Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, tin pumnii sa fie bine si sa gasesti cea mai buna solutie; daca e varicela sa fie una cu forma foarte usoara..
Fug ca sunt super ocupata

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

so, 100% varicela sau varsat de vant.
alex s-a mutat la andrea cu tanti geta, eu sunt cu dani, astept sa ajunga florin acasa, ma duc sa o schimb pe bona, stau cu alex dupa-amiaza si la noapte. dimineata alaptez, vin la dani, ma mai duc la alex la masa de pranz, vin apoi la dani si tot asa.
pediatra spune ca va fi o forma asa-si-asa, nici prea usoara, nici prea complicata.
deja si-a rupt 3 bube, deocamdata pe spate. si am experimentat si prima criza la dat cu alcool mentolat si pasta de apa.
are 2 exact sub ochi si mi-e frica sa il dau acolo cu ceva, dar imi e si f frica sa nu si le rupa pe cele de pe fata.
diseara tre' sa fac de mancare, dublu, o tura pe bona, o tura pt dani si noi ce mai apucam.
nu ma rog decat sa ma mai tina laptele sa trecem si de "criza" asta.
intr-un fel ma bucur pt dani ca a facut-o la varsta mica, eu la 18 ani am tras cumplit. dar imi e groaza pt alex.
no, cam astea-s vestile. nu f bune, din pacate.
A! acum astept sa vad daca va face si forin, ca soacra-mea nu mai stie
salut gasca, nu stiu cand voi mai apuca sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

laura sa treaca repede! sanatate multa si tie multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Laura, va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura draga, speram sa treaca repede si fara complicatii

donia noi avem f.multe din jocurile fabricate de pony toys ca fabricuta e la noi in oras si iau direct de la ei. si cele aducative, si origami, si cristale, si din alea de 'societate' (cu zaruri) sau cum sa le zic am gasit si pt varsta mai mica, si pt 'avansati' cate ceva

danutz, orserv ca rares este... 'brands-oriented'. marketer scrie pe el

ieri am fost la cluj cu copiii. dimineata cu niste analize cu cel mare, la pranz prin decathlon, c&a, etc si am finalizat dupa-amiaza cu Strumfii 3D la cinema in Polus ne-am distrat super!! a fost prima data pt mine, M. si I. al meu sotz mai vazuse ceva la 3D. se cheama ca am avut terapie curata foarte mult ne-a placut la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, sper sa rezistati cu bine in zilele care urmeaza si sa treaca repede!

Lizzy, tin minte ce entuziasmata am fost la primul film 3D, ceva din seria Ice Age. Cred ca strigam si radeam in rand cu copiii, ba cred ca am si intins mana sa prind un fulg de zapada. A fost minunat, n-o sa uit prea usor dat de bine m-am distrat. Da, adevarata terapie!
Noi am vazut strumfii in 2D, ca ma gandeam ca nu rezista C cu ochelarii pe nas atata timp. Cum a fost M cu ochelarii?

danutz, am ras cu muraturile. Sa ne spui cum au iesit!

