Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
lizzy spune:
Intru si eu pe fuga...
sa urez La multi ani frumosi si norocosi sarbatoritilor din aceste zile
kikineata spune:
La Multi Ani, Crinuta! Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii mereu frumoasa!
La Multi Ani, Raduculeeeeee!
Dandusa, sa-ti traiasca comorile, sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de ei!
La Multi Ani, Antonia! Bambo, deloc, nik, nimic ???? Neshte poze ceva?
Yagmur spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor!!!
Pup toata lumea, insanatosire lui Dani, astept poze de la munte...
Kiki, superba garga ca de obicei..
Fug dar mai revin eu :)
Yagmur si Luca
kikineata spune:
Acs, da dovleceii sunt la gradi,gradi care a devenit a lu' Garga de doua luni incoace. Cel pozat in casa e al ei .
Ruxandra, figurinele cu patuturi, bucatarie, scaunele sunt de la Imaginarium. Urmeaza de ziua ei sa luam casuta, cea mica ca de cea mare n-avem loc. Si tre sa-i mai cumpar baia si mai stiu io ce :). Alea cu copacul tot de la ei se numesc Kiconico, Garga e innebunita dupa astfel de casute, se joaca ore in sir, le aseaza, vb ...ft ft mult. Soldateii sunt ai baieteilor din parc. Eiii slaba, dar ma mentin si mananc ca nebuna, de cand cu frigul, seara zici ca-s scapata-n frigider
bamboletta spune:
Salutare
Multumim de urari
La multi ani si celorlalti sarbatoriti !!!
mi-au dat lacrimile gandindu-ma cum trece timpul...acum 5 ani eram la spital cu apa rupta si o asteptam pe caprita ...acum am si un iedutz catarator
poftiti la bunatati pizza,ciuperci pane,salata de vinete,tort de ciocolata cu banane si frisca+sampanie
o zi frumoasa tuturor !!!
acs spune:
La multi ani Crinuta!
La multi ani Antonia!
Dandusa, Bambo, trimiteti, va rog, si ceva poze, sa ne bucuram si noi de frumoasele domnisoare!
aka spune:
La multi ani Ema si Raducu
La multi ani Crinuta si Antonia
Tema. ce luati copiilor de sarbatori? e cam devreme ce-i drept, dar luna decembrie la noi e aglomerata si trebuie sa incepem sa ne pregatim din timp
pupici tuturor .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
saryta spune:
La multi ani, Crinuta!
La multi ani, Antonia!
multa sanatate si bucurii!Petrecere frumoasa!