Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

La multi ani Crinuta Dandusa felicitari pentru minunatii copii.

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Uitandu-ma la Vocea Romania m-a strafulgerat nu stiu de unde ca fulguletii incep sarbatoririle...waw!

LA MULTI ANI RADUCU SI CRINUTA!
LA MULTI ANI MARIO!
LA MULTI ANI ANTONIA!

Imratisez strans mamicile!Petreceref frumoasa si multe multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

La multi ani sarbatoritilor! Crina, Antonia,Mario, Raducu sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

LA MULTI ANI RADUCU SI CRINUTA!
LA MULTI ANI MARIO!
LA MULTI ANI ANTONIA!

lA MULTI ANI TUTUROR FULGULETILOR DIN OCTOMBRIE!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR:

Mario, Ale, Ema, Crinuta, Raducu, Antonia si MARIA, papusica mica!

Ieri scrisesem un ditamai mesaj dar mi-a dat o eroare si nu s-a salvat nimic...si nu am mai avut timp sa-l reiau...si nu-mi merg emoticoanele!!!
.
Si tre sa fug ca full- zilele astea, in tot sistemul bancar-financiar este o nebunie generalizata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi,multi ani,Fulguleti dragi:Ale,Emma,Mario,Antonia,Anamaria!Sa cresteti mari,sanatosi!

Multumimmm de felicitariii!Serviti o felie de tort si o visinata
Bai de cand cu ziua picilor,eu beau continu,bine...din mai multe motive,recunosc:),dar cel mai important este pragul celor 3 si 5 anisori, pe care l-am trecut dar pe care inca nu-l contientizez prea bine,efectiv nu-mi vine sa cred ca am copii asa de mari...,copii care,chiar au crescut zilele astea sau ma rog...oi fi eu pre bauta?!
Am petrecut sambata,intr-o mega party,dubla party...,cu prieteni dragi si de-ai nostrii si de-ai copiilor.Ne-am simtit super,au primit o tona de cadouri,incredibil de multe,am dansat,ne-am jucat etc.
Pe 31,am ajuns in Buc,dar pozele le-am lasat in C-ta,sper sa le recupereze sotul marti,sa va arat papionul lui Radu si fustita Crinutei,creatii by dandusa,evidemment
Pe 1,am petrecut la patinoar cu noile patine,era cea mai mare dorinta a ei,asa ca ne-am conformat.Surpriza mare a fost ca in cca 1h,si-a dat drumul la maini si patina fara sprijin,m-am topit toata,nu alta.Eram asa mandra de ea
De acum vom merge saptamanal la patinoar,numai de asta vorbeste...

Pe de alta parte,vreau sa ne vedem!In week-end daca doriti/poftiti!Care/cine/unde?

Chinico,
santem iar la Buc,te-am ametit nu-i asa?.cu toate plimbarile astea,n-am putea merge vreodata la gradi!mie,una,imi convine
ati operat printesa de polipi?cum mai santeti?
Laura,
cum mai santeti?
Donia,

Citat:
Eu am fost azi volintir in excursie cu clasa lui C la o ferma de dovleci. A fost frumos, au avut un spectacol cu o sperietoare, ne-am plimbat prin labirinturi facute din baloti de paie si porumb, am dat o tura in remorca trasa de tractor si am iesit in camp sa ne alegem cate un dovleac. Am cam inghetat, dar a fost bine. La sfarsit fiecare copil a primit cate un mar si m-au amuzat piticii, n-a fost unul sa nu termine marul pana la cotor, tineau merele cu amandoua mainile, erau murdari de noroi si imbujorati, si muscau din mar cu o pofta de ai fi zis ca nu mancasera de zile bune. Frumosi de tot!

morrr de drag cand povestesti din experientele cu scoala si activitatile extra,morrr de draggg.imi place la nebunie tot ce faceti voi pe acolo,tot!
poze din excursie,am inteles ca nu prea sant,dar cu Roxana,regina medievala,sigur sant!abia le astept!
Leyla,
ma bucur ca ai mai scris!de cat timp face tenis?ii place?si noua ne-ar placea!m-am amuzat cu iubita lui Kaan...
Porumbita,
mai ai putin si-ti vei tine printesa in brate!cred ca abia astepti!
Kiki,
eu zic ca-i vremea sa ne mai zici si noua de garga,de pretendenti,de gradi,de sanatate,una,alta...
n-am apucat sa vad toate pozele,ca de obicei,n-am timp...,dar...,una mi-a ramas in minte si m-am amuzat un pic,pentru ca-i tareee simpatica:asta.ce admir mereu la tine,este ca in ciuda hainutelor frumoase,o lasi sa se murdareasca,sa copilareasca!
Acs,
cred ca voi santeti cei mai plimbareti dintre fulguleti si zau ca-mi place!cum aveti putin timp,cum fugiti 3 zile la munte.astept pozele!
Aka,
la cate au primit de ziua lor si mai urmeaza sa primeasca,eu nu le mai iau nimic de sarbatori.o sa le facem cate un pachetel cu dulciuri si ceva ce au nevoie de imbracat si gata!ca si pont pt Cristina,iti sugerez patine de gheata.pentru Crina a fost cadoul perfect!
Danutz,
putere multa sa iesi cu bine din hartoage!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