Eu am fost azi volintir in excursie cu clasa lui C la o ferma de dovleci. A fost frumos, au avut un spectacol cu o sperietoare, ne-am plimbat prin labirinturi facute din baloti de paie si porumb, am dat o tura in remorca trasa de tractor si am iesit in camp sa ne alegem cate un dovleac. Am cam inghetat, dar a fost bine. La sfarsit fiecare copil a primit cate un mar si m-au amuzat piticii, n-a fost unul sa nu termine marul pana la cotor, tineau merele cu amandoua mainile, erau murdari de noroi si imbujorati, si muscau din mar cu o pofta de ai fi zis ca nu mancasera de zile bune. Frumosi de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Hello, hello, here we are si noi:) Ruxandra draga, nu puteam ramane indiferenta la chemarea ta
Toate bune cu noi, si mai ales cu Kaan, ne pregatim si noi ca deh ne apropiem de aniversare...doamne, 5 ani trecura uite-asa...e deja mare si independent...si chiar azi e plecat in excursie cu gradi la Bran, asa in spiritul Halloweenului i-au dus sa viziteze lacasul lui Dracula dupa fiecare intoarcere din excursie, imi place cand imi insira ce suveniruri si-a cumparat din banii de buzunar.
Am trecut si noi prin varicela, el a facut prin mai, a facut bube multe si marunte, insa a trecut f usor prin boala, nu s-a scarpinat deloc, tot n-am inteles daca chiar nu l-a mancat sau atat de bine s-a controlat el. L-am scos in fiecare seara afara, doar noi cu el, retrasi intr-un loc in spatele blocului unde nu veneam in contact cu nimeni, s-a plimbat la greu cu bicicleta, tare bine i-a prins scosul asta zilnic, noua asa ne-a recomandat doctora sa-l scoatem ca nu are nicio legatura cu vantul sau cu alte alea, doar trebuia sa nu-l expunem la soare. Si apoi, in iunie am facut si eu, ca mama, la 4 copii, nu-si mai aducea aminte care ce-a facut... si uite-asa, Kaan dupa o sapt era ca nou, bube cazute si fesh, eu, si dupa 3 saptamani inca mai aveam coji, si m-au mancaaaaat ingrozitor, ce mai, am tras-o rau de tot. Imi era tare frica de momentul varicela la K, insa la el a fost parfum, la mine horror.
In rest, cu gradi tare fericit, are si iubita care ii declara la gradi ca il iubeste si il inghesuie pe la colturi sa il pupe Si asa de fericiti sunt impreuna ca i-am inscris si merg impreuna la engleza de doua ori pe saptamana. Si mai merge si la tenis de alte doua ori pe saptamana. Deci are program intens.
Si pt ca se vorbea de Roma pe aici, si noi am facut Roma in mai, insa impreuna cu el, ce-i drept l-am pus in carut unde a stat, a dormit, a mancat, si l-am fatait de ici colo prin toata Roma. As putea spune ca nu l-a deranjat nimic, ii place sa doarma prin hoteluri, si acuma cand mai gaseste harta prin casa vrea sa punctam pe harta ce si pe unde am vazut, i-a placut in mod special la Fontana Trevi ca era amuzant sa arunce cu bani in capetele celor ce stateau mai jos.
Cinema marcam si noi, cam o data pe luna, adica atunci cand mai apare cate ceva nou pentru copii. Si cum in ultimul timp am tot fost pe la Ist, a avut bafta sa vada de ex Cars si strumfii, si aici si acolo, a fost f incantat.
Ah, si am marcat si prima participare la maraton, a alergat la Bucharest Marathon, 500 m, s-a descurcat binisor, nu printre primii dar nici printre ultimii, acolo prin gramada de mijloc
Cum n-am mai intrat de multisor, felicit si eu mamicile pt bb 2 si bb3, sa va traiasca sanatosi cu totii. Si cum se apropie perioada de aniversari, le uram la toti fulguletii, si nu numai, la multi ani, sa fie sanatosi, veseli, voiosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Salutare!
Laura cum sunteti?
Azi am bucatarit am facut mega tortul lui Mario, mea iesit ca niciodata o frumusete, baietii ajutatorii degustatori. Noi acasa vom sarbatori, nasul lui Mario e in Italia nu poate veni la noi. deci vom familia si bunica. Mario sea facut un mini caldendar unde in fiecare zi isi face 'x' pe zile cat a mai ramas pana la ziua lui. Nici intr-un an nu a asteptat asa ziua lui, probabil constiintizeaza altfel. Noi aseara am fost la maternitate contractii din 5 in 5 min, dar nea trimis acasa colul este deschis si ma poate apuca din minuta in minuta. De aia am sa grabit sa fac tortul azi lui Mario , ca el mititelu aseara era atat de dezamagit ca mami pleaca. Si ce probleme isi facea ca vine surioara si noi nu avem papuse cumparate, si ca cine o sa-i faca tortul. Pana sa plecam si pana am venit a vorbit intruna, mea zis mama.
Offf eu cu morcovul ca deja ma inadus,parca nniciodata nu mea fost asa frica ....
Va pup si in caz ca ma apuca zic de pe acum la sarbatoriti un MARE LA MULTI ANI!!!

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, Emma! multa sanatate si sa aduci numai bucurii familiei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

porumbita, deja ai contractii, ce aproape esti! Doamne ajuta sa mearga totul repede si bine.
Saracul Mario, ce de probleme pe capul lui si ce de ganduri isi face, noroc ca ai facut tortul deja.

saryta, imi mai spui o data cum se pun poze?

leyla, m-am bucurat sa aud despre voi. Cum merge cu tenisul? Ca ma tot gandeam ca l-as da si eu pe C, dar parca mi se pare prea mic. Povestete-mi putin daca ai timp.

Eu ma apuc de curatenie, sper ca voi va petreceti week-endul mai frumos decat mine. R are maine petrecerea de Halloween si ma apuca durerea de cap la cate am de facut...

Mergi la inceput