Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici din bv ptr voi toate !

da, suntem vii dar nu am mai intrat de un anotimp pe aici !
ne chinuim doar cu o tuse seaca si sper sa o dovedim rpd ptr ca marti plecam intr-o mica vacanta .

pupici si sanatate !

D cu P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Nu am putere sa scriu . Dar va las poze
https://picasaweb.google.com/kikineata/4AniSi1011Luni?authkey=Gv1sRgCPHa1LbazqrorwE#

Porumbita, multa bafta si noroc! La multi Ani, Mario!

Floreeee, scoate capu' din nisip La Multi Ani, Ema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ale de Adina!

Mario de Porumbita!

Ema de Flore!

Radu de Dandusa!

Porumbita, sa fie bine.. si nastere usoara!

Laura, din ceea ce povestesti pare o forma usurica de varicela.. daca nici n-ati realizat decat dupa ce-au aparut bubele. Sanatate lui Dani!
Eu nu cred ca Alex va face...
Numai ca dupa varicela Dani o sa aiva imunitatea destul de zdruncinata si-o sa culeaga mai abitir diverse "dragalase" viroze.

Donia, ai supravietuit?

Leyla
Si cum e cu tenisul.. tine bine Kaan racheta?
Deci si voi ati scapat de varicela.. super! Bineinteles ca scosul afara n-are nici o legatura ca nu mai apar bubele sau altele.. ideea e sa nu contaminezi nevoit pe altii. Noi am fost si in vizita cu varicela, unde deja se bifase.

Danita, vacanta placuta!

Kiki, ce veselie e la voi in parc! Acu m-ai dat gata cu jucariile.. imi plac si cele cu luptatori de la inceput si cele cu familia de omuleti si mobila aferenta. De unde?
Si trandafirii rosii.. superbi! Tu esti tot slabanoaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Saryta, cand apuci.. poate inrosesti si tu sarbatoritii lunii noiembrie/decembrie. Se aproprie cheful!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Ale de Adina!
Mario de Porumbita!
Ema de Flore!
Radu de Dandusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Laura, multa sanatate si bubite cat mai putine!

Kiki, foarte frumoase pozele! Dovlecii sunt la gradi?

Danita, multa sanatate si vacanta super!

Donia, suna tare bine excursia voastra! I-a placut lui Cristi? Aveti poze?

Ruxandra, dar tu nu mai zici nimic de baieti? Cum merge scoala, gradinita? Cum stau cu fetele? :)

Lizzy, Leyla deci ziceti ca v-a placut la Strumfi? Trebuie sa ajungem si noi! Spre rusinea mea nu i-am prea dus la cinema.

Porumbita, nastere usoara! Cred ca baietii isi asteapta cu nerabdare surioara.

Noi am fost in vacanta, la munte, pentru doar 3 zile. Insa am facut drumetii si ne-am simtit minunat. O sa revin cu poze in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