http://www.youtube.com/watch?v=XTeHEfVSstI

despre iubire cu Crina si Alex(12 ani)

inainte de a filma,erau foarte prinsi in priviri,discutii.dupa,parca o mare parte,se consumase,dar eu am incercat sa-i trag un pic de limba ca sa pot filma,pentru ca mi-au placut tare.Crinuta avea niste gesturi si priviri,pe care nu le-am mai vazut pana acum.au fost deliciosi!
Alexia este si mai inflacarata,pacat ca nu mi-a trecut prin minte s-o filmez si pe ea!cu prima ocazie,o fac!

bonus:http://www.youtube.com/watch?v=oDzMRIWXKC4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce discutii acolo la voi, dandusa! M-a distrat Crinuta, cica are emotii cu unii copii... face ca Roxana care era cu mana pe sus in prima zi de scoala ca sa spuna ca ea e timida! Asa si Crinuta cu emotiile
Si Raducu cu animalu`care traieste `la mama lui!`
Grozavi sunt! La multi ani si Crinutei, cand ma uitam la ea imi ziceam ca pare mult mai mare, ca arata ca un copil de... 5 ani. Si am realizat ca da, are 5 ani.

aka, eu deja am luat ceva cadouri, vreo doua ca erau la reducere, unul ca l-am gasit si nu stiu daca pana de srbatori va mai fi in magazine. Lui C i-am luat o masinuta Lightning McQueen cu telecomanda care face niste minuni, lui R niste Lego Harry Potter. Le-am mai luat 2 jocuri Nintento ca erau in sale. Si lui C urmeaza sa-i luam o cutie mare de Lego de ziua lui ca asta isi doreste cel mai mult. R isi doreste mult si un IPod, ne mai gandim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

in seara asta crizele au inceput dupa bibe, imediat
s-a linistit in scaunul de masina, cu muzica si cu copiii surorii mele maimutarindu-se pe langa el (excluse noaptea).
pana la urma a adormit, e prima data cand nu adoarme imediat dupa baie si bibe. poate si-a facut acum criza si ne scuteste o noapte, ca de 2 sapt nu mai stiu ce-i ala somn.
vesti proaste in schimb de la dani, cica nu am avea voie acasa duminica, deoarece bubitele, chiar daca au coaja, inca sunt pline cu microbi si deci este contagios.
offff, mi-e atat de greu, stau si pe capul surorii mele, alex plange noaptea, ea se trezeste mereu sa vada daca nu ma poate ajuta cu ceva si la 6.30 ii suna ceasul sa isi pregateasca proprii copii pt scoala/gradi.
imi vine un pic sa plang, ma simt cam down in seara asta.
no, ma duc sa beau un nesquiq cu lapte si cu dulceata si sa ma pompez si apoi in pat.
poate maine ne vor astepta timpuri mai bune.
n usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, citind pe la alte subiecte am dat peste un mesaj si nu pot sa nu vi-l arat si voua:
Mesaj de la ingeras pe 6.oct:

"La ora 14,27 s-a nascut bebe Sasha Andrei, 2,960kg, 50cm, Apgar 9. Este perfect si cu gurita mare, brunet si seamana tot cu tati, ca si Maya."
Maya este inca intr-o stare euforica...zice ca nu lasa pe nimeni sa puna mana pe bb, decat pe cei din familie, pt ca ea e sora lui si tb sa-l apere :)
Il pupa tot timpul, ma ajuta cu orice o rog, sta langa el mult, nu vrea sa plece de acasa deloc :) - chiar sunt curioasa cat va mai dura starea aceasta. Isi face curat la jucarii si le imparte - asta mie, asta lui bb, nicio urma de gelozie deocamdata.
Bb doarme si mananca bine, noaptea se trezeste deocamdata la 3-4 ore, iar ziua la 5-6. Eu mi-am revenit f bine. Mai am 6 kg de dat jos :). De abia astept sa pot iesi afara cu amandoi.

Ingeras - ai reusit, ma bucur enorm pt voi, sa va traiasca micul print!

Mergi la inceput