Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dana imi pare atat de rau ... sper ca raducu e mai bine acum si se va reface complet.
nu merg linkurile, poate le trimiti pe mailul comun cand vei avea timp
sanatate multa, multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Dana eu cand Mario avea 2 ani am avut asa ceva, primu lucru ce-am facut am udat un prospop si l-am invelit in el apoi l-am bagat la dus. La noi de la masea a facut febra si cel mai groaznic a fost ca seara era bine, febra a facut-o in timpul noptii, norocul nostru a fost ca dormea cu noi si parca cineva ma trezit efectiv parca a tras de mine. Mario era cu spume la gura, vanat tot si se inarise nu reactiona deloc, Catalin la luat in brate si se pierduse cu firea prima mea reactie a fost sa-i racesc corpul. Citisem si eu pe undeva si asta am tinut minte din tot ce am citit. Am ramas cu acel stres pana acum, si mereu ma stresez cand face febra vre-o unu din ei sa nu-l pierd de sub control. Stiu bine prin ce treceti. Bine ca ati trecut, fii tare si intampla si la altii. Important sa fiti voi bine de acum in colo. Multa sanatate la toti. Aveti grija de voi.

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dandusa, multa, multa sanatate lui Raducu! Sa nu va mai confruntati cu astfel de situatii!

Ingeras, felicitari! Sa-ti traisca amandoi puii!

La multi ani Serban!

"Tu esti mai frumoasa chiar si decat Alba ca zapada. Esti mai frumoasa decat toate tarile!" Cat de frumos Ruxandra!

Laura, off! Sper sa gasiti rapid cauza plansului lui Alex si sa o inlaturati!

Roxanica, timp? De unde timp? Niciodata nu e suficient! Putere mai gasim noi. Dar e obligatoriu ca-n fiecare seara sa discut macar putin cu fiecare dintre ei. De jucat se joaca impreuna, insa trag de mine sa obtina fiecare cat mai mult timp "numai cu mami".

Mamaana, cand povestesti de Tudor parca mi se strange putin sufletul. Chiar trebuie sa creasca?
Ma uit la Maria mea, e deja domnisoara. Imi place mult, dar imi si pare rau de timpul scurs.
Oricum tot puiutii mei vor ramane.

Lacramioara, ce mai face Stefi?

Poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La multi ani coane Grigore!
La multi ani Eva si Rares!

Dana ce sperietura ati tras. multa sanatate.
Lacramioara nu spui nimic de Stefi?

noi in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani Antonia! Sa fi sanatolasa si fericita, sa ai parte de multe bucurii si impliniri in viata!
La multi ani cu sanatate si noroc tuturor sarbatoritilor zilei!

Riana la multi ani ! Lorym sa va bucurati de ea si sa aveti parte numai de impliniri!
La multi ani Grigore! Ruxandra sa-ti traiasca baiatul si sa fiti cu totii fericiti.
La multi ani Eva si Rares!
Dandusa sper ca acum totul este bine. Imi pare foarte rau.
Laura ati fost la Dr. Alex cum mai e?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Grigore!
La multi ani Eva!
La multi ani Rares!

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc ziua de nume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim pr urari!

Am baiat de cinci ani!

Va servim cu mult suc de portocale, pizza si-un tort de ciucalata si crema de vanilie cu zmeura.

Hai sa-mi traiasca!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusa, multa.. da multa sanatate!
Nu am reusit sa deschid linkul cu resuscitarea.

Mamaana, auzi la T.. "sweetie".. m-am topit.

Acs, minunata e Piatra Craiului toamna. Si voi la fel!
Ce cabana e aceea, Curmatura? Si unde ati gasit atata zapada???

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La Multi Ani sarbatoritilor
Incredibil cat de repede au trecut acesti 5 ani, nu-i asa?
Ma uit la Luca si nu-mi vine sa cred si ma apuca un dor nebun dupa el bebe.
Dandusa, Doamne prin ce ati trecut; sa se faca repede, repede bine Raducu,
Ruxandra, un pupic mare conului Grigore, nu ma pot abtine de la tort desi ar fi cazul sa nu mananc
Mi-e dor de o intalnire.
Pup toate fetele

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Serban! Luciaro, sa-ti traiasca printul! E nascut in aceeasi zi cu tata, cumnata si o prietena de-a mea Te stoarce ?

La Multi Ani, Grigore! Ruxandra, "cea mai frumoasa tara", sanatate, voie buna si bucurie multa!

Mergi la inceput