multumesc pt sustinere.
dupa cum, cred, stiti m-am mutat la andrea de miercuri, eu cu alex si dimineata cu tanti geta. si jumatate din casa.
dani e cat de cat bine, bubite nu au mai aparut de ieri dimineata, speram nici sa nu mai apara. a venit tatal meu si sta cu el, cel putin pana vineri.
eu de 3 zile stau in pat cu febra de la 39 in sus, cred ca am facut amigdalita, m-am apucat de antibiotice. din pacate de vineri nu am mai riscat sa ma duc la dani, nici macar cu masca, ca sa nu ii dau si lui ceva (ruxandra stiu, mi-e groaza de perioada ce va urma ) si nici eu sa nu iau varicela si sa o aduc la alex.
alex ... deocamdata el pare in regula, ma rog la DD sa il tina sanatos, pe el si pe andrea si pe copiii ei, ca nu mai am unde sa ma mut daca au luat si ei varicela de la dani.
in rest nu stiu ce sa va zic, am momente cand cad rau de tot, de boala, de ganduri si griji, de dorul lui dani (e cumplit sa fie bolnav la 5 strazi distanta si sa nu il pot vedea si strange in brate), mi-e fff greu, as vrea sa ma tai in doua si sa fiu cu ei, amandoi, cumva.
dar, apoi, imi aduc aminte ca vor trece toate, ca DD e acolo si ca are grija de noi toti. si o iau de la capat.
cam atat, mai revin cand voi mai putea.
din tot sufletul sarbatoritilor ratati, sa creasca mari, sanatosi si la fel de frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dragelor!
Va multumim de felicitare, noi de dimineata am sarbatorim cum la noi tati munceste la un program cam turbat ne-am confirmat programului si am dat petrecere de dimineata. Mario de la 7 s-a trezit si rascolit casa sa gaseasca cadourile, deci nu nea lasat sa-l surprindem, nea trezit cu parcarea in barte si mulumindu-ne. Am petrecut simplu in familie cu cei care ne iubesc cu adevarat. Eu stau cu "asteapta" in brate. Dar deja sunt linistita ca pe baiat l-am sarbatorit pot pleca oricand linistita. Am rugat-o pe bebelina sa stea cumintica ca vreau sa fiu acasa de ziua lui Mario. Va las dovezile ce mari sunt baietii nostri si cum l-am sarbatorit pe puiutul cel mare.poze Mario

La multi ani Ema,Ale,Radu fiti fericiti copii,plini de noroc, in viata s-aveti parte numai de bucurii.

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

porumbita, m-ai ucis cu tortul!
La multi ani pentru Mario, sa aiba parte de tot ce-i mai bun!
5 ani deja... Mi-a placut burtica ta, chiar speram sa te vad.

ruxandra, am supravietuit cu bine, chiar ma gandeam ca devenim profesionisti De unde speram la 7 copii, am avut parte de 15, dar a fost bine. Daca ieri pe vremea asta ma juram ca e ultima, dar ultima petrecere pe care o mai fac acasa la mine, acum imi zic ca ar fi pacat sa nu mai facem si la anul. Avem atatea decoratiuni, masina de facut fum, vrajitoare vorbitoare, lumini mov si negre, lilieci si panze de paianjeni, pai nu-i pacat? Le-am facut fetelor punci de fructe, de fapt un amestec de sucuri rosii care sa aduca a sange si am pus la fiecare in pahar si bomboane in forma de ochi, degete, urechi, dinti, viermi... ca de Halloween! A fost un succes desi vreo doua dintre ele au preferat sa nu manance bomboanele.
Chestia e ca ele se distreaza atat de bine, ca fac si eu tot circul asta de drag. Le organizez si jocuri, ma bag intre ele si vorbim de costume, de machiaje... aaa, apropos de machiaje, R a fost regina medievala si m-a pus sa ii vopsesc fata alba, asa cum faceau nobilii pe vreme aia. Zic eu ca a iesit bine.

acs, i-a placut lui Cristi la ferma, dar si eu m-am straduit sa le fac ziua frumoasa. Ca am vazut destui parinti voluntari care doar isi miscau fizicul de colo, colo, dar ii ignorau total pe copii. Pai nu pentru copii am mers acolo?
Poze n-am prea facut ca era frigulet si n-am mai avut energie, insa vreo 2 tot am scos. Poate le pun in cateva zile cand terminam si cu trick or treat.

Laura, ce mai tragi, multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede!

dandusa, La multi ani lui Raducu! Sa mai vii si pe aici cand scoti capul dintre torturi si petreceri si cadouri si sa ne povestesti cum ai supravietuit.

Fug cu copilu` la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani!Ale, Mario, Radu! multa sanantate si petreceri super sa aveti!
Ruxandra - dupa 20 de zile nu mai ai voie sa editezi, asa ca tre sa terminam cap si facem la urmatorul.

Mergi la inceput