum ne-am impartit, un sot cu un copil. mai tarziu, cand vom gasi activitati la care pot participa amandoi vom reveni in formatie completa.
stiu, stiu, fereasca D-zeu de mai rau. stiu ca sunt probleme grele si f grave in viata. varsatul de vant ... hmmm, aproape ca nici nu ma supara, doar ca nu pot fi langa dani si ca ma omoara faptul ca o necajesc pe andrea.
dar alex ... offff, puiul meu sufera de ceva si nu stiu de ce. crizele de plans sunt ceva cumplit, de durere groaznica, nu vrea suzeta, sanul, bibe, nici macar degetzelul nu il mai suge in aceste crize.
luni trebuie cumva sa ajung la pediatra, sa vb cu ea, antacidul pe care ni l-a dat nu pare sa functioneze, sa imi dea niste analize, eco, ceva de facut ca am senzatia ca nu pot sa imi ajut cu nimic copilul. si asta ma doare cel mai tare.
dar, cu ajutorul lui D-zeu, ii vom da de capat acelei dureri si puiul meu scump si vesel si minunat va reveni de acolo de unde e ascuns momentan
ma chinui de 3 zile sa vad filmultele danei si nu reusesc, ssunt atat de obosita si cand ma asez la calc trebuie sa ma ridic. acum trebuie sa ma duc sa ma mulg si apoi sa dorm, macar 1/2h poate prind pana incepe alex.
dana, please, nu le lua de pe pblic macar inca vreo cateva zile.
fetele
Laura13 spune:
ingeras mi-au dat lacrimile cand am auzit vestea! sa va dea DD multa sanatate, numai si numai bucurii. felicitari de o mie de ori. din tot sufletul
iulia-stefy spune:
Salutare fetele.....
Am intrat si eu o fuga sa mai vad pulsul.... Uneori mai apuc sa citesc, dar nu si sa scriu..... Insa acum incep aniversarile fulguletilor nostri dragi si m-am gandit sa urez un La multi ani, general, macar.
ruxandra_sb spune:
Serban de Lucia!
De curand au vrut sa doarma amandoi.. si tot discutau.. Intru si io sa le zic noapte-buna, ultimul pupic si-l aud pe G spunandu-i lui M:
- E cea mai frumoasa, mai frumoasa decat toate tarile!
eu: - Cine mami?
G: Tu! Tu esti mai frumoasa chiar si decat Alba ca zapada. Esti mai frumoasa decat toate tarile!
(banuiesc ca asta apropo de ce-i zicea oglinda reginei..)
Sa va mai zic ca m-am topit instant?!
citat din mesajul lui roxanica2006 si am impresia ca ne cam lalaim si eschivam seara pe-acasa. ne apucam cu David de o activitate , vine Maria si mananca hartia creponata, ascunde piesele de lego, etc. Voi cum va descurcati cu doi copii ?? ce activitati faceti ca sa-i cuprindeti pe amandoi, sau va impartiti fiecare sotz cu un copil?? |
Noi nu prea facem asa activitati, la modul organizat. Adica ei se joaca cu lego, puzzle sau lipesc/deseneaza/coloreaza, etc. Eu nu.
La mesterit chestii deosebite si cand se impotmolesc ii mai ajuta tati. Cand apucam imi place sa pictam si sa facem prajituri, biscuiti.. Sau sa modelam din lut. Si sa citim povesti.
Sincer dupa ce fac partea mea de lectii sunt epuizata ; asta in conditiile in care M si le face relativ singur. Si le mai am si pe-ale mele.. interese, placeri, etc.
Lasand la o parte comentariile mele.. cred ca ar fi fain ca, din cand in cand si in limita posibilitatilor, sa faceti o chestie numai cu David. Nu stiu.. un iesit in oras, o vizita la prieteni.. ceva numai si numai pt el.
Baietii au inceput de ceva vreme sa mearga la joaca sau la dormit peste noapte si singuri, adica nu mereu impreuna. Si cred ca este f bine.. vad ca acum sunt ok cand celalalt pleaca la distractie. Cred ca ii invata rabdarea si anticiparea. Si faptul ca nu mereu trebuie sa primeasca/beneficieze de ceva identic cu frati'su.
Asta apropo ca am alergie.. la cumparat 2 jucarii la fel.. sa nu se supere celalalt
Parca se joaca concomitent cu ele mai mult de o ora, doua.
In afara ca e o risipa inutila de bani si resurse, ii mai si invata prost.. trebuie sa am si eu TOT ce are frati-miu! Apoi ii uniformizeaza.. ei fiind totusi atat de diferiti.
.. mult am mai vorbit azi.
dandusa spune:
www.reclama/Convulsiilefebrile-articol-65.html" target="_blank">despre convulsii febile
tehnica de resuscitare cardio-respitorie
fetelor,va rog din suflet!cititi cu atentie aticolele de mai sus!
pe 4 nov,am trecut cu radu pin asta si a fost CUMPLIT!nu pot descrie in cuvinte cat la suta din mine a murit atunci,de claudiu,care-l tinea in bate,nu mai zic...am crezut ca ne moare baietelul mic.
avea 40 la axila,prima zi de febra,doar cu stare de molesala,fara nici un simptom clar de raceala.era sub antitermice de dimineata,dar n-a fost de ajuns.criza a durat 5-7 min,si-a piedut cunostinta,s-a invinetit,si-a inclestat mainile si picioarele,a facut spume la gura.
la tel,urlam disperata sa-mi spuna ce masura de prim ajutor sa-i acord si n-am aflat nimic.tot ce citisem in urma cu un an,s-a dus in acele mom,ne-am piedut cu firea amandoi.
ieri am plecat cu semnatura din grigore alexandrescu,unde efectiv nu se mai putea sta.fugiti de spitalul asta cat puteti!
radu este mai bine,urmeaza in continuare tratamentul.noi,in schimb...,inca santem f stresati.
cititi articolele,va rog!si daca doamne fereste,treceti vreodata prin asa ceva,nu va pierdeti cu firea,nu ajuta pe nimeni.teoria este usoara,am citit-o si eu,dar in practica a fost cumplit...
multa,multa sanatate va doresc!
mamaana spune:
of dandusa prin ce ati trecut
ingeras felicitari!!!
roxanica noi le cam facem pe toate impreuna, adica cu fetele, ca tudor e mare de acum, nici nu mai vrea sa iasa din casa cu noi
acum ca au inceput lestiile, incers sa-i dau una lui tati pana fac lectiile cu cealalta si apoi schimbam
ca veni vorba de lectii, donia cum e la voi? au venit ale mele acasa cu 100 de cuvinte!! dupa ce le invata pe astea, primesc 200 de propozitii, dupa care trec la carti. aaa si ne-a mai dat o foaie in care ne explica cum sa zicem literele ca sa si le aminteasca (cu gesturi). t a venit aici direct in grade 2, nu a avut experienta gradinitei
sa va zic de t ce baiat mare si de nadejde este: a trebuit intr-o zi sa le ia de la daycare la ora 3 cand a venit el de la scoala; la telefon il auzeam ca vorbeste cu ele cu sweetie de m-am topit. ei asta nu-i nimic: ajung acasa de la munca fetele dormeau: le culcase pe amandoua mi-a zis ca se pare ca el le culca mai usor decat mine. si a mai sters-o si pe st la fund